Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

benim 42çıktı.ama görsen kağıdı alır almaz eline kötü dedi.o anı unutamıyorum..hüngür hüngür ağladım..hemen başladım senaryolara..neyse...netten araştırdım işte hemen..mesela kızın birinn 49 çıkmış.dr.çok yüksek değil.doğal yollarla düşürelim demiş.ilaç vermemiş.stresle %100 alakalı diyolar..moral vermedi bana..eşimde kızdı sonradan.bidaha gitmeyelim dedi..banada dostinex verdi.yan etkisini görmedim.inş iyi gelir.adet olmadım hala.11gün oldu bugün.geçeli.bu ilaç adet olmada etkilimi acaba..:uhm:

Günlük pedlerden de kullan belki sürtünme rahatsız etmiş olabilir seni canım.

Evet zamanında regl olabilmek bence de harika bişey..No bekleme az stres :lepi:

İnşallah görürüz o günlerini de canım yaaaaa :CüvCüv: Ben de bırakmam kendi adıma öyle bişey olsa diye düşünüyorum.hatta daha :CüvCüv:çok bile girebilirim kafaya takma olayı da ortadan kalktı nasılsa diye sırnaşık şey

smart senin arkadaşına da mı oldu kız öyle anlatsana bi ümitlenmem merak etme :)))

Kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan ilk defa bu kadar geç kaldım ama çok yoğun geçti bugün, okulda hiç giremedim, şimdi girdim eve, gelir gelmez de bilg. açtım valla, özledim sizi :1hug:
Ama hemen mutfağa geçip kocişime börek yapmam lazım, her an gelebilir, ara ara yine girmeye çalışırım yerimseniben
Bu arada dün gece itibriyle bu ayki çalışmalara başlamış bulunuyoruz kocişle bayanssulusmile
Bi de dilemma cım resmime yaptığın yorum için çok teşekkür ederim hayatım, o senin güzelliğin şekercim Şeniz

su tatlım geçmiş olsun dün bişeciğin de yoktu ama dikkat et kendine
kızların dediği gibi olurmu olur ay ne güzel olur valla kendim kadar sevinirim bende sana.
hakkaten burda güzel haber duyunca çok seviniyorum her defasındada diyorum kendim olsa bu kadar sevinirim diye acaba kendimkinde nasıl sevinicem ben.

ay canımsın benim çok teşekkür ederim keşke olsa kızz valla coşarızz burda kaydirigubbakcemile3

Smart seni beslenmene hayranım.Acaba öğretmenliğin yanında diyetisyenlikte mi yapıyorsun? Önerileri çok doğru tespitler üzerine

Yok canım diyetisyenlik yapmıyourm ama bu alanda çalışan her hastasından aylık 2500 alan arkadaşlarım var.İstanbuldalar onlar.Zatwn İstanbul'a geliş sebebim de onlar acayip güzel ilişkilerimiz var ve bu konuda birbirimize çok da şey katıyourz.

Bu tarz şeyler çevre olayı.Ankara'da biraz daha basit yapılıyor bu işler ve bana uymuyor o haliyle.O yüzden girişmedim.

Eşim de hep söyler seninle evlendikten sonra bütün değerlerim bekarlığımdan çok daha mükemmel çıkıyor yaşım 40a yaklaştığğı halde 28-30 yaşındaki arkadaşlarınkiyle aynı diye. a.s

SAĞLIKLI BESLENME = GENÇ KALMA

kendim yaparım genelde tatlılarımı keklerimde sadece sıvı yağ kullanırım kurabiye
yapıcaksam tereyağı ve tarifteki yağın yarısını koyarım hep
güzel de olur...zaten şu ara bişey pişiremiyorum eğer dünki gibi ağrım olmazsa bu akşam
eve gidince irmik helvası pişiricem dün forumda konuşltuk canım çekti çok ağrım vardı pişiremedim bu akşama inşallah :) zaten en son tatlımı haftalar önce yemiştim frambuazlı
cheesecake ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm alkisalkisalkis

daha fazla yemekten konusursak fena halde krize giricem eheheheh

Son düzenleme:

doğru söylüyorsun tatlım ilk gün bende kendimi kaybediyorum ama çabuk toparlanıyorum.ya bide ben baktımki hayatımı ona odaklanarak yaşamaya başlamışım hemen sirkelendim. ne ilişkiden ne başka bişeden zevk almamamaya başlamışım ruh gibi hesap kitap derdinden herşeyi unutmuşum.şimdi umursamıyorum çalışıyorum gün aşırı ama isteyerek zorlamıyorum kendimi.bide öyle yatmıyorum fazla kalkıyorum kocamında psikolojisini bozdum iyice

ehehehe amiiin canım amiiiiin inşallah. senin ağzından meleklerin kulağına inşallah. hepimiz hamile kalalım hepimiz girelim burda midem bulandı, kabız oldum, kustum, kilo aldım diye başımızın etini yiyelim inşallaaaah :roflol:

hoşgeldin bayanım karasuyum. börek dedin canım çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. bu arada çalışmalarınız da hayırlı uğurlu olsuuuuuuunnnn

Adet olmadın mı:uhm:
Ben seni adetin geçti biliyorum.Bu ilacın söktürücüğü özelliği var mı,bilmiyorum.Prospektüsünü oku bakalım.
Nasıl doktor bu ya Sanki çaresiz bir hastalığın var da onu söylüyor.Öyle bir durumda bile doktor olan ılımlı konuşur.
Dostinex bende de olumsuz bir etki yaratmadı..
Ama sen başaka bir doktora git olmazsa;adet olmalısın önce.

smart senin arkadaşına da mı oldu kız öyle anlatsana bi ümitlenmem merak etme :)))

Yok internette okumuştum bir iki kişiden :) hani grip oluyourz sandık meğer hamişmişiz gibilerden.Aklıma o gelmişti o an benim de sen söyleyince. :1rolleyes:

Maşalllah güzelsin ama.Bahtında güzel olsun inşallah.Eşinle bebişinlea.s.

Csnımcım hoşgeldin :)
Sen ne çok seviyorsun kocişini yaaa :) her gün sevgiyle ona bişeyler hazırlıuorsun :lepi:
a,bu arada çalışmalr başlamış GAZAN mübarek olsun derler değil mi bu durumda yanlış söylşemiş olmayayım

Tamam canım kapatalım konuyu o halde:)

Yok internette okumuştum bir iki kişiden :) hani grip oluyourz sandık meğer hamişmişiz gibilerden.Aklıma o gelmişti o an benim de sen söyleyince. :1rolleyes:

benimde tanıdıgım öyle 2 kişi var griple hamileliği karışan fln :) gercek bişey yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…