doğru söylüyorsun tatlım ilk gün bende kendimi kaybediyorum ama çabuk toparlanıyorum.ya bide ben baktımki hayatımı ona odaklanarak yaşamaya başlamışım hemen sirkelendim. ne ilişkiden ne başka bişeden zevk almamamaya başlamışım ruh gibi hesap kitap derdinden herşeyi unutmuşum.şimdi umursamıyorum çalışıyorum gün aşırı ama isteyerek zorlamıyorum kendimi.bide öyle yatmıyorum fazla kalkıyorum kocamında psikolojisini bozdum iyice
benimde tanıdıgım öyle 2 kişi var griple hamileliği karışan fln :) gercek bişey yani
merhaba kızlar uzun zaman oldu girmeyeli bu topiğe daha dogrusu topik değil siteye diyeyim nasılsınız
ay canımsın benim çok teşekkür ederim keşke olsa kızz valla coşarızz burda kaydirigubbakcemile3
Girmeyenlere kıgınızklava:
Sen nasılsın....Regl oldun sonra görünmedin.Böyle olamz kiiiiiklava:
Adet olmadın mı:uhm:
Ben seni adetin geçti biliyorum.Bu ilacın söktürücüğü özelliği var mı,bilmiyorum.Prospektüsünü oku bakalım.
Nasıl doktor bu yaSanki çaresiz bir hastalığın var da onu söylüyor.Öyle bir durumda bile doktor olan ılımlı konuşur.
Dostinex bende de olumsuz bir etki yaratmadı..
Ama sen başaka bir doktora git olmazsa;adet olmalısın önce.
Aynen katılıyorum takıl kafana göre :) Ben geçen ay o akdar bilimsel çalıştım da ne oldu
:roflol: :roflol:
Yok internette okumuştum bir iki kişiden :) hani grip oluyourz sandık meğer hamişmişiz gibilerden.Aklıma o gelmişti o an benim de sen söyleyince. :1rolleyes:
benimde tanıdıgım öyle 2 kişi var griple hamileliği karışan fln :) gercek bişey yani
Heveslendirmek gibi olmasın ama bizim eski bir topik vardı.Orda da bir arkadaşımız grip olmuş,burun falan tıkalı..Birkaç gün sonra hamile olduğunu öğrenmişti.
ay senden önce ben çığlık atarım kız burdaaaaaaadelikafadulden
Su yaaaaaaaaaaaaa hakikaten coşarız.Ben evine kadar gelirim içeri almasan da haberrin olsun :))))))
kızmayınnn ya regel olunca çok üzülmüşdüm yeni yeni topladım kendimi o yüzden biraz uzak kalmak istedim hamilelikle ilğili herşeyden endimi toplayıncada geldim bide çok yogun bu ara işler yılsonu hesaplarını kaptmaya çalışıyorum malum muhasebecilik hayatı işte
bu arada kaç gündür ben de grip gibiyim ama ben regl olduğumda hep hafif bir grip geçiririm zaten ne komik di mi :)
Aaaaaaaaaaaa eşimi aradım şimdi!Ne alayım akşam için diye.
Bugün bizim tanışma yıl dönümümüzmüş yahuuu :) O da ondan mı soruyorum diye düşünmüş :)))
Gideyim de özel bişeyler alayım bağriiii :)
Allah seni ii etmeye emi:roflol:
kız geçen ay okadar kendimi kaptırmışımki alışverişe çıkacaktım dedim ya şimdi hamiş olursam giyemem felan diye almadım
kafam dank edince koştum valla sezon sonu ürünlere hücum diyerekten aman boşver yaşa hayatı bidahamı gelcez dünyaya rabbim veriri nasılsa bigün vakti zamanı vardır onunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?