suuu benım bu ay 7 ve 9.ncu gun oldu baska malum olmadı..sende bende beklıyeyımmı..yoksa cık mı
canım ya neden olmasın..her ay hesap yapıyoruz da ne oluyor sanki tabiki olabilir hem hiç ummadığın zamanda oluveriyormuş :)) hiç belli olmaz kız :1hug:
aayy ne bılıyım yaa aslında neden umıtlenıyorum bılıyomusun..ablam 9.gun le tek ılıskıde hamıle kalmıstı...ama desene sen kac aydır ugrasıyon tek ılıskıyle kalamazsın..ahh kafam ahh gıttı canım bır hafta bosu bosuna..o kadar bekledım ona yanıyorum..klava:
kız niye öyle diyorsun dedim ya hiç belli olmaz..Allah ol dedikten sonra gerisi boş biliyorsun..sen yeniden başla çalışmalara tutar mı tutar kaydirigubbakcemile5
çok zor işmişş yaa istiyorum demekle olmuyomuş maleseff.. yok mu bunun bi kısaa we hızlı yoluu oofffffff
çok zor işmişş yaa istiyorum demekle olmuyomuş maleseff.. yok mu bunun bi kısaa we hızlı yoluu oofffffff
neyse canım surda ne kaldıkı dımı ama toplam 1 aycııııkkkk..klava:ya sızı beklemekte cok guzel ve heyecanlı oluyo...hadı bakalım gelsın testler cıksın guzel sonuclar..bayram edelım aazcık yaaahihoyyythihoyyyt
neyse canım surda ne kaldıkı dımı ama toplam 1 aycııııkkkk..klava:ya sızı beklemekte cok guzel ve heyecanlı oluyo...hadı bakalım gelsın testler cıksın guzel sonuclar..bayram edelım aazcık yaaahihoyyythihoyyyt
bi dizide biz mi çevirsek diyorum bazen.... opuyorumnanaktan
bugünde benim kocişş hastaa....başında bekliorum kuzumun..
yarın çalışma var aşkım iyileşmen lazım diyorum adam gözünü kapatıyooo :roflol::roflol::roflol:
haydaaaaa adamı cok yordun hasta oldu bak sımdı...tuhh yaaa cok gecmıs olsun canım...sen ıyı bakarsın kocıse nasulsa senın elınden ne kurtulur dımı amakaydirigubbakcemile3
cevırelım kıs adı ne lsun :uhm:calısıyok calısıyk olmayıııııı olsunmu
kızlarr ben gidiyorum uykum geldi :))
size iyi sohbetlerr iyi geceler öptümmmmmopuyorumnanaktan
ayy çiçeğim oda öle dedi.... güçsüz kaldım tabii dedi... öldüm gülmekten!!!hihoyyyt
kızlarr ben gidiyorum uykum geldi :))
size iyi sohbetlerr iyi geceler öptümmmmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?