Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar sizinle "çin takvimi" adı ile bilinen bebek cinsiyetini belirleyen takvimden konuşmak istiyorum.
Bir arkadaşımın 2 kızı var , 3. oğlan olsun diye bu takvime göre hamile kaldı
sonuç: bebek kız dün gördüm agzı burnu stresten uçuklamış. " Toparla kendini Allahın gücüne gider bak biz ne kadar uğraşıyoruz "dedimklava:

evet canım maalesef yine gördük ama yapacak bir şey yok dediğin gibi hayırlısı olsun sağol sizden güzel haberler bekliyoruz artık :1hug:[/QUOTE]

Bugünü atlatayım test yapmayı düşünüyorum.
Karnımın alt tarafında bi ağırlık var gibi ,birde bazen sağda bazende solda sancım oluyor,
gögüslerimde şiş ... umutlamıyorum diyemem kaptırmakta istemiyorum.:umursamaz:
Hepimiz için hayırlısını istiyorum:Saruboceq::1hug:

hayırlı evlat olsun inşallah kız erkek ne önemi var bak annemler tam 5 kızkardeşler annem beni doğuruyo annemle aynı hamile olan bi komşumuz var onunda oğlu oluyo aslında çok iyi bi kadındır ama cahilliğine mi geliyo ne anneme alay ederek anası gibi kızcı diyo annemde üzülüyo böyle söylediği için şimdi yıllar geçti o oğlan çocugu da bende büyüdük hemde beraber büyüdük aynı okulda aynı sınıfta idik ben şakır şakır okurken o daha heceliyordu teneffüslerde ben ona bildiklerimi gösteriyodum ben okudum o okumadı tembellik etti ben çalıştım iş sahibiydim o hala okul bitirme derdindeydi ve o kadın hep senin gibi kızım olsaydı keşke dedi durdu yıllarca yani her şeyin hayırlısı olsun erkekler evet biraz daha erkek çocuguna meyilli ama hayırsız olsa ne olucak sağlıksız olsa ne olucak Allah korusun hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah +
bu arada bu Allah ın gücüne gider lafı da hep dürtüp duruyo beni BENCE doğru bi laf değil ricam, lütfen sizde kullanmayınız :)

ay_she sen hamileydin arkadaşım ,biraz bahsetsene belirtilerinden neler yaşamıştın?

canım söz senin için yazıcam özel mesaj atarım olmazsa

ama şu an çıkmam gerekiyo yeni programımızın

eğitimi için geldiler görüşürüz canım opuyorumnanaktan

insallH CANIM aLLAH HEPIMIZE HAYIRLI HABERLER VERMEYI NASIP ETSIN. ben daha bır aylık evlılıyım yenıyım yanı ama bu ay hamılleık belırtılerım var dedım hemen gebemı kaldım cok merak edıorum belirtiler .
bas dönmesı agzımda acı bıtat var, sık ıdrar göguslerım sıs ve hafıf agrı var istahım cok acık gecelerı ates basıo bıde anlam veremdıgım camasırımdakı kurumus beyaz leke nedır sence kızlar sızler daha deneyımlsınız

evet canım maalesef yine gördük ama yapacak bir şey yok dediğin gibi hayırlısı olsun sağol sizden güzel haberler bekliyoruz artık :1hug:

Bugünü atlatayım test yapmayı düşünüyorum.
Karnımın alt tarafında bi ağırlık var gibi ,birde bazen sağda bazende solda sancım oluyor,
gögüslerimde şiş ... umutlamıyorum diyemem kaptırmakta istemiyorum.:umursamaz:
Hepimiz için hayırlısını istiyorum:Saruboceq::1hug:[/QUOTE]

adet günün ne zamandı canım ben hamiş değilim ama bunların hepsi hamilelik belirtisi yani hep öle okuyorum

adet günün ne zamandı canım ben hamiş değilim ama bunların hepsi hamilelik belirtisi yani hep öle okuyorum[/QUOTE]

SAT 6 Ocak ,26 gün de bi regl oluyorum... 1 Şubat regl günüm ama gelen giden yokCADIARZU Stres yapmayayım belirtilere takılmayayım dedim daha doğrusu topicte kuralımız bu... Ay bide hamileymişim ne sevinirim kaydirigubbakcemile5 yürümem uçarım

adet günün ne zamandı canım ben hamiş değilim ama bunların hepsi hamilelik belirtisi yani hep öle okuyorum

SAT 6 Ocak ,26 gün de bi regl oluyorum... 1 Şubat regl günüm ama gelen giden yokCADIARZU Stres yapmayayım belirtilere takılmayayım dedim daha doğrusu topicte kuralımız bu... Ay bide hamileymişim ne sevinirim kaydirigubbakcemile5 yürümem uçarım[/QUOTE]

inş tatlım hayırlısı ile hayırlı bebişlerimiz olur hepberabercekkk

[inş tatlım hayırlısı ile hayırlı bebişlerimiz olur hepberabercekkk[/QUOTE]

ay ne güzel oluuurr.olumunekankayizsmile

kızlar var mı değişik haberler?ben bayadır yoktum,

ya ne insanlar var büyük konuşmayimde..şükür edeceğine daha erkek olmadı diye üzülüyorlar..yorumsuz yani..

canım kendini fazla şartlama belirtilere sonra çok üzülüyoruz biliyorsun hayırlısı olsun işallah meleğin seninledir :1hug:

bu arada bu Allah ın gücüne gider lafı da hep dürtüp duruyo beni BENCE doğru bi laf değil ricam, lütfen sizde kullanmayınız :)

canım niye kullanmıyoruz ben hep kullanırım bu cümleyi..merak ettim günah falan mı??

canım kendini fazla şartlama belirtilere sonra çok üzülüyoruz biliyorsun hayırlısı olsun işallah meleğin seninledir :1hug:

bu ay "saldım çayıra mevlam kayıra" modundayım :1hug:

kızlar sizi öpüyorum ,muhabbetinize doyum olmuyor.
Çıkıyorum, görüşünceye kadar ; sağlıklı ,mutlu ve huzurlu kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…