Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yok be canım.belirtiler kişiden kişiye değişir.Akıntı genelde oluyor ama olmayan da mutlak vardır.sıkma canını şimdiden.

ipekcim canimcok sagol cevabin icin.cok istiyorum,rabbim insallah en kisa zamanda gobuslerimizi bebislerle doldursun..saglikli ve hayirli bebislerlee..:Saruboceq:

bu arada benim rahmim de ters.hamile kalmaya engel degil deniyor ama cok zor kaliniyor canim yaa.ben 2,5 senelik evliyim ve anca 1 kez kalabildim hamile cok sukur ama o da dusukle sonuclandi..valla artik ben de dusunur oldum su tup bebek isini durumlar duzeldikten sonra.canim moralini bozmak istemem insallah ilkinde tutar.herkes bir degil.bu arada asilama tutmadi demissin sanirim.yumurtlaman falan nasildi?

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
deryainci.......................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
AnGElllL........................26 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

idilcan..........................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLover........................30 OCAK
pptya87.......................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts..........................31 OCAK
berra1........................1 ŞUBAT
lovelybaby...............1 ŞUBAT
qusel.........................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
hatice_48........................21 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

yumurtlamamda bi sorun olmadı fakat doktorum hsg çekmeden aşılama yaptı tutmadı meğerse sol tüp kapalıymış doktorda sol tarafa yapmıştı

:sm_cool:

klava:
yumurtlamamda bi sorun olmadı fakat doktorum hsg çekmeden aşılama yaptı tutmadı meğerse sol tüp kapalıymış doktorda sol tarafa yapmıştı

şansa bak ya..ama burda bence doktorun işini tam yapmadığını gösterir.işleme başlamadan önce konuyla ilgili tüm testleri yapması gerekmez miydi

banucum rahminde sorun olmayıp hatta eşlerin hiçbirinde hiçbi sorun olmayıp

genede bebeği olmayan insanlar var belkide biraz rahat olmak düşünmemek

gerekiyordur herşey kafada bitiyo Muhammed Bozdağ ın bi kitabı var Ruhsal zeka

ordada çok güzel anlatıyo istersen bi oku güzel şeyler var

ben kitabın arka kapağını filan okuduğumda yazar için aynen şöyle demiştim

"Ukala adam" ama sonra kendime yenik düştüm ve okudum gerçekten hakkını veriyo

sonra orta 2. sınıftayken türkçe öğretmenimizin dediği bişey geldi aklıma bir şarkı bitmeden

veya ikinci kez dinlemeden yorum yapmayın belki seversiniz demişti...kitaplar içinde

aynısı geçerli sanırım....bu arada konuyu budaklandırıyorum ya :kedi: kitaba ne zaman

geldik anlamadım :kedi:

ayşem şu yaratıcı zekana güvenerekten soruyorum kızlar siz de katılın fikir birliği yapalım.14 şubat için çok uğraştırıcı olmayacak fikri olan var mı?Sürpriz mahiyetinde haniiisengözlerimebaksanab

canim benim anliyorum ne demek istedigini.aslinda hersey rabbime dayaniyor.ben ne desem bos.bak dusukten sonra dedimki giderim bi yumurtlama takibi yaptiririm,hemen hamile kalirim.4yumurtam olustu ama 1tanesi bile tutmadi inanir misin?sonra dedim ki tamam rabbim sana teslim oluyorum sen ol demeden hic bisey olmaz ve bekliyorum hayirlisi artik.gorelim mevlam neyler neylerse guzel eylerr...

slm kızlar rahim tersliği ile ilgili birkaç şeyde ben söylemek isterim benim anneminde öyleymiş 2 sene çocukları olmamış tabi birde babamın sperm düşüklüğününde etkisi varmış annem bi ilaç kullanmış doktoru ona önümüzdeki ay çamur gibi bi adet görceksin ve ondan sonra hamile kalabilirsin demiş babama da doktoru iğne vermiş bilmiyorum kaç tane annem aynen doktorun dediği gibi çamur şeklinde adet görmüş babamda iğneleri yedikten sonra 2 ay bitiminde annem ablama hamile kalmış şimdi o doktorlar nerdeeeee.
düşük sperm ve ters rahim 2 ay içinde gebelik düşünün artık ne mükemmel doktorlarmış...

harikasın canım.bunu yapabilirsen inan kendiliğinden gelecek en doğru zamanda,en hayırlı ve en güzel şekilde.yazılanı bir an öne ve bir an arkaya alamadığımıza göre bunun da bir vakti var canım.inşallah zamanı kısadır.

merhaba kızlar.
şu an canım çok sıkkın.regl olmam gereken tarihin üzerinden bugün tam 7 gün geçti.kaç gündür kasıklarım ağrıyordu sanki adet olucakmışım gibi..göğüslerim şişti,ve canımı çok yakıyor..ama bu sabah bir umutla test yaptım ve yine tek çizgi... delirmek üzereyim yaa.. hamile değilsem neden adet olamıyorummm.. bir sorun olmasından çok korkuyorum.off yaaa..offff

son 4 gün kızlar kabızlık başladı bu sabah kasıklarım ağrıyor belki soğuktanda olabilir gögüslerim şiş ve sızlıyor halsizlikte var hiç umudumda yokkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…