Evet doğru hayırlısıyla ve en önemlisi sağlıkla gelsin bebeişin inşallah canim benim anliyorum ne demek istedigini.aslinda hersey rabbime dayaniyor.ben ne desem bos.bak dusukten sonra dedimki giderim bi yumurtlama takibi yaptiririm,hemen hamile kalirim.4yumurtam olustu ama 1tanesi bile tutmadi inanir misin?sonra dedim ki tamam rabbim sana teslim oluyorum sen ol demeden hic bisey olmaz ve bekliyorum hayirlisi artik.gorelim mevlam neyler neylerse guzel eylerr...
ayşem şu yaratıcı zekana güvenerekten soruyorum kızlar siz de katılın fikir birliği yapalım.14 şubat için çok uğraştırıcı olmayacak fikri olan var mı?Sürpriz mahiyetinde haniiisengözlerimebaksanab
merhaba kızlar.
şu an canım çok sıkkın.regl olmam gereken tarihin üzerinden bugün tam 7 gün geçti.kaç gündür kasıklarım ağrıyordu sanki adet olucakmışım gibi..göğüslerim şişti,ve canımı çok yakıyor..ama bu sabah bir umutla test yaptım ve yine tek çizgi... delirmek üzereyim yaa.. hamile değilsem neden adet olamıyorummm.. bir sorun olmasından çok korkuyorum.off yaaa..offff
Evet doğru hayırlısıyla ve en önemlisi sağlıkla gelsin bebeişin inşallah 
Böyle şeyler genelde dank diye aklıma gelmez ben dikkat ederim mesela hediye alıcaksam yolda giderken hangi vitrinlere bakıyo ne tip şeyleri beğeniyo unutmam da hiç hee yalnız öyle kazaktı neym öyle değil garip şeyer böyle şaşırcağı bişeyler hani bakıp ta yok ben bunu almam veya alamam dediği şeyler. Yok sürpriz yapıcaksan nası bi sürpriz olcak yemek mi hazırlıycaksın ne biliyim buna kendin daha iyi karar verebilirsin ben senin sınırlarını da isteklerini tam olarak bilemem dışarıdan birisi olduğum için ama du genede bi düşüneyim.Bi de kimi eşlerin arasındaki ilişki resmi demeyimde biraz daha ciddidir… kimisi çok dalgacıdır kimisi orta halindedir. Kimisi çılgıncadır bilemiyorum yani sen bi düşün söyle istersen
Gelmedik regl den umut kesilmez idilcanım bekleyelim.
slm kızlar rahim tersliği ile ilgili birkaç şeyde ben söylemek isterim benim anneminde öyleymiş 2 sene çocukları olmamış tabi birde babamın sperm düşüklüğününde etkisi varmış annem bi ilaç kullanmış doktoru ona önümüzdeki ay çamur gibi bi adet görceksin ve ondan sonra hamile kalabilirsin demiş babama da doktoru iğne vermiş bilmiyorum kaç tane annem aynen doktorun dediği gibi çamur şeklinde adet görmüş babamda iğneleri yedikten sonra 2 ay bitiminde annem ablama hamile kalmış şimdi o doktorlar nerdeeeee.
düşük sperm ve ters rahim 2 ay içinde gebelik düşünün artık ne mükemmel doktorlarmış...
slm kızlarrrrrrrrr naslsnz? ben bugun adet olmalıyım normalde ama tık yok bende :kedi: belkı hava değişikliği vb nedenlerden dolayı aksayacak ama her zaman adet donemlerınde bellı başlı ağrılarım gergınlıklerım olurdu ama onlardan da haber yok anlamadım yanı. beyaz akıntım var artı gaz artı kabızlık sorunu yaşıorum artı göğüslerim hassas bıraz anlamadım ama umıtlenmıorum kızlar. ben beren le knşmuştum saolsun yrdmcı olmştu 33 gun de bı adet olan bırıyım ..yanı ekımde 19 kasım da 21 aralıkta 24 unde adet oldum ocak da da 26sında adet olmam gerekordu.netten hesaplamıştık...bole bana dua edn eger hayırlıysa tabkı bebişim olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
harikasın canım.bunu yapabilirsen inan kendiliğinden gelecek en doğru zamanda,en hayırlı ve en güzel şekilde.yazılanı bir an öne ve bir an arkaya alamadığımıza göre bunun da bir vakti var canım.inşallah zamanı kısadır.
Kız desene şeref tribününe geçeceksin.Hadi İnşallah:Saruboceq:
gokce sanki bir başkta topic de yazdığını okudum doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum. akıntım arttı yazmıştın ben de içimden ay hamile galiba diye geçmişti. hadi inşallah
valla kız onca yıllık evlisin hala bakışmalar oluyo mu romantik romantik.Çünkü herkes evlilik aşkı öldürür diyo.ben daha çok aşığım kocama evlenmeden öncekinden.Düşünsene birlikte uyuyup uyanıyosun.kabuk görüyosun uyandırıyosun sarıl bana diyosun......
kimya öğretmenimde böyle söylemişti biliyomusun :1shok:
ikinci kez duymak beni onore etti gerçekten şakkıdı
estf. ne kusuru rica ederim....
selam kızlara.s.
şimdi şöle diyim sana hediye muhabbeti bana komik geliyo evli olunca bi cepten al bi cebe koy gibi bişey.yılbaşında mesela ona bişey aldık şakasına say bunu yılbaşı hediyesi olarak dedim.sana ne alacaz dedi bilmiyorum beğendiğim bişey olursa alırız dedim hala almadık gibi.gocunmadım da.ama o sık sık çiçek alır.aynı para olmasına rağmen hoşuma gidiyo aslında.bi de çalışıyosun iş dışı zaten birliktesin her yerde gizli hediye alacak zaman yok ki.nete de güvenmiyorum.yemekle kim uğraşcak ayşem be zaten pazara geliyo.ben sürprizleri genelde şöyle yapıyorum,çalıştığımız kargo şirketlerinin kuryelerine kapalı zarflar veriyorum aynı gün teslim edilmek üzere içinde mektup oluyo ya da sadece seni seviyorum oluyo.evlenmeden önce hediye gönderirdim doğum gününde falan.ama tabii aynı şeyler kabak tadı veriyo.ya da çantasına not bırakırım,cüzdanına not yazarım gibi.bu tür şeyler olabilir.paylaşırsak herkes kendine göre bişey çıkarır diye düşünmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?