geldı kırmızıııııı
geldı kırmızıııııı
makina mühendisiyim ben, gıdayla hiç alakam yok.ama olsun isterdim gıdada çalışan arkadaşlar var buda eti de besleniyolar valla.düşünsene hattan sıcak çikolata akıyo atıyosun azına falan.aklinialirimsmile
aa ben bunlatı bilmiyordum kıss yolu da uzun bide tam varmışken içeri giremezlersee ayyyy girsinler yaaaa
Yazık valla yaa :çok üzgünüm: onların işi bizimkinden daha zor valla Allah kolaylık versin kocişimin savaşçılarına :Saruboceq:
Ahhhhh Fatoşum aaahhh...Dedim sana artık düşünme;oldu bitecek yenisine başlayacaksın diye ;ama yokluğumda hemen hayal dünyasına girivermişsinizklava:
Neyse ki çok bekletmedi bu kez seni...
3 MART bomban süper oalcak inşallah :)
Bu arada sayfalarda oba_çiğdemi görmedim testten haber vermedi daha değil mi?
çok şükür gözün aydın canım en azından geciktirmedi bu seferrr
canım benim üzülme tamam mı bak en azından stres olmadın zamanında geldi sayılır çok gecikmedi :teselli:
geldı kırmızıııııı
oba gelmedi ewet.
hayal işte yawww dedim ama smmart çakar kafamaklava: :
söylemiştim ben ama hayırlısı olsun canım opuyorumnanaktan
Su'cum akşama erkenden uyuyacak mı bakalım kocişin ; dün azarı yemişsin okudum ohaoldumsmile
kaydirigubbakcemile3 evet kız sorma :)) yalnız bu akşam ben ondan önce uyurum çünkü spora başladım ya her yerim tutuldu çok yoruldum kaydirigubbakcemile3
Oooooooooo!Süper!Fitnessa mı gidiyorsun?Nerde?
Fıstık se nasılsın iyi misin canım :)
yok kız kendim yapıyorum :)) sabah 40 dk pilates bir saat sonra da callenetics egzersizleri ama çok zor :))
çok iyiyimde bi yemek geklmiş iş yerine öğğğ ığğğ öyle bişey yani yiyemedim
o da yetmiyomuş gibi kokusu öyle fenaydı ki bütün yemek yeme isteğim gitti aç ve bitap
bir şekilde yayılmış oturuyodum daha fazla dayanamadım deminde yazdığım gibi
aradım salata söyledim ya kendiem geldim enerjik oldum bi anda yemek gibisi var mı ya
cumartesi çok rahatszıdım akşama kadar yattım ama şu an iyiyim sanırım :) yarında
doktordan randevu aldım bebeişe bakcez ayy inşallah atıyodur kalbi Allah ımmmm
bu arada smartcım
hoşgeldin sen naıslsın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?