Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kızz nasıl unuttun çaktırmasaydın bari :roflol:

ay işten başımı kaldırıp bakamadım sohbet almış yürümüş ya çayımı da soğutmuşum cıks cıks :)

ooo maşşalllah. neyse akşama ii hazırlan bariiiiiyerimseniben

kocaman bir dilim cheesecake yedim limonlu gözüm dönmüştü yaaa bu da belirti olabilir mi :roflol:

kocaman bir dilim cheesecake yedim limonlu gözüm dönmüştü yaaa bu da belirti olabilir mi :roflol:

evet oburluk belirtisi

ya bende hiç limonlu cheesecake yememiştim gecenb özsütte yiyeım dedim

o kadar kötü yapmışlardı ki cheesecakeden başka herşeye benzıyordu

daha önce özsütte tiramisu yemiştim o da sanki kakaolu kekin içine muhallebi süürlmüş

gibiydi bi daha da tatlı yemem özsütte limonlu çiizkek deyince yazyaım dedim sengözlerimebaksanab

su1983 kızz nerdesin sen hep geliyorsun ama yazmıyorsun (

gel de azcık konuşalım nasılsın bebiş nasılll unuttun bizii (

slm kızlar bısey sorucam ben hamıleyımde 22 sınde kan tahlınınde 151.94 cıktı 4 gun sonra 758 cıktı ama dun keseyı goremedık doktor dedıkı ayın 2 sınde gelk goruruz dedı sızcede gorurmuyuz??

ben gittim.öpüyorum hepinizi..

hayırlı akşamlaaar mucuk :)

slm kızlar bısey sorucam ben hamıleyımde 22 sınde kan tahlınınde 151.94 cıktı 4 gun sonra 758 cıktı ama dun keseyı goremedık doktor dedıkı ayın 2 sınde gelk goruruz dedı sızcede gorurmuyuz??

hayırlı olsun demetnur kaç haftalık hamişsin

yada son adet tarihin nee ?

Kızlar kocişim gelmek üzere, yoldayım diye aradı, bidaha giremem heralde bu akşam, misafirlerimiz de gelecekmiş, yarın sabah bol bol sohbet ederiz inş. Sizi seviyorum canlarım, kendinize iyi bakın, hşç. :gitme:

ben geldimmmm:)
nasılsınız kızlar?oku oku bitmedi ya sabahtan beri okuyorum ancak yazabildim:)

Kızlar kocişim gelmek üzere, yoldayım diye aradı, bidaha giremem heralde bu akşam, misafirlerimiz de gelecekmiş, yarın sabah bol bol sohbet ederiz inş. Sizi seviyorum canlarım, kendinize iyi bakın, hşç. :gitme:

ben geldim sen gidiyosun amaa(
neyse kocişin gelicekmiş...misafirlerinizde var...inşallah yarın konusuruz canım..kendine iyi bak...inşallah şubatta hayırlı haberlerini alırız ya olsun artıkkk!!! :lepi:

canım son adet tarıhım 14 aralık 2009 canım

canım 6 hafta + 2 günlük hamişsin

evet kimi bebişler biraz yavaş gösteriyolar kendilerini şubatta kese tamamlanmış

olur inşallah endişe etme bende 7+4 üm keseyi gördükte kalp atışı bekliyoruz

bizde işte hepimiz için hayırlısı olsun canım :)

kendine iyi bak canım hayırlı akşamlar :) bizde seni sevioos opuyorumnanaktan

ben geldimmmm:)
nasılsınız kızlar?oku oku bitmedi ya sabahtan beri okuyorum ancak yazabildim:)

hoşgeldin nanşeker naıslın biz iyiyz çok şükür :)

saol hayatım allh sag salım kucagına almayı nasıp etsın nasıl hesapladın canım yaa banada solesene

saol hayatım allh sag salım kucagına almayı nasıp etsın nasıl hesapladın canım yaa banada solesene

sağol canım amin inşallah :) ve 20 eylül de de doğurcaksın inşallah

bak bu siteden hesapladım Gebelik (hamilelik) haftası ve muhtemel doğum tarihi hesaplayıcı - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

istersen sana benim yazılarımın altında çıkan çizelgedende yapabilirim bebişinin

ne kadarlı oldugunu oradan takip edersin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…