ayyy 14 şubat geliyor değil mi... ben unutmuşum :kedi: aslında en güzeli kendi yaptığımız birşeyi vermek. ama ne....
Gelmedik regl den umut kesilmez idilcanım bekleyelim.
gerçekten bizim bakışmalar hala devam ediyo. gözlerimizden ne demek istediğimizi anlıyos gülüşmeler falan çok başka bişi bu. seneler geçtikçe daha da güzelleşiyo
inşallah sizinde ömür boyu sürer aşkınız sevginiz.
ben çok ciddiyim. ışık varmış sende gerçektende.
gökçee canım 34.güne göre hareket ediyosun dimi. yalnış hatırlamıyosam 34.güne göre adetin ocağın 24ünde olması lazımdı
1şubat şeker...
iyiyim şükür canım.. çalışmaca işte
sen tatile girmedinmi okullar tatil
bu arada sen oku müdürü müsün yoksa dershane mi
hayırlısı olsun gökçecim inşallah meleğin seninledir...
14 şubat falan sevgiliyken iyiydi de, şimdi zaten her masrafı birlikte yapıyoruz. hediye olarak alınmamalı bence ihtiyaç varsa birşeyler alınmalı. ben bir kart hazırlarım, bir de güzel bir yemek sevdiği şeylerden. ya da yemeğe çıkarız değişiklik olsun diye.
gerçekten bizim bakışmalar hala devam ediyo. gözlerimizden ne demek istediğimizi anlıyos gülüşmeler falan çok başka bişi bu. seneler geçtikçe daha da güzelleşiyo
inşallah sizinde ömür boyu sürer aşkınız sevginiz.
maşallah canım nazar değmesin.ve inşallah da darısı başımıza
*-Hamile kalma, gebe bırakma yönünden sorunlu aile bireylerine arı sütü ve polen kullanımı önemle tavsiye edilir. Özellikle Kuzey Amerika ve Avrupa ülkelerinde pek çok kaynakta düzenli arı sütü ve polen kullanımıyla sayısız ailenin çocuk sahibi olduğu yer almıştır. Kadında doğurganlığı, erkekte ise sperm kalitesini artıran yönleriyle daha 3 kat hızlı gebelik imkanı da vurgulanmaktadır.
bunla ilgili ne yorum yaparsınız ???
*-Hamile kalma, gebe bırakma yönünden sorunlu aile bireylerine arı sütü ve polen kullanımı önemle tavsiye edilir. Özellikle Kuzey Amerika ve Avrupa ülkelerinde pek çok kaynakta düzenli arı sütü ve polen kullanımıyla sayısız ailenin çocuk sahibi olduğu yer almıştır. Kadında doğurganlığı, erkekte ise sperm kalitesini artıran yönleriyle daha 3 kat hızlı gebelik imkanı da vurgulanmaktadır.
bunla ilgili ne yorum yaparsınız ???
ooffffffffffff denesek mi acaba yaabilmiyorumkismile ne bilim yaa ben korkuyodum aslında böyle şeylerden ama bu ay havuç ve keçi boynuzunu deniyoruz, olmazsa bidahaki aya da onu mu denesek ki ohaoldumsmile
havucu nasıl yapacaksın duydum ama yazamadımeyvahedigeldismile
kesınlıkle doğru derım.çunku eniştem alternatıf tıpla ılglenıor ek olarak ve kesınlıkle polenın her şeye çok ıyı geldığını bana soyleyp duruo.ben şu ara ıncır kurunu yaptığım için kuru bıtırdıkten snra arı sutu ve polen olayını yapcam. balla polenı snra da arı sutunu karştrcam her gun aç karnına 1 tatl kaşığı yıcem . hayırlısı bakalmhihoyyyt:jeyyar:
ooffffffffffff denesek mi acaba yaabilmiyorumkismile ne bilim yaa ben korkuyodum aslında böyle şeylerden ama bu ay havuç ve keçi boynuzunu deniyoruz, olmazsa bidahaki aya da onu mu denesek ki ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?