Ama eşin haklı sana tepkisinde canım yaa,bu arkadaş dahai olsa kimsenin yanında konuşulacak bişey değil erkekler rahatzı olur böyle şeylerden.Sen bu ay da çalış olmazsa bri dahaki ay alır gönlünü yollarsaın.Benim eşim de gitmedi;aaammmmaannnn ölemem yaaaa!!!!Gitmezse gitmesin :)
:mymeka: hem araştır bu bilimsel çalış hem 9 ay taşı dogur besle büyüt bizim kaderimiz bu yaaaa onlar işin zevk kısmıyla ilgileniyorlarrrr çok kızdım bak şimdi kaydirigubbakcemile3
valla bak alcam sanada alim özelden adresini msj at valla yollucammmmm bizim meşhur bir aktar var ona gidicem en sağlamından alıcam ikimizeee aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
banttt süperrr fikirrrr kaydirigubbakcemile3
ya eşim ilk aylarda öle hazır askerdi ama zaman geçtikçe bendeki odunlukla oda çok ısrarcı olmadı sanırım anladı kazmanın teki ile evli oldugunu...
Zaten öle cilveli bi hatunda dilim bilmiyorumkismile yani oda çok tutturmazz
Bizde arkadaslarla konuşunca sürekli ısrar edip isteyenler varmış allahtan öle dil canım hayatta dayanamaz
ama sadece bugün geçti belli olurmu ki teste ne diyosunzu
ya ben yarım saat yatıyorum en az... ama wc yapınca...lönnk diye sanki birden çıkıyo toplu bi şekilde..asıl macun o işte :roflol::roflol::roflol:
Benim çıkmam lazımmm mafoldumben aşağı köy sinyal veriyo ya uyu yada sabaha kadar oturalım die mafoldumben
Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsunnnnn yerimseniben :jeyyar:
ya arkadaşlar ne diycem konuyşa alakası yok biliyorumm ama gusül abdesti alırkne
dişimiz kanasa yada yellendik abdesti tekrarlamak gerekiyo demi ya bide bi kere tuvalete gittin abdestten ama abdest alıyoken tekrar geldi tuvaletin o zaman abdesti bölüp tuvaletitini yapııp tekrarmı abdest almak lazım yardımcı olursanız sevinirim bu konu çok önemli tecrüğbelerinizi bekliyom
banttt süperrr fikirrrr kaydirigubbakcemile3
ya eşim ilk aylarda öle hazır askerdi ama zaman geçtikçe bendeki odunlukla oda çok ısrarcı olmadı sanırım anladı kazmanın teki ile evli oldugunu...
Zaten öle cilveli bi hatunda dilim bilmiyorumkismile yani oda çok tutturmazz
Bizde arkadaslarla konuşunca sürekli ısrar edip isteyenler varmış allahtan öle dil canım hayatta dayanamaz
ama her geçen sene zorlaşacak bu iş... amannn diyemiyorum ben iştee!!! üfff
benim çevremde 45 yaşında her gece isteyen arkadaş kocaları var... kızın hayatı resmen kabusa dönmüş durumda...ve adam fantezi istiyooo bide yaa, aşmış olayı yanii
yaa bir sürü şey kaynatmışsınız yine..eşim pc nin başın ageçti kalkmak bilmedi mübarek şimdi de yazdıklarınızı okuyorum..
Aman canım yaaa,geçen ay incir yiyeyim yumurta gelişimine katkısı var dediler 3 gün erken regl oldum hayatta bilmem böyle bişey yaşadığımı.En fazla artı eksi birdir yani takvimin duurmuna göre.
O yüzden kararlıyım hiiçççç bişeycik yemeyeceğim doktor ye demeden :)
Sen bri dene ,adamın üzerine atlayacak gbi olursan bana da alırız birlikte :sm_cool:
Yaaa,keşke Ankara'da olsan sen acayip kafa olurduk seninle yaaa,kesin şimdiye buluşurduk bile :roflol: Su'ya göürşelim diyorum gelmiyooooo :dilcikar:
benim çevremde 45 yaşında her gece isteyen arkadaş kocaları var... kızın hayatı resmen kabusa dönmüş durumda...ve adam fantezi istiyooo bide yaa, aşmış olayı yanii
CAnımcım iyi gecelerr tatlı rüyalar;seni anlıorum erken kalkacağım zaman ben de kalmak istiyorum muhabbette ama 1'i geçince bir yandan da hadiii git artık sabah iş var diyorum :çok üzgünüm:
Hmmm!Ben hep diyorum zaten ısrracı biri olsa onun için de benim için de boşanma sebebi olurdu bu durum.O da halinden memnun olduğu sürece ğproblem yok :lepi:
adetlerim düzenli ama bakalım ya yarına kadar olmazsan sabah yaparım nasip
ya evet pembedana senin ne zamnır olmuyo bebiş
:roflol: Ben de sen kalktın eşin mi geçti KK başına diye merak etmek züereydim;kızııımmmm kalkarken kapat topiği bür sürü iğrenç şey konuştuk burda :) Adam ya cevap vermeye kalksaydı sorularımıza :roflol:
:roflol: Ben de sen kalktın eşin mi geçti KK başına diye merak etmek züereydim;kızııımmmm kalkarken kapat topiği bür sürü iğrenç şey konuştuk burda :) Adam ya cevap vermeye kalksaydı sorularımıza :roflol:
Sapık mııdr nedir o da....45inde ne bu fantazi yaaa...Bence kızcağız kötü alıştırmış adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?