Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Evet doğru hayırlısıyla ve en önemlisi sağlıkla gelsin bebeişin inşallah 

Böyle şeyler genelde dank diye aklıma gelmez ben dikkat ederim mesela hediye alıcaksam yolda giderken hangi vitrinlere bakıyo ne tip şeyleri beğeniyo unutmam da hiç hee yalnız öyle kazaktı neym öyle değil garip şeyer böyle şaşırcağı bişeyler hani bakıp ta yok ben bunu almam veya alamam dediği şeyler. Yok sürpriz yapıcaksan nası bi sürpriz olcak yemek mi hazırlıycaksın ne biliyim buna kendin daha iyi karar verebilirsin ben senin sınırlarını da isteklerini tam olarak bilemem dışarıdan birisi olduğum için ama du genede bi düşüneyim.Bi de kimi eşlerin arasındaki ilişki resmi demeyimde biraz daha ciddidir… kimisi çok dalgacıdır kimisi orta halindedir. Kimisi çılgıncadır bilemiyorum yani sen bi düşün söyle istersen

Kendimi kaptırmak istemiyorum.Sonra insan üzülüyor:1no2:
Günü yaklaşan arkadaşlardan ne haber?

Canını sıkma, bebek geleceği zamanı biliyordur.Allah sağlıklı ve sıhhatlisini hepimize nasip etsin.:Saruboceq:

şimdi şöle diyim sana hediye muhabbeti bana komik geliyo evli olunca bi cepten al bi cebe koy gibi bişey.yılbaşında mesela ona bişey aldık şakasına say bunu yılbaşı hediyesi olarak dedim.sana ne alacaz dedi bilmiyorum beğendiğim bişey olursa alırız dedim hala almadık gibi.gocunmadım da.ama o sık sık çiçek alır.aynı para olmasına rağmen hoşuma gidiyo aslında.bi de çalışıyosun iş dışı zaten birliktesin her yerde gizli hediye alacak zaman yok ki.nete de güvenmiyorum.yemekle kim uğraşcak ayşem be zaten pazara geliyo.ben sürprizleri genelde şöyle yapıyorum,çalıştığımız kargo şirketlerinin kuryelerine kapalı zarflar veriyorum aynı gün teslim edilmek üzere içinde mektup oluyo ya da sadece seni seviyorum oluyo.evlenmeden önce hediye gönderirdim doğum gününde falan.ama tabii aynı şeyler kabak tadı veriyo.ya da çantasına not bırakırım,cüzdanına not yazarım gibi.bu tür şeyler olabilir.paylaşırsak herkes kendine göre bişey çıkarır diye düşünmüştüm.

Gelmedik regl den umut kesilmez idilcanım bekleyelim.

slm kızlarrrrrrrrr naslsnz? ben bugun adet olmalıyım normalde ama tık yok bende :kedi: belkı hava değişikliği vb nedenlerden dolayı aksayacak ama her zaman adet donemlerınde bellı başlı ağrılarım gergınlıklerım olurdu ama onlardan da haber yok anlamadım yanı. beyaz akıntım var artı gaz artı kabızlık sorunu yaşıorum artı göğüslerim hassas bıraz anlamadım ama umıtlenmıorum kızlar. ben beren le knşmuştum saolsun yrdmcı olmştu 33 gun de bı adet olan bırıyım ..yanı ekımde 19 kasım da 21 aralıkta 24 unde adet oldum ocak da da 26sında adet olmam gerekordu.netten hesaplamıştık...bole bana dua edn eger hayırlıysa tabkı bebişim olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dogru soyluyosun canim.simdikilerin cogunun gozu paradan baska bisey gormuyo...

Kız desene şeref tribününe geçeceksin.Hadi İnşallah:Saruboceq:

ayyy 14 şubat geliyor değil mi... ben unutmuşum :kedi: aslında en güzeli kendi yaptığımız birşeyi vermek. ama ne....

insallah canim allahim en kisa zamanda hayirlisiyla tattirsin bize de o guzel duyguyu...:Saruboceq:

oba cigdem canm takma kafana sakın.

ben de evllığmın 3.ayında aynen 10 gun gecıkmıştı adetım ve hemen test yapmıştık ama negatıf çıkmıştı yıkılmıştım. oluyor bazen bole şeyler.stresten sıkıntıdan veya hava değişikliğinden oluyor bole şeyler. bak benım geçtı ama umıtlenmıorum çnku bu saydıklarımı da düşünüyorum hayırlısını dleyelım allahm herkese sağlklı bebişler versın içinde de bize inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebişler versın

gokce sanki bir başkta topic de yazdığını okudum doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum. akıntım arttı yazmıştın ben de içimden ay hamile galiba diye geçmişti. hadi inşallah

Kız desene şeref tribününe geçeceksin.Hadi İnşallah:Saruboceq:

umıtlenmıorum berracım yha .
çnku yazdğım gbı bı keresınde 10 gun geçtiği için hayal kırıklığımı hatrlıorum . bu sefer yapmıcam test falan bakalım ne olacak hiç tınlamıcam . çnku bu ay zaten doktora bakılmştım 4ude tam teşekkulluydu her şey bı sorun yoktu yanı ...yumurtam tam buyumemişti. ama belkı buyudu belkı hamıle kaldm belkı buyumedı havadan dolayı bole oldu artık bakalım zamana bıraktm hayırlsı olsun bıtanem :Saruboceq:

gokce sanki bir başkta topic de yazdığını okudum doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum. akıntım arttı yazmıştın ben de içimden ay hamile galiba diye geçmişti. hadi inşallah

evet hayatım hamılelık belırtılerı dıe bı yer var orda da yazışıorum bır kaç arkadaşla ozellıkle azıze tecrubelı orda onunla konuşuyorum.... bakalm baya bı arttı gbı bole değildi ama hamıleliğe bağlamıorum yha çnku yıkılmak ıstemıorum ben :kedi:eyvahedigeldismile

cigdem canim benim de hamile kalisimdan bir onceki ay seninki gibi 10gun gec gelmisti.sonraki ay hamile kalmistim.boyle durumlarda derler ki rahim bebek ararmis.insallah en kisa zamanda bebegine kavusursun ve hepimiz de insallahhh....

gerçekten bizim bakışmalar hala devam ediyo. gözlerimizden ne demek istediğimizi anlıyos gülüşmeler falan çok başka bişi bu. seneler geçtikçe daha da güzelleşiyo
inşallah sizinde ömür boyu sürer aşkınız sevginiz.

kimya öğretmenimde böyle söylemişti biliyomusun :1shok:

ikinci kez duymak beni onore etti gerçekten şakkıdı

estf. ne kusuru rica ederim....

ben çok ciddiyim. ışık varmış sende gerçektende.

selam kızlara.s.

hoşgeldin canım benim nasılsın:1hug:

biz eşimle sevgililer günü kutlamıyoruz ama napılır ki ımmm bişey gelmiyo aklıma ya

gelince yazayım bari aklinialirimsmile aklinialirimsmile

gökçee canım 34.güne göre hareket ediyosun dimi. yalnış hatırlamıyosam 34.güne göre adetin ocağın 24ünde olması lazımdı

hayırlısı olsun gökçecim inşallah meleğin seninledir...

14 şubat falan sevgiliyken iyiydi de, şimdi zaten her masrafı birlikte yapıyoruz. hediye olarak alınmamalı bence ihtiyaç varsa birşeyler alınmalı. ben bir kart hazırlarım, bir de güzel bir yemek sevdiği şeylerden. ya da yemeğe çıkarız değişiklik olsun diye.

ben sevgililer gününe inanmıyorum. bence diğer günlerden hiç bir farkı yok.
önemli olan doğum günü ve evlilik yıldönümü bizim için.
çünkü her ikiside birbirimiz için şükrettiğimiz günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…