Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet bana tatil yok gökcecim!! ama olsun hayatımdan memnunum bayanssulusmile
buralara gelirsen bir çayımı içersin artık.... :içelim:

çok ısterım oralara gelırsem çayını içmeyı ıkı dedıkodu yapmayı bızım bu hallermız hakkında muhabbet etmeyı ....kı ole bı zamanda geleyımkı kucağımda bebişim de olsun onu da sev teyzesı :danceİNŞALLAH)

Canım benim;ben de seni merak ettim durdum ama bu saate kadar haber vermediğine göre pozitif çıkmadı diye geçmişti içimden.:bbo:

O kadar ümitlendirmişti doktor da seni yaaa;ben de 'doktorun tanıdık vasıtasıyla gittiğin biri mi yoksa tesadüfi mi' diye sormuştum güvenirlik açısından ama cevabını bir türlü görememiştim.Sanırım güven azr eden bir adam değilmiş.Bu kadar kolay mı birini heveslendirmek;sonuçta beklelen bir şey bu aylardır.Önce var sonra yok çok kötü bir psikoloji;seni anlıyorum.

Lütfen çok sıkmamaya çalış canını;inşallah bu ay güzel haberlerini alırıız.

tavsiye sonucu gitmiştim doktoruma..herkesten aldığım referans öyle iyiydi ki..çok güvendim ona.. bugün iğrenç bir gün geçirdim..belki çok erken ama ben yoruldum.. özellikle bugünkü hüsran bir kaç yıl ileriye attı bir an da beni.. ocağın sonu mu yoksa şubatın ilk hamilesimi olacağımı konuşurken dün akşam,şimdi konuşulanlara bak..çok canım sıkkın çok..bi an da bütün ümitlerimi yitirdim ben..o kağıdı elimde görünce dünyam yıkıldı.. bugün hastane de benimle beraber sonucunu alan herkes ağzı kulaklarında çıktılar hstaneden,bense hüngür hüngür ağlayarak.. bugünü siliyorum takvimlerden..şubat 1 yok artık benim takvimlerimde.. belki yine kızacaksınız bana,daha erken,ne bu karamsarlık diyeceksiniz ama inanın dünkü o yoğun heyecanın,umudun arkasından bugün kü hüsran çok ağır geldi bana..tek çizgi görmeye alışmıştım ben ama bu çok ağırdı..:gitme::gitme:

Son düzenleme:
Ya canım!Tabi ki ağırdır...Sonuçta sen şu belirtim var bu belirtim diye düşünüp düşünüp sonrada hamile olduğuna karar vermedin ki;doktor seni o şekilde yönlendirdi;e istediiğin de bşey olunca haliyle inanmak istedin.Şu an da sanki bir hamilelik geçirdin de çocuğun düştü gibi hissediyorsundur eminim

Lütfe psikolojini çok bozmamaya çalış;sonuçta yumurtalık senin,sperm de eşinin odluğu sürece mutlaka gelecek bebişin.Eşin de eminim çok üzülmüştür;ayy kıyamam yaaaa,ailecek durduk yere bir sürü sıkıntı yaşdınız.Dün doktorun yok dese bu kadar etkilenmeyecektiniz ama işte olan oldu;yapacak tek şey önününze bakmak!

Peki doktorun gördüğünü sandığı şey neydi ki acaba Allah göstermesin ama bir kitle falan mı ki...Sen bir doktora daha gidip bunun peşine düş bence.Ne olduğunu anla,gerçi o salak doktor belki onu da görmemiştir,gördüğünü sanmıştır ya neyse... !

cnm doktorum bana yakın mesafede değil o yüzden bugün gidemedim ama hemen randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.hamile değilsem de benim acilen regl olmam lazım..olamamanın sıkıntısı mahvetti beni.. ama umarım kitle falan değildir.gerçi dün ultrasonun temiz,kistlerin temizlenmiş (!) dedi bana ama hamile olma şansımın yüksekliğinden de aynı doktor bahsetmişti.. son kez gidip ona devam edip etmeme konusunda karar vericem.

ben şimdi çıkmalıyım kızlar,eşim geliyormuş. o da mahvoldu bugün biraz onunla ilgilenmem.moralini düzeltmem lazım.tabi bu moralle nasıl yapabileceksem..

ben yazdıklarınızı okurum gelince.
desteğiniz için teşekkür ederim.sizc olmasanız daha kötü olurdum herhalde..

samimi kız tatlı kız;hep okur görüyorum sizi :) Sayfaların içinde boğulmadan br selam verin de tanışıp konuşalım yaaaaa :)

Oba'cım tamam canım;hoşçakal...

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz...........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby.....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan......................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
the_fts...........................3 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
?--

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Merhaba asrewya'cım...Ocak ayını bu şekilde kapattık;bakalım kısmetler Şubata artık.Sen ansılsın hala Elazığda mısınız ya da Erzincan mıydı :S doğu olduğunu hatırlıyorum da ili unuttum :)

kaydirigubbakcemile3 anne adaylarımız varmış çok sevindim..inş. şubatta çok daha fazla olur :Saruboceq: valla ben bir haftadır çok kötüydüm ama çok şükür bugün biraz iyiyim canım..evet Elazığdayız hala canım,inş. ay sonunda dönecegiz bekliyoruz bakalım öyle işte...opuyorumnanaktan

haticecim hoşgeldinnnn :)
Su spora başladı;yorgunluktan uyuyor sanırım,fatoş regl sancılarıyla mücadele ediyor anlayacağın bekçiler istirahatte :)

Ben de öylesine bakınıyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…