Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
slm kızlar..berbat bir durumdayım.bebeğim benimle değilmiş..kan testi negatif çıktı.ama doktorumun gördüğü o şüpheli bölge neydi?? ağla ağla mahvoldum bugün..farkında olmadan ne kadar umutlanmışım meğer..garip kocam da mahvoldu o halimi görünce.. anlıycanız boş bir hayalmiş benimkisi..yine doktor yolu göründü bana..

canım benım uzme kendını hakkından hayırlısı buymuş takma kafana allaha dua et bolca ve çalışmalarına devam et olumunekankayizsmile

selam gökçe...siz tatilde süpersiniz valla.biz de ptsi sendromunu babalar gibi yaşıyoruz.:hulya:

ıyıkı öğretmen olmuşum dıoum bazen yaa opuyorumnanaktan

ama okullar açıldılktan sonra da helekı bellı bı sure geçtıkten snra çldırıyrum.lıse de öğretmen olmak daha daha zor...nasılsın pzts sendrounun dışındaolumunekankayizsmile

bütün gece heyecandan uyumamıştım ben..

canım benım anlayabılıorum senı tahmın edebiliorum elbette kı çok zor bı durum ama hayat devam edıor. sağlıklısın çok şukur denemeye devam et yıne olur bıtanem olmaz dıe bşey yok allah buyuk...olumunekankayizsmile

canım üzülme demek fayda etmez biliyorum doktor da söyleyince biraz daha sağlam olmuş sanırım umutların.kesinlikle hayırlısı bu şekildeymiş diye düşünücez.bir gün sen de herkes de yaşıyacak bunu ama herkes için biçilmiş bi zaman var biliyorsun.

ben de neden öğretmen olmamışım diyorum.şimdiki aklım olacak tek seçenek olurdu valla.kocalarınız da şanslı sizin.ptesi dışında çok bi değişiklik yok bizde gelip gidiyoruz işte bebiş doğsa da hayatımıza renk gelse diyoruz.senin tatil nasıl?

canım ya çok üzüldüm biz de güzel haberini bekliyorduk ( canını sıkma dicem ama biliyorumki zor ( ama hayırlısı böyleymiş canım ya işallah daha fazla bekletmez meleğin seni:teselli:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz...........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel.............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu..................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
deryainci........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
the_fts...............................4 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
?--

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Son düzenleme:

valla hayat bana gusel bu tatıllerde yatıorum uzanıorum annemle alışverişe çıkıorum çok eğlenceli oluyor.ahhhhhhh bı de hayırlı bi şekılde bebişim de gelse olumunekankayizsmile

Hoşbulduk tatlım, nasılsın ? :1hug:

ıyıyım canım sen nasılsın ?

tatıl bıtmek uzere doneceğim görev yerıme bızımkılerle bol bol vakıt geçiriorum ama burayı hep takıp edıorum o da ayrı olumunekankayizsmile

sen çalışıosun hala sanırm bilmiyorumkismile biz bu yaz belkı paris e gelebılırz ama bakalım çok ıstıorum ılk once umre sonra parıs paracığımız çok oluncakaydirigubbakcemile5

aaa yapma çiğdemcim......üzülme canım hepimiz bir gün çocuk sahibi olucaz...üzülme lütfen...biliyorum zor bir durum ama lütfen sıkma canını...bir dahaki sefere zamanı değilmiş demekki... :1no2:

ahhh bee güzelimmmmm kıyamam ben sanaaa :teselli:
ama doktoruna çok kızdımmm kötükedihüso dünde hafiften sölemeye çalıştım ama

üzülme ne olurrr

evet bana tatil yok gökcecim!! ama olsun hayatımdan memnunum bayanssulusmile
buralara gelirsen bir çayımı içersin artık.... :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…