kızlar sizi öpüyorum ,muhabbetinize doyum olmuyor.
Çıkıyorum, görüşünceye kadar ; sağlıklı ,mutlu ve huzurlu kalın.
slm kızlar..berbat bir durumdayım.bebeğim benimle değilmiş..kan testi negatif çıktı.ama doktorumun gördüğü o şüpheli bölge neydi?? ağla ağla mahvoldum bugün..farkında olmadan ne kadar umutlanmışım meğer..garip kocam da mahvoldu o halimi görünce.. anlıycanız boş bir hayalmiş benimkisi..yine doktor yolu göründü bana..
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız zemuszemus
selam gökçe...siz tatilde süpersiniz valla.biz de ptsi sendromunu babalar gibi yaşıyoruz.:hulya:
bütün gece heyecandan uyumamıştım ben..
slm kızlar..berbat bir durumdayım.bebeğim benimle değilmiş..kan testi negatif çıktı.ama doktorumun gördüğü o şüpheli bölge neydi?? ağla ağla mahvoldum bugün..farkında olmadan ne kadar umutlanmışım meğer..garip kocam da mahvoldu o halimi görünce.. anlıycanız boş bir hayalmiş benimkisi..yine doktor yolu göründü bana..
ıyıkı öğretmen olmuşum dıoum bazen yaa opuyorumnanaktan
ama okullar açıldılktan sonra da helekı bellı bı sure geçtıkten snra çldırıyrum.lıse de öğretmen olmak daha daha zor...nasılsın pzts sendrounun dışındaolumunekankayizsmile
ben de neden öğretmen olmamışım diyorum.şimdiki aklım olacak tek seçenek olurdu valla.kocalarınız da şanslı sizin.ptesi dışında çok bi değişiklik yok bizde gelip gidiyoruz işte bebiş doğsa da hayatımıza renk gelse diyoruz.senin tatil nasıl?
Kızlar anca gelebildim...bilgisayar kafayı yedi format atmak zorunda kaldım....
hoşgeldın ıdılcım opuyorumnanaktan
Hoşbulduk tatlım, nasılsın ? :1hug:
ıyıyım canım sen nasılsın ?
tatıl bıtmek uzere doneceğim görev yerıme bızımkılerle bol bol vakıt geçiriorum ama burayı hep takıp edıorum o da ayrı olumunekankayizsmile
sen çalışıosun hala sanırm bilmiyorumkismile biz bu yaz belkı paris e gelebılırz ama bakalım çok ıstıorum ılk once umre sonra parıs paracığımız çok oluncakaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?