evet canım gerçektende çok yol alıyorlar ama spermezoitlerin kuyrukları onlara gerçekten
çok sürat kazandırıyo yolun uzunluğu değilde çetrefilliği spermleri henüz yolda ilerlerken
eliyor maalesef.Çünkü spermleri öldürücü veya hızını yavaşlatıcı bazı faktörler yumurtaya
ulaşmasını engelliyor yumurtaya ulaşsa bile yumurtanın onu içine kabul etmesi için sadece bir kere açtığı bir yer var spermin orayı bulması ve girmesi gerekiyo yumurtaya girdikten sonrada önce kuyruğundan kurtuluo sonrada baş kısmında taşıdığı genetik hazineyi yumurtaya bırakıyo böylece döllenme gerçekleşmiş oluyo :)
he gider giderde yumurtaya giremezse oracıkta ölüyo spermcikler
yooo çok mu bilmiş konuştum:kedi:
evet canım gerçektende çok yol alıyorlar ama spermezoitlerin kuyrukları onlara gerçekten
çok sürat kazandırıyo yolun uzunluğu değilde çetrefilliği spermleri henüz yolda ilerlerken
eliyor maalesef.Çünkü spermleri öldürücü veya hızını yavaşlatıcı bazı faktörler yumurtaya
ulaşmasını engelliyor yumurtaya ulaşsa bile yumurtanın onu içine kabul etmesi için sadece bir kere açtığı bir yer var spermin orayı bulması ve girmesi gerekiyo yumurtaya girdikten sonrada önce kuyruğundan kurtuluo sonrada baş kısmında taşıdığı genetik hazineyi yumurtaya bırakıyo böylece döllenme gerçekleşmiş oluyo :)
he gider giderde yumurtaya giremezse oracıkta ölüyo spermcikler
aa ben bunlatı bilmiyordum kıss yolu da uzun bide tam varmışken içeri giremezlersee ayyyy girsinler yaaaa
yok beee tatlım bi kaç defa daha sordum ama görmedin merak ediodum ne iş yaptıgını
Kızlar ben çıkıyorum, hastaneye gidiyorum bebiş görmeye, kuzenim doğum yaptı da bu sabah, darısı başımıza inş. bayanssulusmile
kendinize iyi bakın, yarın görüşmek üzere, öptüm kocaman opuyorumnanaktan
hayırlı olsun neyi var bi de ismi ne olacak deyiver de öle git:hulya:
makina mühendisiyim ben, gıdayla hiç alakam yok.ama olsun isterdim gıdada çalışan arkadaşlar var buda eti de besleniyolar valla.düşünsene hattan sıcak çikolata akıyo atıyosun azına falan.aklinialirimsmile
offffffffffff düşünemiyorum bile şakkıdı
fabrikada falanmısın peki ayy senin meslek hamişlik için zor degilmi allah kolaylık versin canımcım
AÇIMMMMMMMMMMMM
ÖĞLE YEMEĞİ YEMEDİK DAHA :1ninca:
ne var ne yok kızlar
ya bu aralar gündüzleri çok durgunlaşır oldu burası :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?