:roflol: :roflol: yok kız bi 5dakikalık işim var dedi bende sayfayı alta çektim kalkmak bilmedi adam..bakmaz ki benm sayfalarıma kaydirigubbakcemile3
sapıklık bekötükedihüsoncede böylesi gerçekten... kız istemiyorum derse küsüyo, kavga ediyor falan... amannn bıkmış kızda ama 2 çocukla naapsın yanii...
kız ben kesin gelcemm zaten ankara fikri vardı şimdi iyice tetiklendiii aklinialirimsmile
HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUMMMMMMM İYİ GECELERRR opuyorumnanaktan
Ben kesin boşanırdım;yazıııkkkk kızcağız iyice sıkılmış ki sizinle paylaşmış bunalrı! :1no2:
tamamen bunalımda ...böyle erkeklerden nefret ediyoum..evlilikte bencillik olamaz yaa!!
İnsan kendini tecavüze uğramış gibi hisseder yaaa, içinden gelmiyorsa ikisinin ne farkı var ki sanki!!!!:umursamaz:
Ben hayatta açık bırakmam;tuvalete bile giderken kapağı kapatıp gidiyorum açamasın diye;açarsa parola çıkıyo naniknanik
bakabilir kanımca naniknanik
:) ayy alemsin sen yaa Allah iiligini versin inş. :roflol: :roflol: ben onun her seyini incelerim ama o hiç bakmaz öyle seylere garibim
Sen de buna inanıyorsun yaaaniiiiii naniknanik Mümkün değil bakmıştırrrrrrrrrrrrrrrrrrr naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?