Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaaar niye kimse bana bir merhaba demiyor. acaba istemeden yanlış bişey mi yazdım. yazdıklarıma kimse tepki vermiyor genelde.
Aman canım yaaa;sen YAZ desen de bozmaz beni...Birbirimizi tanıyoruz artık;ne demek sitediğini de anlıyoruz haliyle :) O ilk intiba da önemli ya da samimiyet yoksa....
Söyel bakalım hesabına göre ne zaman benim yumurta çatlaması?
Artık ovulasyon testi mesti yapmıyoommm zaten çiçeğim varken ne gerek avr masrafa naniknanik hihoyyyt
iyi değilim ya ben adete 1 hafta kala kan testi yaptırdım negatif erken diyorlar ama ne bilim umudumu yitirdim sanırım. zaten hiç akıntımda gelmedi bu ya. iğne ilaç kullandım ama yine yoooook galiba.
Hadi Bakalım Mart'ıda açtımmmm peşimden gelmeyin döverimmmklava:
iyi değilim ya ben adete 1 hafta kala kan testi yaptırdım negatif erken diyorlar ama ne bilim umudumu yitirdim sanırım. zaten hiç akıntımda gelmedi bu ya. iğne ilaç kullandım ama yine yoooook galiba.
ben gidiyorum kızlar çok öptüm sizi iyi geceleropuyorumnanaktan
Ben yazdım canım :) Gözünden kaçmıştır.Yanlış bişey yapsan ditrek yüüne söyleriz bşz de arkadan konuşma yok bilirsin sen de :)
yaaa dun ve bugun dıye hesapladım ben...oyuzden hafta sonu tatıl falan ohhh demıstım..degerlendır demıstım...:uhm:
ben gidiyorum kızlar çok öptüm sizi iyi geceleropuyorumnanaktan
Offfffffffffff!Ben kesin arkanda olurum ;çiçeğim de öyle olacak naniknanik
Aaaaaaa!klava: Bu topikte erken test -5 puannnnn....Bak -10 olunca bir gün uzaklaştırma alıyorsun yani form kuralalrı var bunlar da topik kuralı :sm_cool:
olmadıysa da canın sağolsun canım.Regllerin düzgünse muhtemelen doğrudyr ama zaman zaman gecikmeler olabiliyorsa çıkmamış olabilir.Haa bu arada 1 hafta kala test mi yapılır yaaa,çok erken bence.Yerleşme bile kimi insanda 10 güne kadar sürebiliyor yaaaniii....
ya kızlar valla bu psikoloji öyle tekiliyoki insanı yumurtalarda hesap falan dinlemiyo geçen ay erken yumurtladım bu ay geç. ne güzel hamile kalıyor şu dizidekiler yaaa.
Aaaaaaa!klava: Bu topikte erken test -5 puannnnn....Bak -10 olunca bir gün uzaklaştırma alıyorsun yani form kuralalrı var bunlar da topik kuralı :sm_cool:
olmadıysa da canın sağolsun canım.Regllerin düzgünse muhtemelen doğrudyr ama zaman zaman gecikmeler olabiliyorsa çıkmamış olabilir.Haa bu arada 1 hafta kala test mi yapılır yaaa,çok erken bence.Yerleşme bile kimi insanda 10 güne kadar sürebiliyor yaaaniii....
naniknanik naniknanik Test falan yapmıyorum bu ay canımcım biliyorsun;ama eğer geçen ayki gibi 16. gün çatlayacaksa yumurta yarın olması lazım.Ama diğer türlü salı ya da çarşamba olmalı bilmiyorum yani caımcım;ilgilenmedim hiç bu ay... CADIARZU
İi gecelerrrrrr kıslarrrrrrrrrr
Samimiyete çok inanıyorum burada çokta seviyorum hani o kadar seviyorumki sizleri bazen diyorumki bi görebilsemmmmm uff çatlıom meraktan sizleri opuyorumnanaktan
Ama olsun öle emrivaki konuşmayı sevmiyorum birden heyecanla yazdım yinede sölim dedim içim rahat etsin
ya kızlar valla bu psikoloji öyle tekiliyoki insanı yumurtalarda hesap falan dinlemiyo geçen ay erken yumurtladım bu ay geç. ne güzel hamile kalıyor şu dizidekiler yaaa.
nereye yaaa daha yeni geldinnnn
yaa gelmeyin dedimmmmm hep bak senin yumurtlama günümüş nie çalışmıyon git çalışşşklava:
Çiçegimde küsmüştü ee bide gidiyo hadi ona izin verdim ama yinede çalışmıştır oooo sempatiksalakcinni
tamam canım opuyorum senı kendıne ıyı bak...coookk calıııs coookkkklava:
nereye yaaa daha yeni geldinnnn