Eğer devamını getirebilirsen çok iyi...
Birazcık da porsiyonlarını küçültürsen olur bu iş zaten kilo fazlan yok gibi biişey;hemen istediğin forma girersin.
selam kızlar nasılsınız
ayy işallah canım ya zaten ekmekte yemiyorum bu sefer çok azimliyim vericem bu kiloyu altıüstü 4 kilocuk zaten yerimseniben
ay gene ben geldimmmmmm
ayy işallah canım ya zaten ekmekte yemiyorum bu sefer çok azimliyim vericem bu kiloyu altıüstü 4 kilocuk zaten yerimseniben
Fıstığım sağol ;sen nasılsın?O kremden kullanmayı düşünüyor musun sen?hani bilgi yazısı kopyalamışsın ya ondan sordum.Evet kuruluk spermlerin hareketini güçleştiriyor haklıısn ama ben yapay ürün kullanmayı da çok saplıklı bulmuyorum ne kadar iyi de deseler....CADIARZU Blmem!Yanlış mı düşünüyorum ki acaba :bbo:
ıyıyım canımcım bende bıldıgın gıbı işte evet düşünüyorum canım benım tanıdıgım bırı 3 yıl nedensız hamıle kalamadı bunu sıparıs ettı ılk aydan hamıle kaldı yanı hiçbirsey sebepsız degıldır denemekten zarar çıkmaz yılım dolana dek herseyı denıcem canımya kısmet ya belkı vesıle olur banada gelır melegım yanı tabıkı Allah ım ol dıcek öncelıkle ama hersey bır vesıle işte tatlım
Kilo kaybın olmasa ble spor sıkılaştıracaktır seni;bu da daha fit görünmene sebep olacak.
Devam et
Hoşgeldin canım nasılsın?
Kilo kaybın olmasa ble spor sıkılaştıracaktır seni;bu da daha fit görünmene sebep olacak.
Devam et
hoşbulduk canım iyiyim sıramı bekliyorummmm
işallah canım desteğin için teşekkür ederim :1hug:
ohh ne güzel rejimlere başlanmış benimde başlamam lazım ama bir türlü başlayamıyorum sizllerden destekle başlarım belkimmm
İlişki esnasında kuruluk mu var ya da geç mi ıslanıyorsun?
zehsel hoşgeldin canım
gözükmüyorsun ne zamandır
10 Şubattı yanlış hatırlamıyorsam CADIARZU Bakarım listeden de şimdi sempatiksalakcinni
E,çalışmalr bitti tabi rahat rahat bekle bakalım
hosbulduk tatlım nasılsın evet yoktum bayadır gırmedım canım sende ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?