Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Eğer devamını getirebilirsen çok iyi...
Birazcık da porsiyonlarını küçültürsen olur bu iş zaten kilo fazlan yok gibi biişey;hemen istediğin forma girersin.

ayy işallah canım ya zaten ekmekte yemiyorum bu sefer çok azimliyim vericem bu kiloyu altıüstü 4 kilocuk zaten yerimseniben

selam kızlar nasılsınız

Fıstığım sağol ;sen nasılsın?O kremden kullanmayı düşünüyor musun sen?hani bilgi yazısı kopyalamışsın ya ondan sordum.Evet kuruluk spermlerin hareketini güçleştiriyor haklıısn ama ben yapay ürün kullanmayı da çok saplıklı bulmuyorum ne kadar iyi de deseler....CADIARZU Blmem!Yanlış mı düşünüyorum ki acaba :bbo:

fatoş canım üzüldüm ama gecikmeden gelmeside çok güzel tatlım bence buna sevinmek tatlım inş hayırlısı ile gelir bebişlerimiz tatlım kucagımız boş kalmazz

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz...........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby.....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan......................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
the_fts...........................3 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
?--

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

ıyıyım canımcım bende bıldıgın gıbı işte evet düşünüyorum canım benım tanıdıgım bırı 3 yıl nedensız hamıle kalamadı bunu sıparıs ettı ılk aydan hamıle kaldı yanı hiçbirsey sebepsız degıldır denemekten zarar çıkmaz yılım dolana dek herseyı denıcem canımya kısmet ya belkı vesıle olur banada gelır melegım yanı tabıkı Allah ım ol dıcek öncelıkle ama hersey bır vesıle işte tatlım

İlişki esnasında kuruluk mu var ya da geç mi ıslanıyorsun?

fatoş canım regl olmussun lütfen ıyı ol herseyın hayırlısı bılıyorumkı çok zor ama ınanıyorum kı gelıcek melegın bır gün hep yanındayım

İlişki esnasında kuruluk mu var ya da geç mi ıslanıyorsun?

aslında öyle bır problemım yok canım ama bu jel spermlerın daha uzun süre yasamalarını saglıyor ve spermlerın hızlı sekılde ılermesını saglıyo yanı yolda ölmeden yumurtaya ulasmasını tatlım sırf bu özellıgı için alıyorum yanı belkıde ondan gebelık gerçeklesemıyor denıcem sansımı bakalım Allah ım ol dedım mı tamamdır zaten çünkü hersey vesile

10 Şubattı yanlış hatırlamıyorsam CADIARZU Bakarım listeden de şimdi sempatiksalakcinni
E,çalışmalr bitti tabi rahat rahat bekle bakalım

ben ikidir çok çalışıyom ya coştum valla geçen ayda bu ayda fulll yani yumurta takibi felan yapmadım gün aşırı bazen hergünn karasuyu geçtim valla:kedi:
kocişe diyoz artık gerek yok yumurtlamam bitmiştir diye ama o olsun bişe olmaz diyo fazla mal göz çıkarmaz hesabıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…