:roflol: kızlar bi alemsiniz
öptüm hepinizi iyi gecelerrrrrrrrropuyorumnanaktan
şşşşşşşşşşştttttttt o renkle ılgılı bır muhabbet yok tamamm mııı...oggg ne bıcım renk ben sevmıyom artıkın.laelaelaelaelae
ewet bu aydan sonrada fantezi geceleri başlıcak, yoksa koca kaçıcakkkk...ince bişiiler lazım hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
şurda kız kıza konuşuyoruz canıımmmm ne var itiraf etmeyecek;tabiki öyle diyecekti delikafadulden
hehe :) Ben kanmam bunlara :) Her şeyin fazlası zarardır yahuuu,erken sarkma olabilir :bbo:
Atla o zaman canımcım tutan kim.... Barışamdınız mı daha sizalkisalkisalkis
barıstık taaa bırazdaha naz yapım sonraa..kaydirigubbakcemile3
hehe :) Ben kanmam bunlara :) Her şeyin fazlası zarardır yahuuu,erken sarkma olabilir :bbo:
ayyy smartttt!!!
elletme:)) öpmek ellemek yasak de...o haftada bi kere olsunnn hihoyyyt
ayy iyice şaşırdım vallahiiii....
Ben de kaçayım kzılar;mutfağa gidip tuzlu bişeyler atayım ağzıma;belki düzelir....
Çptüm hepiniziiiii en kocamanından.... :)
ayyy smartttt!!!
elletme:)) öpmek ellemek yasak de...o haftada bi kere olsunnn hihoyyyt
ayy iyice şaşırdım vallahiiii....
Öyleydi bizim haftada birdi :lepi: ma o şekilde tutturmamız da YILLLAARRR alacak sanırım;baksana diğer türlü o kadar çalışmya abile olamdığına göre delikafadulden
hadi kaçtım ben :dance:
Ben de kaçayım kzılar;mutfağa gidip tuzlu bişeyler atayım ağzıma;belki düzelir....
Çptüm hepiniziiiii en kocamanından.... :)
tamam canım ama hafta sonunu ıyı degerlendır..zevkını cıkar..anlarsın yaaa.:lepi:
Öyleydi bizim haftada birdi :lepi: ma o şekilde tutturmamız da YILLLAARRR alacak sanırım;baksana diğer türlü o kadar çalışmya abile olamdığına göre delikafadulden
hadi kaçtım ben :dance:
hafta sonu + tatıl + guzel bır geceeee ıyı geceler canımmkaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın.sonunda cumayı gördük yine:lepi:
günaydın evet ya çok şükür cuma da geldi :)
ya bu hazır 3 dk da yapılan bardak çorbalar zararlımıdır içmem gerekiyo bi kereliğine
bişey lmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?