günaydın kız iyiyiz sen nasılsın opuyorumnanaktan
kaçırdığın bişe yok canım.. angell idilcan bi de gokcegokce'nin kırmızılar gelmiş maalesef
geç döllenme olduğunu sanmıyorum canım. zaten karın ağrım da başladı. en azından acabalar yok kafamda. kısmet böyleymiş sucum toparlandım bile. tevekkül ediyorum.
günaydın canım hoşgeldin
hıııımmmCADIARZUbi düşünelim
bi kavga vardı dün ama bitti gitti
bi tane hamiş vardı en son okuduğum kadarıyla
bide yemekler tatlılar havada uçuştu:icecream:
geç döllenme olduğunu sanmıyorum canım. zaten karın ağrım da başladı. en azından acabalar yok kafamda. kısmet böyleymiş sucum toparlandım bile. tevekkül ediyorum.
Aferim kıs sana :lepi: canımsın :teselli:
hımm anladım canım tabi sen daha iyi bilirsin tabiki belirtileri..hayırlısı olsun canım ya işallah birdahaki ay olur :teselli: ben de geliyorum bir iki güne kesin(
regl olabilmek de ne büyük nimet. ilaçlarla olanlar var, Allah yardımcıları olsun. en azından sağlıklıyız, zamanımız gelince anne de olacağız inşallah :1hug:
inşallah sen peşimden gelmezsin canım. güzel haberlerini bekliyorum :1hug:
selam anne adayları:))
bende gün sayıyorum kasıklarım ağrıyor ama ne olacak bilmem ..
ilaçta kullandırdığı için doktorum onunda etkisi olabilir diye hiç bir şeye şüphe ile bakmıyorum ama bir yandanda heves etmiyorum değil.. 9 gün daha bekleyeceğim bakalım..
Yok kız o dün değil dünden önceki gündü hani helva filan konuşmuştuk
sonra bi kadın vardı kavga çıkarmıştı benle alay geçiyonuz burda gruplaşma var falan diye
canım sağol işallah :1hug:
ayrıca aynen katılyorum regl olabilmek gerçekten çok önemli onun stresi daha kötü...
Evet yaa baktım şimdi dün kavga falan yok yerimseniben
Neyse ben 2. çalışma günümüze odaklanmalıyım, bu geceki olayı çalışma modundan çıkarmak için ne yapabiliriz bakalım boshayallersmile
Evet yaa baktım şimdi dün kavga falan yok yerimseniben
Neyse ben 2. çalışma günümüze odaklanmalıyım, bu geceki olayı çalışma modundan çıkarmak için ne yapabiliriz bakalım boshayallersmile
çalışma modundan çıkarmak için kuzucuk bunun bir çalışma olmadığını kendi kafana sok öncelikle. sonra süslen püslen azcık güzel kokular sürün, üzerine pamuklu pijama değil de şöyle güzel bir gecelik giy sonrası gelir zaten kaydirigubbakcemile
bundan sonra yumrutlama günlerini eşin takip etsin sen hiç bakma zemuszemus
çalışlılcağı zamanda o gerekeni yapsın böylece sen anlamazsın eheheh
nası fikir ama delikafadulden
değişiklik olsun diye diyorum o zaman bence hiçbişi giyme nasıl olsa 10 dk dan fazla kalmıyor :kedi: :roflol:
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile tatlım şaka biyana kocişin kendini bu kadar kaptırması benim yüzümden galiba yaa :çok üzgünüm: ilk evlendiğimizde ne gün hesabı biliyoduk, ne havuç ne kahve, ne yastık... Ama ozaman canımız ne zaman isterse ozaman birlikte oluyoduk, şimdiyse ben burda öğrendiğim herşeyi gidip ona anlatıyorum, o da etkilenip herşeye dikkat etmeye başlıyo bu sefer mafoldumben
ay ben sanırım kendime gelemedim daha
özür dilerim kızlar dünü anlatacağıma önceki güne gittim :bbo:
sabah çayımı geç içtim ondan olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?