İyiyim ben de çiçeğim.
En son gecikme yaşamıştım ya 4,5 gün kadar.Doktora gittik.Testler yaptırdık.Bende prolaktin yüksek çıktı.İlaç alıyorum.Bir de yumurta takibi. İyi oldu yani,neden olmuyo diye kendime sorular sormaktan yorulmuştum yani
inmicem işte inemicem :gitme:
kızz hadi hayırlısııı ama beklicez tamam mıklava:
ya canım üzülme boşver her işte bir hayır vardır..böyle şeyleri hepimiz yaşıyoruz işallah düzelir aranız en yakın zamanda :1hug:
geldim geldimmmmm....nasılsınız kızlarr
hosgeldın be yavvv..nerde kaldın...
eskileri okuyordum yaa....saatlerdir :))
oyle canım....duzelmeye basladı da ben naz yapıyorum..anlarsın yaaa...ben bu ay sızı beklıyorum merakla..ınsallah guzel haberlerı alırız..sonrada taktık yagmuruna tutarız sennıııı
canım ıste bole kendımıze soru sormaktan ugrasmaktan butun degerlerımızı sasırtıyoruzz..rahat ol dıcem ama sankı ben farklıyım...ınsallah bırgun su rahatlıgı bulacagız ve basaracagız buna emınım..
allah az kaldı listede yavaş yavaş yukarı çıkıyorum yarın son gün benim için yarınıda atlattıktan sonra ya kırmızı birgün başlıcak yada..................
allahım lütfen bana bu duyguyu yaşat lütfen :Saruboceq:
ohhhhooooo sen okuyana kadar benım uykum gelır...bayagı kaynatmıslarhihoyyyt
yap kız nazını hakediyorlar vallaklava:
canım ya keşke olsa valla az kaldı bakalım hayırlısı :)) yaptığım taktik yok kız sadece gün takibi yapmadım incir sayesinde karıştı biraz biliyorsun o kadar :))
Canım gerçekten rahatladım.Tabiki adet yaklaşınca ister istemez umut yüklü olucam gene.Ama önümde bir süreç var.Olmazsa tedaviyle,ama olacak biliyorum.:Saruboceq:
Haydi iyi geceler kızlaropuyorumnanaktan
hadı oyle olsun bakalım..banane ben bu ay moladayım..onumuzdekı ay taktık onerısı beklıyom..sempatiksalakcinni
bi yandanda unutulmaz a bakıyorum. bunların ailede gemetik herhalde..aba kardeş bi gecede hamişş vallaaa yaaa...gıcıklarrr!!! davşanlarr!!!
tamam tamam olursa kaydirigubbakcemile3
herkesee merhabaaa :) bende bebek istiormm ilk çalışmalara geçen ay başladık ama olmadıı bu ay bekliormm dün adet olmam gerektiii ama olmadım düne kadar adet ağrılarım wardı ama dünden beri kesildii sadece akıntım war oda beyaz renktee adet olmadım yanii yrn kan testi yaptırcam çok heycanlıyımm acaba nolcak ??? yardımcı olursanız sewiniriimmm
smarttt nerdesinnnn!!! geç kaldın!!kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?