Kızlar sizinle "çin takvimi" adı ile bilinen bebek cinsiyetini belirleyen takvimden konuşmak istiyorum.
Bir arkadaşımın 2 kızı var , 3. oğlan olsun diye bu takvime göre hamile kaldı
sonuç: bebek kız dün gördüm agzı burnu stresten uçuklamış. " Toparla kendini Allahın gücüne gider bak biz ne kadar uğraşıyoruz "dedimklava:
ay_she sen hamileydin arkadaşım ,biraz bahsetsene belirtilerinden neler yaşamıştın?
evet canım maalesef yine gördük ama yapacak bir şey yok dediğin gibi hayırlısı olsun sağol sizden güzel haberler bekliyoruz artık :1hug:
adet günün ne zamandı canım ben hamiş değilim ama bunların hepsi hamilelik belirtisi yani hep öle okuyorum
Kızlar sizinle "çin takvimi" adı ile bilinen bebek cinsiyetini belirleyen takvimden konuşmak istiyorum.
Bir arkadaşımın 2 kızı var , 3. oğlan olsun diye bu takvime göre hamile kaldı
sonuç: bebek kız dün gördüm agzı burnu stresten uçuklamış. " Toparla kendini Allahın gücüne gider bak biz ne kadar uğraşıyoruz "dedimklava:
Bugünü atlatayım test yapmayı düşünüyorum.
Karnımın alt tarafında bi ağırlık var gibi ,birde bazen sağda bazende solda sancım oluyor,
gögüslerimde şiş ... umutlamıyorum diyemem kaptırmakta istemiyorum.:umursamaz:
Hepimiz için hayırlısını istiyorum:Saruboceq::1hug:
bu arada bu Allah ın gücüne gider lafı da hep dürtüp duruyo beni BENCE doğru bi laf değil ricam, lütfen sizde kullanmayınız :)
kızlar var mı değişik haberler?ben bayadır yoktum,
Umutlarımız hiç tükenmeyecek bekliyoruz tatlım.
bu ay "saldım çayıra mevlam kayıra" modundayım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?