Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
suuu benım bu ay 7 ve 9.ncu gun oldu baska malum olmadı..sende bende beklıyeyımmı..yoksa cık mı

canım ya neden olmasın..her ay hesap yapıyoruz da ne oluyor sanki tabiki olabilir hem hiç ummadığın zamanda oluveriyormuş :)) hiç belli olmaz kız :1hug:

canım ya neden olmasın..her ay hesap yapıyoruz da ne oluyor sanki tabiki olabilir hem hiç ummadığın zamanda oluveriyormuş :)) hiç belli olmaz kız :1hug:

aayy ne bılıyım yaa aslında neden umıtlenıyorum bılıyomusun..ablam 9.gun le tek ılıskıde hamıle kalmıstı...ama desene sen kac aydır ugrasıyon tek ılıskıyle kalamazsın..ahh kafam ahh gıttı canım bır hafta bosu bosuna..o kadar bekledım ona yanıyorum..klava:

kız niye öyle diyorsun dedim ya hiç belli olmaz..Allah ol dedikten sonra gerisi boş biliyorsun..sen yeniden başla çalışmalara tutar mı tutar kaydirigubbakcemile5

çok zor işmişş yaa istiyorum demekle olmuyomuş maleseff.. yok mu bunun bi kısaa we hızlı yoluu oofffffff

kız niye öyle diyorsun dedim ya hiç belli olmaz..Allah ol dedikten sonra gerisi boş biliyorsun..sen yeniden başla çalışmalara tutar mı tutar kaydirigubbakcemile5

neyse canım surda ne kaldıkı dımı ama toplam 1 aycııııkkkk..klava:ya sızı beklemekte cok guzel ve heyecanlı oluyo...hadı bakalım gelsın testler cıksın guzel sonuclar..bayram edelım aazcık yaaahihoyyythihoyyyt

ayy canım ya işallah olur da bayram ederiz valla sositososito ama sen de baştan ümidini yitirme belli olmaz bu işler.. hepimiz için hayırlısı olsunn :Saruboceq::Saruboceq:

bugünde benim kocişş hastaa....başında bekliorum kuzumun..
yarın çalışma var aşkım iyileşmen lazım diyorum adam gözünü kapatıyooo :roflol::roflol::roflol:

bugünde benim kocişş hastaa....başında bekliorum kuzumun..
yarın çalışma var aşkım iyileşmen lazım diyorum adam gözünü kapatıyooo :roflol::roflol::roflol:

haydaaaaa adamı cok yordun hasta oldu bak sımdı...tuhh yaaa cok gecmıs olsun canım...sen ıyı bakarsın kocıse nasulsa senın elınden ne kurtulur dımı amakaydirigubbakcemile3

haydaaaaa adamı cok yordun hasta oldu bak sımdı...tuhh yaaa cok gecmıs olsun canım...sen ıyı bakarsın kocıse nasulsa senın elınden ne kurtulur dımı amakaydirigubbakcemile3

ayy çiçeğim oda öle dedi.... güçsüz kaldım tabii dedi... öldüm gülmekten!!!hihoyyyt

kızlarr ben gidiyorum uykum geldi :))

size iyi sohbetlerr iyi geceler öptümmmmmopuyorumnanaktan

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

tatlikiz.........................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLover........................30 OCAK
pptya87.......................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts..........................31 OCAK
berra1...........................1 ŞUBAT
lovelybaby.....................1 ŞUBAT
qusel............................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
hatice_48........................21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…