- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
müşteri bekliyorum gökce sen ne yapıyosun? :teselli:
fransızlar nasıl cimri mi?Ya da beğenileri nasıl?Ben çok merak ederim kültürler arasındaki farkı ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
müşteri bekliyorum gökce sen ne yapıyosun? :teselli:
iyi de sana cevap yazıyoruz sen görmüyosun herşeye de küsme :umursamaz:
ben her şeye kusen bırı değilim su ama ben bşey yazınca ıstısnalar harç cvp vermeyınce uzxuluyorum .anladımkı herkesın bı arkdaşı var burda ... sorularma cvp vediğiniz için teşekkur ederım o ayrı ...içinize grmek ıstesem de olmuyo anladığım kadarıyla
her şey için paylaşımlarınız için de saolun ama ...:gitme:
fransızlar nasıl cimri mi?Ya da beğenileri nasıl?Ben çok merak ederim kültürler arasındaki farkı ya.
ben her şeye kusen bırı değilim su ama ben bşey yazınca ıstısnalar harç cvp vermeyınce uzxuluyorum .anladımkı herkesın bı arkdaşı var burda ... sorularma cvp vediğiniz için teşekkur ederım o ayrı ...içinize grmek ıstesem de olmuyo anladığım kadarıyla
EVET kesinlikle çok cimriler!
burda bizim takılardan da satıyorum nazar boncuğu fln, en çok bu tür şeylere meraklılar......
vay alcaklar ama israil kadar cimri olamazlar herhalde Çinliler de çok cimridir bak.Tabii sen türk kafası burdan ucuza alıyosun orda Euro yu basıyosun üstüne:lepi:
dışlandığını mı düşünüyorsun??? yapma kızzzz herkes çok iyi burda...yardımsever...anlatamadıklarımızı buradakilere anlatıyoruz...
sende biraz alınganlık var ama gökcecim yaaa :1hug:
doğrudur bılemıorum artıkbilmiyorumkismile :sm_confused:
doğrudur mafoldumben:gitme:
ipekböcüğü en çok benim arkadaşım ama :roflol:
ayyy sinirlerim bozuldu herşeye gülüyorum
adet dönemindesin ya ondan alıngansın belki de bebiş vardır kız ondandır :)) :1hug:
bılmıorum artık sebep ne ama dediğinız gbı alınganlık yapıorum ama ben de haklıyım dıe düşünorum açıkcası :bbo:
ay kız Allah iyiliğini versin.yok ortada bişeykaydirigubbakcemile3
ben burdakılerı sevorum açıkcası muhabbetler hoş.benım blgılendiğim çok ınsan oldu burda...olumunekankayizsmile