evet bana tatil yok gökcecim!! ama olsun hayatımdan memnunum bayanssulusmile
buralara gelirsen bir çayımı içersin artık.... :içelim:
çok ısterım oralara gelırsem çayını içmeyı ıkı dedıkodu yapmayı bızım bu hallermız hakkında muhabbet etmeyı ....kı ole bı zamanda geleyımkı kucağımda bebişim de olsun onu da sev teyzesı :danceİNŞALLAH)
evet bana tatil yok gökcecim!! ama olsun hayatımdan memnunum bayanssulusmile
buralara gelirsen bir çayımı içersin artık.... :içelim:
ekimde oradayım villepinte'de...
Banda varmı kahve çay :)
oooooo ciddi mii??? tabii ki var !!!!! :içelim:
slm kızlar..berbat bir durumdayım.bebeğim benimle değilmiş..kan testi negatif çıktı.ama doktorumun gördüğü o şüpheli bölge neydi?? ağla ağla mahvoldum bugün..farkında olmadan ne kadar umutlanmışım meğer..garip kocam da mahvoldu o halimi görünce.. anlıycanız boş bir hayalmiş benimkisi..yine doktor yolu göründü bana..
Canım benim;ben de seni merak ettim durdum ama bu saate kadar haber vermediğine göre pozitif çıkmadı diye geçmişti içimden.:bbo:
O kadar ümitlendirmişti doktor da seni yaaa;ben de 'doktorun tanıdık vasıtasıyla gittiğin biri mi yoksa tesadüfi mi' diye sormuştum güvenirlik açısından ama cevabını bir türlü görememiştim.Sanırım güven azr eden bir adam değilmiş.Bu kadar kolay mı birini heveslendirmek;sonuçta beklelen bir şey bu aylardır.Önce var sonra yok çok kötü bir psikoloji;seni anlıyorum.
Lütfen çok sıkmamaya çalış canını;inşallah bu ay güzel haberlerini alırıız.
Merhaba asrewya'cım...Ocak ayını bu şekilde kapattık;bakalım kısmetler Şubata artık.Sen ansılsın hala Elazığda mısınız ya da Erzincan mıydı :S doğu olduğunu hatırlıyorum da ili unuttum :)
iyi akşamlar kızlarrr.ben geldimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?