• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyi de sana cevap yazıyoruz sen görmüyosun herşeye de küsme :umursamaz:

ben her şeye kusen bırı değilim su ama ben bşey yazınca ıstısnalar harç cvp vermeyınce uzxuluyorum .anladımkı herkesın bı arkdaşı var burda ... sorularma cvp vediğiniz için teşekkur ederım o ayrı ...içinize grmek ıstesem de olmuyo anladığım kadarıyla

her şey için paylaşımlarınız için de saolun ama ...:gitme:

tv ye bakınorum netten haberlerı takıp edıorum ıdılcım... bırazdan bıraz kıtap okumaya dalarım

ben her şeye kusen bırı değilim su ama ben bşey yazınca ıstısnalar harç cvp vermeyınce uzxuluyorum .anladımkı herkesın bı arkdaşı var burda ... sorularma cvp vediğiniz için teşekkur ederım o ayrı ...içinize grmek ıstesem de olmuyo anladığım kadarıyla

ya canım ne alakası var hepimiz arkadaşız burda kimsenin ayrı ayrı arkadaşı yokki nerden çıkartıyorsun bunu..ilk geldiğin gün de böyle yapmıştın sana açıklamıştık kasten yaptığımız bir şey yok gözümüzden kaçmıştır diye.. ama her defasında alınıyorsun deminde yaptın aynısını..yapma böyle lütfen ortada bir şey yok :teselli:

yok be canım.herkes herkesin arkadaşı aslında.ama zaman zaman işte olduğumuz için yoğun olabiliyo dönüp okuyamıyosun muhabbet kaçtığı için de fransızları oynuyosun.benim site açık genelde ama bakamadığım zamanlar oluyo,pek çok kişi de öyle sanırım.

EVET kesinlikle çok cimriler! :kızgın:
burda bizim takılardan da satıyorum nazar boncuğu fln :nazar:, en çok bu tür şeylere meraklılar......

vay alcaklar ama israil kadar cimri olamazlar herhalde Çinliler de çok cimridir bak.Tabii sen türk kafası burdan ucuza alıyosun orda Euro yu basıyosun üstüne:lepi:

dışlandığını mı düşünüyorsun??? yapma kızzzz herkes çok iyi burda...yardımsever...anlatamadıklarımızı buradakilere anlatıyoruz...
sende biraz alınganlık var ama gökcecim yaaa :1hug:

ipekböcüğü en çok benim arkadaşım ama :roflol:

ayyy sinirlerim bozuldu herşeye gülüyorum

vay alcaklar ama israil kadar cimri olamazlar herhalde Çinliler de çok cimridir bak.Tabii sen türk kafası burdan ucuza alıyosun orda Euro yu basıyosun üstüne:lepi:

yok kızzzz yan tarafta terzi var (eşimin kuzeni) yanında çalışan bir çinli var sırf marka diye 800 euro'ya CHANNEL çanta almış kız yaaaa......kafada biraz var tabiii...kıza ''paran çok herhalde bu kadar para verilir mi buna'' diye sordum , ''ben marka seviyorum'' diyo başka bişey demiyo........ ohaoldumsmile

dışlandığını mı düşünüyorsun??? yapma kızzzz herkes çok iyi burda...yardımsever...anlatamadıklarımızı buradakilere anlatıyoruz...
sende biraz alınganlık var ama gökcecim yaaa :1hug:

doğrudur bılemıorum artıkbilmiyorumkismile :sm_confused:

ipekböcüğü en çok benim arkadaşım ama :roflol:

ayyy sinirlerim bozuldu herşeye gülüyorum

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
canım benim inşallah dünür oluruz sen de hamiş kalırsın dicem ama senin kız da olsa erkek de olsa benimki büyük olcak.:sinifsinif:

ben burdakılerı sevorum açıkcası muhabbetler hoş.benım blgılendiğim çok ınsan oldu burda...olumunekankayizsmile

o zaman bak keyfine.mesela sabah benim tepem atıktı eşimle tartışmıştık geldim 2 çift laf ettik açıldım.Çoğu kişi iş ortamında canım,geçmişi bile okuyamıyo o yüzden kaçıyo sayfalar aktıkça..

Back
X