• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sizler nasılsınız yaaa. yeni hamilemiz yok sanırım. bu arada benim adet tarihim ayın 4 ü. doktor normal tarihte olursun dedi ben yine erken olurum sanıyordum.

kızlaaaaar niye kimse bana bir merhaba demiyor. acaba istemeden yanlış bişey mi yazdım. yazdıklarıma kimse tepki vermiyor genelde.

Ben yazdım canım :) Gözünden kaçmıştır.Yanlış bişey yapsan ditrek yüüne söyleriz bşz de arkadan konuşma yok bilirsin sen de :)

Aman canım yaaa;sen YAZ desen de bozmaz beni...Birbirimizi tanıyoruz artık;ne demek sitediğini de anlıyoruz haliyle :) O ilk intiba da önemli ya da samimiyet yoksa....

Samimiyete çok inanıyorum burada çokta seviyorum hani o kadar seviyorumki sizleri bazen diyorumki bi görebilsemmmmm uff çatlıom meraktan sizleri opuyorumnanaktan

Ama olsun öle emrivaki konuşmayı sevmiyorum birden heyecanla yazdım yinede sölim dedim içim rahat etsin

Söyel bakalım hesabına göre ne zaman benim yumurta çatlaması?
Artık ovulasyon testi mesti yapmıyoommm zaten çiçeğim varken ne gerek avr masrafa naniknanik hihoyyyt

ya kızlar valla bu psikoloji öyle tekiliyoki insanı yumurtalarda hesap falan dinlemiyo geçen ay erken yumurtladım bu ay geç. ne güzel hamile kalıyor şu dizidekiler yaaa.

iyi değilim ya ben adete 1 hafta kala kan testi yaptırdım negatif erken diyorlar ama ne bilim umudumu yitirdim sanırım. zaten hiç akıntımda gelmedi bu ya. iğne ilaç kullandım ama yine yoooook galiba.

canım uzulme yaaa gelecekse bıle adetın gecıkecek..ben de daha once ılac ve ıgne yaptırdıgımda hamıs kalamamıstım ama bır sonrakı ayy kendılıgınden olmustu canım..uzme kendını.

Hadi Bakalım Mart'ıda açtımmmm peşimden gelmeyin döverimmm :oklava:

Offfffffffffff!Ben kesin arkanda olurum ;çiçeğim de öyle olacak naniknanik

iyi değilim ya ben adete 1 hafta kala kan testi yaptırdım negatif erken diyorlar ama ne bilim umudumu yitirdim sanırım. zaten hiç akıntımda gelmedi bu ya. iğne ilaç kullandım ama yine yoooook galiba.

Aaaaaaa! :oklava: Bu topikte erken test -5 puannnnn....Bak -10 olunca bir gün uzaklaştırma alıyorsun yani form kuralalrı var bunlar da topik kuralı :sm_cool:

olmadıysa da canın sağolsun canım.Regllerin düzgünse muhtemelen doğrudyr ama zaman zaman gecikmeler olabiliyorsa çıkmamış olabilir.Haa bu arada 1 hafta kala test mi yapılır yaaa,çok erken bence.Yerleşme bile kimi insanda 10 güne kadar sürebiliyor yaaaniii....

Ben yazdım canım :) Gözünden kaçmıştır.Yanlış bişey yapsan ditrek yüüne söyleriz bşz de arkadan konuşma yok bilirsin sen de :)

biliyorum canım hergün okuyorum yazdıklarınızı. yani fazla muhabbetimiz olmadı ama hepinizi az çok tanıdım yazılanlarla. güzel bir ortam var burda. ben hep derdimki daha önceden ya insan niye buraya yazar hamile olduğunu ya nazar değerse diye. ama ben şimdi anlıyorum her hamile haberi okuduğumda onun için ve olmayanlar için dua ediyorum farklı bişey yani...

yaaa dun ve bugun dıye hesapladım ben...oyuzden hafta sonu tatıl falan ohhh demıstım..degerlendır demıstım...:uhm:

naniknanik naniknanik Test falan yapmıyorum bu ay canımcım biliyorsun;ama eğer geçen ayki gibi 16. gün çatlayacaksa yumurta yarın olması lazım.Ama diğer türlü salı ya da çarşamba olmalı bilmiyorum yani caımcım;ilgilenmedim hiç bu ay... CADIARZU

ben gidiyorum kızlar çok öptüm sizi iyi geceleropuyorumnanaktan

nereye yaaa daha yeni geldinnnn

yaa gelmeyin dedimmmmm hep bak senin yumurtlama günümüş nie çalışmıyon git çalışşş :oklava:
Çiçegimde küsmüştü ee bide gidiyo hadi ona izin verdim ama yinede çalışmıştır oooo sempatiksalakcinni

Aaaaaaa! :oklava: Bu topikte erken test -5 puannnnn....Bak -10 olunca bir gün uzaklaştırma alıyorsun yani form kuralalrı var bunlar da topik kuralı :sm_cool:

olmadıysa da canın sağolsun canım.Regllerin düzgünse muhtemelen doğrudyr ama zaman zaman gecikmeler olabiliyorsa çıkmamış olabilir.Haa bu arada 1 hafta kala test mi yapılır yaaa,çok erken bence.Yerleşme bile kimi insanda 10 güne kadar sürebiliyor yaaaniii....

ben kesın yaaa aslında bılsem marta yazdırırdım gunumu ama neyse...lıstede ole duruyom..ne beklıyosam..calısma yok bı sey yok..

kaydirigubbakcemile3

ya kızlar valla bu psikoloji öyle tekiliyoki insanı yumurtalarda hesap falan dinlemiyo geçen ay erken yumurtladım bu ay geç. ne güzel hamile kalıyor şu dizidekiler yaaa.

Ayyy canım dizi mizi hikayeee Öyle pat diye kalınamıyoo işteee denenmiş görülmüş bizler tarafından...En iyisi zamana bırakmak tabi tedbiri elden bırakmayarak galibaa:Saruboceq:

sağol canım ya işte burayı sevmemin nedenide bu insan rahatlıyor. yani hamile değilsem bile bir kaç gün daha üzülmeden geçebilir dimi. ya bide ben erken test yapmazdım ama radyasyon alıyorum çalışırken yani erken öğrenmem gerekiyordu.

naniknanik naniknanik Test falan yapmıyorum bu ay canımcım biliyorsun;ama eğer geçen ayki gibi 16. gün çatlayacaksa yumurta yarın olması lazım.Ama diğer türlü salı ya da çarşamba olmalı bilmiyorum yani caımcım;ilgilenmedim hiç bu ay... CADIARZU

smaaaaaaaarrrrtttt sen hesap falan yapma bosver ama dun calısma oldumu yada bu aksam ..sadece onu merak edıyom..:icecream:

Samimiyete çok inanıyorum burada çokta seviyorum hani o kadar seviyorumki sizleri bazen diyorumki bi görebilsemmmmm uff çatlıom meraktan sizleri opuyorumnanaktan

Ama olsun öle emrivaki konuşmayı sevmiyorum birden heyecanla yazdım yinede sölim dedim içim rahat etsin

CAnım ben de öyle söylemek istemediğini zaten anladık demek istiyorum naniknanik
Ankaraya gelirsen görüşeceğiz zaten alkisalkisalkis

Tamam yumurtlaman normal değilse hala bir umut var sıkma canını hayırlısı olsun.Kaç çıktı değerin sıfır mı yoksa 1-2-3 gibi bişey mi

nereye yaaa daha yeni geldinnnn

yaa gelmeyin dedimmmmm hep bak senin yumurtlama günümüş nie çalışmıyon git çalışşş :oklava:
Çiçegimde küsmüştü ee bide gidiyo hadi ona izin verdim ama yinede çalışmıştır oooo sempatiksalakcinni

bilmiyorumkismile7 ve 9 .ncu gun canım baska tık yok..he bıde bu aksam olabılır..barıstık yaa pesımde dolanıyokaydirigubbakcemile3ama artık cok geeeccc

Back
X