vardiyaya çevirmek lazım bu işi ama, kız haklııı...24 saat olmasskii!!
:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 kız yokk üstüme kalın birşey giymeye gittim dondum yaa
ayy face ede yazmış sen hasta ettin beni diye ...ayy utandım wallahhh!!!
Hadi hadiiiiiiii :jeyyar: yeme biziiiii sırnaşık şey
annem 2 sene sonunda bana afyon kaplıcalarda hamile kalmış...
hem hamileyken suya girilebilioo.. tabii sorunsuz hamişlerde, havuz falan var yani...
canım ne guzel ıste ılıskılerın bebıs ıcın olmamıs olur ve daha ıyı olurr..test falan kasma adamı zamanında bende uzerıne cok gıtmıstım ..ama malum erkekler ıste..hemde test dıye tutturdugum ay hamıle kalmıstı..bak gor ıste dedı..
bu arada seks genel ıhtıyac canım oyle gor ..bu ayda tamamen bılımsellık dısında olursun daha ıyı..es gecme yaaa koca 1 ay azmı..
valla ben oglandan fırsat bulsam gunduzde gırıscem ama onlar uyuyunca anca gırebılıym yaaa..
Hadi hadiiiiiiii :jeyyar: yeme biziiiii sırnaşık şey
temel ihtiyaç, sporrr gibi düşün. spor işteee...zevkli bi spor! fit kalmaya, dinamik görnmeye birebirmiş...:roflol::roflol::roflol:
ayy yazık adama yaa.........dıyene bak dımı sankı ben gecen ay farklıydım..:lepi:
canım ne guzel ıste ılıskılerın bebıs ıcın olmamıs olur ve daha ıyı olurr..test falan kasma adamı zamanında bende uzerıne cok gıtmıstım ..ama malum erkekler ıste..hemde test dıye tutturdugum ay hamıle kalmıstı..bak gor ıste dedı..
bu arada seks genel ıhtıyac canım oyle gor ..bu ayda tamamen bılımsellık dısında olursun daha ıyı..es gecme yaaa koca 1 ay azmı..
tabi canım onu bırakıp nasıl geliceksin ben hepinizin yerine temsil ediyorum bekçiliği merak etmeyin kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kız geldi gelicek zaten kırmızılar ne çalışması yahuu :)))
valla kızzzzzz uykum da geldi bugünlük bu kadar bekçilik yeter yarın sabah gelirim yinee kaydirigubbakcemile3 öpüyorum hepinizi kızlarrr
yanlıs yazdı heral ınce bıseyler gıydım dıcektı dımııııııııııı:teytey:
vazcaydım cok acık olduuhaklısın canım ama geçen ay o akdar bilimsel çalışıp üzerine 3 gün önce de regli görünce acayip sinirlendim kendime.Sen neden bu akdar düştün bu işin izerine diye ve u ay çalışmama kararı aldım.Haklısın bir ay az değil;hele bizim gibi yılın ancak en fazla 6 ayı birlikte kalabilen bir çift için hiç az dğil ama çok gerildim geçen ay yaaa,ondna sanırım.
şurda kız kıza konuşuyoruz canıımmmm ne var itiraf etmeyecek;tabiki öyle diyecekti delikafadulden
:roflol: kızlar bi alemsiniz
öptüm hepinizi iyi gecelerrrrrrrrropuyorumnanaktan
hehe :) Ben kanmam bunlara :) Her şeyin fazlası zarardır yahuuu,erken sarkma olabilir :bbo:temel ihtiyaç, sporrr gibi düşün. spor işteee...zevkli bi spor! fit kalmaya, dinamik görnmeye birebirmiş...:roflol::roflol::roflol:
tabi canım onu bırakıp nasıl geliceksin ben hepinizin yerine temsil ediyorum bekçiliği merak etmeyin kaydirigubbakcemile3
:lepi: :lepi:
kaydirigubbakcemile3 kız geldi gelicek zaten kırmızılar ne çalışması yahuu :)))
aman yaaaa bendekı muhabete de bak zor tutuyom kendımı adamın ustune atlamamk ıcın...naz yapıyom szde ama ben kafayı yıyommklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?