Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
fatoş selam, e komşuların görmüyor mu seni, onlar görmeden mi yazıyorsun, görseler anlamazlar mı yoksa, he belki konunu biliyorlardır öyle mi

biliolar canım hastalıgı bekledigimide pc ye yaş hesaplaması için bakıodum arada açim dedim

evet 2. adeti bekliyorum bakalım hayırlısı Allahtan

evet canım aynı gün ikimizin ama ben erken olacağımı biliyorum o yüzden fatoş tek devam edicek yola kaydirigubbakcemile3

yaaa bak ay başında ne anlştık sen ineceksin aşağı ben şubat sonu gelcemmmmm alsanaalsanasmile

Suuuu benim 5dk sonra 2. çalışmada 10 günü giriyooooo :Saruboceq: sempatiksalakcinni

saol canım aynen devam bu ay beklemıyorum yanı oohhhh rahatım ben aslında ıyı oldu yaaaa..bıraz mola vermıs oldum..:kedi:

Canım ben de mesajlarını okudum geşmişe bakınırken..
Takma kafana..Oluyor öyle arada gürültü ,patırtı.. Bu ay da rahat rahat takılırsın işte

Canım ben de mesajlarını okudum geşmişe bakınırken..
Takma kafana..Oluyor öyle arada gürültü ,patırtı.. Bu ay da rahat rahat takılırsın işte

saol canım cozmeye calısıyorum ıyıyım sımdı..sadece bu ay ıcın dınleneyım dedım..zaten yumurtlama hesapla bılmemne kafayı yemıstım..ıyı gelır belkı...sen nasılsın?

hosbuldum canım..ne zamandır yoktun ıyısın dımı..

iyi diyeyim belki iyi olurum çiceğim, aslında iyi değilim en son sat benim 6 ocaktı ya ben 21 ocakta tekrar regl oldum 15.günde, yeni bitti, geçen dr ye gittim, tahlillerim falan yapıldı, menopoz eşiğindeymişim, tekrar kistim oluşmuş, yumurta rezervlerim azalmış sadece bir yumurta olmuş bu ay da bakalım kist sağda, yumurta solda, ya bir şey sorayım sen bilir misin acaba, benim adetin 5. günü 13 mm di yumurta çok mu erken bu büyüklükte olması yani normalde 20-22 mm de çatlıyormuş acaba benim kaçıncı gün çatlama olayı olabilir ki, sen anlıyormusun bu takip meselesinden dr bir daha adetin gelene kadar bekle dedi bana...

ya kızlar benim çıkmam lazım, ama yine geleceğim siz yazın ben okurum gelince, bye....

İyiyim ben de çiçeğim.
En son gecikme yaşamıştım ya 4,5 gün kadar.Doktora gittik.Testler yaptırdık.Bende prolaktin yüksek çıktı.İlaç alıyorum.Bir de yumurta takibi. İyi oldu yani,neden olmuyo diye kendime sorular sormaktan yorulmuştum yani

yaaa bak ay başında ne anlştık sen ineceksin aşağı ben şubat sonu gelcemmmmm alsanaalsanasmile
inmicem işte inemicem :gitme:

Suuuu benim 5dk sonra 2. çalışmada 10 günü giriyooooo :Saruboceq: sempatiksalakcinni

kızz hadi hayırlısııı ama beklicez tamam mı klava:

saol canım aynen devam bu ay beklemıyorum yanı oohhhh rahatım ben aslında ıyı oldu yaaaa..bıraz mola vermıs oldum..:kedi:

ya canım üzülme boşver her işte bir hayır vardır..böyle şeyleri hepimiz yaşıyoruz işallah düzelir aranız en yakın zamanda :1hug:

selam canım bende daha once catlatma yaptırmıstım..ama 4 yıl oldu..ınankı unutmusum..ama yumurtanın gunde 1-1,5 mm buyudugunu solemıstı doktorum..yanı senın 5. gunde 13 olduguna gore 1 hafta ıcınde catlayacak buyukluge gelır sanırım...bırde menopoz esıgınde olan kadınların hamıs kaldıklarını cok duymustum..allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…