Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar...nasılsınız? sabahları erkenden pek giren olmuyor artık..10 gibi gelirler sanırım...

Canım yeterki gel sen ne güzel olur :) Eğer kalacak yeri sıkıntı ediyorsan ve bize de gvenirsen biz bile misafir edebilirzi seni yani :)

Canimsinnnnn yer sorunu yokta ben tek gelmek istiyorum ama esim bende gelcem dio sikilirsin lise ark kk arkadaslarim diorum o zmn gitmeyelim dio. Bakalim toplanti var deyip kacicaz patrosla havalar azicik duzelsinopuyorumnanaktan

Canimsinnnnn yer sorunu yokta ben tek gelmek istiyorum ama esim bende gelcem dio sikilirsin lise ark kk arkadaslarim diorum o zmn gitmeyelim dio. Bakalim toplanti var deyip kacicaz patrosla havalar azicik duzelsinopuyorumnanaktan

ne kadar ii patronun varmış kız,ben de gözgöze gelmemek için yüksek itina gösteriyorum:1rolleyes:

Kizlar sokakta kalDim anahtarimi unutmusum uff bende telefondan baglanim size dedim :)

Biz iki asi kiz kendimuze ofis actik kalabalikta calusamiyoruz die oyuzden gelecek tek kisi var patros:)

ooo sen iisin valla Allah nazardan saklasın.gittikçe kötüleşen çalışma şartlarına bakılırsa türkiyede maşallahın var ciddiyim

saol canımm iyiyim sen nasılsın bakalım sositososito

İyiyim canımcım ama sanırım üşüttüm biraz, burnumu çekip duruyorum bilmiyorumkismile iki gündür sabahları duş alıp çıkıyorum ya ondan olsa gerek bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…