Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet iş olunca ne akdar kalmak sitese de kalamıyor insan.... :umursamaz:
fatoşcum sabah geç kalma canım bekçilik bizi bekliyor :roflol:
bu defa valla gitttiimmm gitmemm lazım bbye bye bol muhabbetlerr opuyorumnanaktan
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni maaş baglasalar baree :kedi:
Al gülüm al onu da al :)
ay kızlar şu son çıkan 7 kocalı hürmüzü izleyen var mı???? şiddetle tavsiye ediyorum...
bir şarkı sözünde diyorki... '' gökten şapur şupur adm yağacak, gökten sapır sapır herif yağacak'' ayy izlerken hep aklıma topiğimiz geldiiii....
mutlaka izlemelisiniz, kıyafetler dekor süper!!:teytey:
naniknanik bak buna daha çok güldüm delikafadulden
Kız ordan baktığında o akdar ballı mı görünüyorum ben
Nerde bende o şans ;pat diye gelecek cinsinden! :icecream:
Biz kesin o merkez senin bu merkez benim gezeceğizdir.bakmayın şimdi her şeye pozitif yanından bakıp böyle sessiiiizzzz sesssiiizzz oturduğumuza![]()
Al gülüm al onu da al :)
ay kızlar şu son çıkan 7 kocalı hürmüzü izleyen var mı???? şiddetle tavsiye ediyorum...
bir şarkı sözünde diyorki... '' gökten şapur şupur adm yağacak, gökten sapır sapır herif yağacak'' ayy izlerken hep aklıma topiğimiz geldiiii....
1 sinemada 2 defada dvd den izledimmmmmmmmmmmmmm
hiçbi film bu kadar eglenceli değildirrrr
Denk gelirse bakarıkm bir ara yerimseniben
Yaaaaaaaaaaaa benim hala midem bulanıyorrr;ayran mı yapıp içsem neee!![]()
nurgül yeşilçay var, pek hoş olmuş hatun..çirkin dombik bişii ama..![]()
tuzlu kraker falan ye canım yada zeytın ıyı gelır..bu arada hayırdır nıye mıden bulanıyokıne..aksam sarabı fazlamı kacırdın:uhm:
tuzlu kraker falan ye canım yada zeytın ıyı gelır..bu arada hayırdır nıye mıden bulanıyokıne..aksam sarabı fazlamı kacırdın:uhm:
Yok akşam kocişim bana şampanya patlattı ,ama tabi şişenin yarısından fazlası köpürerek yok olduğundan bize pek bişey kalmadı.naniknanik O köpürtmeden açayım dedi ben de illa öpürsün deyince durum bu oldu
Akşam akşam nutella attım ağzıma bir iki o bzodu beni;alışık olmayınca yaaaaaa cokacimcoook Ondan işte o dakika bu dakika bulanmaktayım :gitme:
nurgül yeşilçay var, pek hoş olmuş hatun..çirkin dombik bişii ama..![]()
yaaa evettt, nasıldı gecenizz???? bende geç öğrendim dün, smart yok mu diye seni çağırıyodummmm :))