Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

oohhh kaplıcanın zararı var mıdır kii... sanmam yahuuu..

hee hee senın oyle seylerı bunyen tabııkı kaldırmaz..ama yınede tuzlu bıseyler yede hemencecık gecsın..bu arada tanısma yıldonumunuz kutlu olsun canım..a.s.

Teekkür ederrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a.s.
Artık 14 Şubat'ı da atlatınca bizim hazirana kadar hiiççç önemli günmğz kalmıyooooooooo :gitme: Ne kötü hepsi 40 gün içinde olup bitiveriyor bizzde;şöyyllleee aylara yaya yaya olsaydı daha keyifli olurdu . :dilcikar:

yaa esınde yanında neden calısmıyosun canım anlayamıyorumklava:

oohhh kaplıcanın zararı var mıdır kii... sanmam yahuuu..

Bilmem!Kimileri var diyooo;enfeksiyon menfeksiyon idrar yolları falan filan...
Kimisi de hamile kalmak isteyenlere tavsiye ediyooo...
Aaammmmmmmmmmmmaaannn anlayacağın bu konuyla ilgili de her telden ses çıkıyor yine.

ayy bizim öyleee...iki ayda bir bişiii çıkıyooo! :)))

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hayırıdr canımcım son demlerini yaşarken canın çalışma çekti de ondan mı kayboldun ? :)))) Neredesin yahuuuu :)

Aaammmmmmmmmmmmaaannn anlayacağın bu konuyla ilgili de her telden ses çıkıyor yine.

canım yaaa ıdrar yolları enfeksıyon falan heryerden oluyo..ama onun ıcın tampon kullanmak ıyıymıs.

yaa esınde yanında neden calısmıyosun canım anlayamıyorumklava:

Ya sperm testiine git demiştim bu ay için o da tamam demişti;ama randevu flan almadı.
e ben de çalışma yapınca o ay çok gergin oluyorum ister istemez.Bir de o akdar ilişki ağır geliyor bana.Hani testleri yapılsa temiz çıksa derim ki tamma çalışayım belki tutar.Ama bilmediğim bişey için de her ay gerilmek emek harcamak doğru değil ,değil mi yaaaaaa lmaz:

Zaten bu ay da geçti mi bizim önümüzde sadece mart kalıyor çalışmak için.Mart sonu gidecek...Aaammmmmannn ban da bak;sanki bend e bişey olmadığı kesin de adamın testine taktım.Hormonalrın iyi çıkması yeterliymiş gibi bendeki rahatlığa bakarmısınız!!!!:uhm:
Aslında adam gibi gidip o masaya yatmak lazım amaaaa ayağım çekmiyor yaaaaa...:gitme:

annem 2 sene sonunda bana afyon kaplıcalarda hamile kalmış...

hem hamileyken suya girilebilioo.. tabii sorunsuz hamişlerde, havuz falan var yani...

canım yaaa ıdrar yolları enfeksıyon falan heryerden oluyo..ama onun ıcın tampon kullanmak ıyıymıs.

Ayyy tampon olayına da acaaayyiipppp kıl olmuştum bir yaz tatilimiz regl dönemime denk gelmişti.Sürekli lavaboya git;tamponu değiştiiirrr...Ne gıcık ve rahatsız edici bişeydi o tatil yaaaaa!Oturmak bile rahatsızlık verici onunla.... :bbo:

canım ne guzel ıste ılıskılerın bebıs ıcın olmamıs olur ve daha ıyı olurr..test falan kasma adamı zamanında bende uzerıne cok gıtmıstım ..ama malum erkekler ıste..hemde test dıye tutturdugum ay hamıle kalmıstı..bak gor ıste dedı..

bu arada seks genel ıhtıyac canım oyle gor ..bu ayda tamamen bılımsellık dısında olursun daha ıyı..es gecme yaaa koca 1 ay azmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…