• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sağol canım ya işte burayı sevmemin nedenide bu insan rahatlıyor. yani hamile değilsem bile bir kaç gün daha üzülmeden geçebilir dimi. ya bide ben erken test yapmazdım ama radyasyon alıyorum çalışırken yani erken öğrenmem gerekiyordu.
Ne iş yapıyorsun ki sen?
bak onda yanıldın!!!Bu topikte hiç hayal dünyasında yaşatmöayız kimseyi ki sonrasında üzülmesin diye.Yani öyle pembe düşler kurdurmayız yok yere.
Hani 'ayy canım hamişsin sen,aaa burnun da kaşınmış kesin hamişsin....' gibi huylarımzı yok,ama reglin düzenli olmadığı iin senin hala umudun var geç yumurtladıysan bu da bir gerçek.

smaaaaaaaarrrrtttt sen hesap falan yapma bosver ama dun calısma oldumu yada bu aksam ..sadece onu merak edıyom..:icecream:

CAnım bak hesabı şimdi yaptım.Geçen ay testte 16. gündü.Bu ay 16. gün yarın.Ama benim yarın çalımayla malışmayla işim olmaz.Belki salı;o da canım isterse....Ama dediğim gibi yat kalkma,yok bacağını kaldı .... hiç birini yapmadım bu ay bundna sonra da yapmayacağım.hani çalışma değil;keyfi ilişki oldu öyle diyeyim ben sana akannehir

Ya ben geçen ay çok bilimsel takıldım sıonu fooossss çıktı;bu ay da saldım bayıra şeklinde hiiçççç ilgilenmiyorum bile.hani sonuçta beraberliklerimiz oluyor ama hiçbişrşeye dikkat dahi etmiyorum yok yastıkmış yok beklemeymiş yok tarihmiş....Ohhh misss;ne rahatlık varmış yaahuuuu
:roflol:

naniknanik naniknanik

ha soyle yaaa supersın laelaelaelaelaelülülülülülü:icecream:

Kızlar benim kociş sizi kıskanıyorrr kaydirigubbakcemile3
sürekli bişiler istiyo getiriyorum onuda bunuda dedimki derdin ne kapat pc yi dio sempatiksalakcinni konuşmuyormuşum onunlaaa kaydirigubbakcemile3

bilmiyorumkismile7 ve 9 .ncu gun canım baska tık yok..he bıde bu aksam olabılır..barıstık yaa pesımde dolanıyokaydirigubbakcemile3ama artık cok geeeccc

o seni gitmeden mutlaka öper canım ben eminim naniknanik Ya bu gece ya da yarın gitmeden delikafadulden

Ne iş yapıyorsun ki sen?
bak onda yanıldın!!!Bu topikte hiç hayal dünyasında yaşatmöayız kimseyi ki sonrasında üzülmesin diye.Yani öyle pembe düşler kurdurmayız yok yere.
Hani 'ayy canım hamişsin sen,aaa burnun da kaşınmış kesin hamişsin....' gibi huylarımzı yok,ama reglin düzenli olmadığı iin senin hala umudun var geç yumurtladıysan bu da bir gerçek.

CAnım bak hesabı şimdi yaptım.Geçen ay testte 16. gündü.Bu ay 16. gün yarın.Ama benim yarın çalımayla malışmayla işim olmaz.Belki salı;o da canım isterse....Ama dediğim gibi yat kalkma,yok bacağını kaldı .... hiç birini yapmadım bu ay bundna sonra da yapmayacağım.hani çalışma değil;keyfi ilişki oldu öyle diyeyim ben sana akannehir

ben radyolojide çalışıyorum film çakiyorum yani. yok hayal dünyası falan diye değil yani ogüne kadar belirsizlik içinde olmak bile umut veriyor. yani erken yaptırmadım die düşünüp çoook üzülmüştüm sen ve diğer arkadaşla öööle sööleyince beklerken kesin gelecek kırmızılar diye düşünmektense belki olur ama hayırlısı diyorum. ee haliyle daha rahat oluyorum

sürekli bişiler istiyo getiriyorum onuda bunuda dedimki derdin ne kapat pc yi dio sempatiksalakcinni konuşmuyormuşum onunlaaa kaydirigubbakcemile3

Ben benim kocişi de oturttum yanıma o da pc başındaa.Forum aleminde takılıyoruz bakalım ikimizde Allah sonumuzu hayır etsin

Smartcım bu ay son denemeler inan artık çok sıkıldım ara vericem galiba çünkü çok sıkıldım ister istemez geriliyorum.Eşime bahsettim ara verelim diye Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun dedi.Aslında kıyamıyorum ona da çok istiyor ama ne yapalım Allah vermeyince olmuyor işte...O kadar çalışma ,yumurtlama falan hikayeee

Canımcım nasıl rahat edeceksen öyle yapın tabi ama ben artık hiiççççç çalışma malışma yapmıyourm.Yani bu ay ki kararım bu.Geçen ay ki bilimsel çalışmadan sonra kendimi resetledim;neymiş öyle çalış çalışşşş....Bi de ben yaaaniiii!sengözlerimebaksanab Aştım kendimi geçen ay,hiç bu kadar illişki olmamışltı eşimle evlendik evleneli;e kesin tutar dedim inanmasam da mantığımı dinleyerek,ama sonuç tutmadı :roflol:

Ve karar verdim asa bir daha uğraşmam öyle dedim.Şimdi kafma göre ilişki oluyo(bak çalışma değil) tek fark bebek düşünmeye başlamdan öncekiyle kıyaslarsan korunma olmadan.Onun dışında herrr bişeyimmmm eskiden olduğu gibi.olursa olur.Olmazsa canım sağolsun;hiç uğraşmıyorum anlayacağın.Zaten bu ay olmasın istemem.rahatım anlayacağın delikafadulden
en güzelini yapıosun aslında bende bakmıcam yumurtlamama öle şans daha yüksek inşAllah tutarrrrr senin bu ayyy

Canımız ağolsun şeker;uttera da söyledşpşm gibi çaçışma işleri bana göre değil. :umursamaz: Çok kastım kendimi geçen ay.... :hulya:

ha soyle yaaa supersın laelaelaelaelaelülülülülülü:icecream:

:lepi: :lepi: :lepi: Olmaz bu ay anlayacağın benim;ama hiiçiççç umrumda olmayacak çünkü diyeceğim ki zaten uğraşmamıştın naniknanik

Benimki de uyumuyordu ilginç bir şekilde;ben de sürekli 'e sen uyumuyorsun hayırdır' deyip durdum uyudu :roflol:

hehe benımkıde ama benım hemen yanımda onlada konusuyom...naniknanik

Seni öpmeye başlamadı mı daha :roflol: Bak Su'nun eşi icraat peşinde :) PC yi de kapattırdı kıza ohh missss :roflol:

kıslar bana musade...sıze doyum olmuyor ama artıkın yatmam lazım..yarın erken yola cıkarım..hepınızı kocaaaaamnnn opuyorum..opuyorumnanaktan

Yok Smartcım yaaa inan valla bana göre de değil çok sıkıldım artık çokkkkkkk.Bişeyler zaten görev gibi olunca, mecburiyetten yapıncaaaa zevk değil bazen işkence olabiliyoo.Sonrasında yine aynı teraneee gerilim, bekleyiş, bu sefer oldu deyip bağlanmalar falan falan.....
Ama bitti artık bu ay sondur benim için.

benimkide ööle yapıyor tabi o rahat tatilde şuan.öğretmen olmak varmış. hakediyorlar tabi ama insan kıskanıyor yani. ben yarın çalışcam o uyuyacak.

en güzel MESLEKKKKKK

Canımız ağolsun şeker;uttera da söyledşpşm gibi çaçışma işleri bana göre değil. :umursamaz: Çok kastım kendimi geçen ay.... :hulya:

yaa bende de o var biliomusun öle çalışamıyorum zaten çok çok istekli biri değilim öle 1 gün dur 1 gün yapamıyorum hani sen hep diosun ya vucütmu dayanır die aynen benim bünyem kaldırmaz hatta yakın arkadaslarım sen 2,5 yıldır yumurtlama gününü tutturamamışsındır diolar sık çalışmalaıyım ama YAPAMIYORUM

ben radyolojide çalışıyorum film çakiyorum yani. yok hayal dünyası falan diye değil yani ogüne kadar belirsizlik içinde olmak bile umut veriyor. yani erken yaptırmadım die düşünüp çoook üzülmüştüm sen ve diğer arkadaşla öööle sööleyince beklerken kesin gelecek kırmızılar diye düşünmektense belki olur ama hayırlısı diyorum. ee haliyle daha rahat oluyorum

Zaten ikinci denemenmiş be gülüm :) Rahat ol tabiiii;RELAAAAKKKKSSSSS :lepi: Bu ay herkes beni örnek alsın;olur da hamiş falan çıkarsam idol olurum haaaa bu rahatlıkla :roflol:

Ben benim kocişi de oturttum yanıma o da pc başındaa.Forum aleminde takılıyoruz bakalım ikimizde Allah sonumuzu hayır etsin

:dance: Bilgisayarcı aile siziiiiiii naniknanik

:lepi: :lepi: :lepi: Olmaz bu ay anlayacağın benim;ama hiiçiççç umrumda olmayacak çünkü diyeceğim ki zaten uğraşmamıştın naniknanik

Seni öpmeye başlamadı mı daha :roflol: Bak Su'nun eşi icraat peşinde :) PC yi de kapattırdı kıza ohh missss :roflol:

en ıyısını yapıyosun canım..benımde bu ay bu kaonuda kafam rahatlaı sankı..

basladı basladı:icecream:

kıslar bu arad pembe gelmedı cok cok selamlarımı ıletırsenız sevımırım..ayy hala burdayım gıdemıyooomm...neyse hadı saglıcakla kalın..opuyorumnanaktan

Back
X