• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Elsoncum çok erken canım acaba sorun var mı diye sorgulamak,tıp dünyası bile 1 yıldan önce sorun var gözüyle bakmıyor.Ama tabii ben de bunu şiddetle savunuyorum ki önceden muayene olup en azından sorun olup olmadığını anlamak.yoksa bir kaç yıl sonra düşünüyosun bebiş o zaman da sorunlar çıkıyo falan filan.Ayrıca insanların da bu kadar erken sorması.O da ayrı bi dert.Hayat bu kadar globalleşmişken insanlar eskisi kadar tek düze yaşamazken neden sorarlar ki bu kadar sık.İnşallah canım Allah gönlüne göre verir de bebişin hemen gelir.:ecrin_bebek:

ya normalde kafaya takmıycaktım.çümkü dediğini bende duydum.1 sene öncesine kadar sorunlu gözüyle baklımıyor.ama benim prolaktinim yüksek çıktı ya..ben ondan dellendim...aklinialirimsmile

nıe akıntı sarımı olurkı yumurtlama zamnında

Canımcım yumurtlama zamanında şeffaf ve yumurta akı kıvamında olan akıntı, yumurtlama bittikten sonra beyaza döner derler, biz ona göre hesaplamaya çalışıyoruz yumurtlama günlerimizi, ama herkeste aynı almayabilir tabi yerimseniben

11370576]HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz...........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby.....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan......................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
beleney.......................2 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

alak........................... 5 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48................. 21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
gokcegokce.................1 MART
the_fts...........................3 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
?--

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

benı lısteye eklediğin için saol hayatım bayanssulusmile

kımınde bu hormonlar yuksek çıkıo kımınde düşük ben de bunu anlamıorum her ıkı sonuçta olumsuzluğa sebebiyet verıor anladığım kadarıyle. benım de progestron düşüktu bıraz ama snra bakıldım normal çıktı :Sbilmiyorumkismile

ya normalde kafaya takmıycaktım.çümkü dediğini bende duydum.1 sene öncesine kadar sorunlu gözüyle baklımıyor.ama benim prolaktinim yüksek çıktı ya..ben ondan dellendim...aklinialirimsmile

Güzelim takmayın bu kadar prolaktine yaa, çok basit ve çabucak çözülebilecek bişey o, benimki iki aydır gayet normal çok şükür, Allah dermansız dert vermesin yeter ki, onun çaresi var :teselli:
Ayrıca bukadar kafana takarsan psikolojik olarak kendi kendine yükseltirsin tekrar bak :mymeka: ben öyle yapmıştım ilkinde, ama doktorum rahatlattı beni önemsiz bişey olduğu konusunda, şimdi çok rahatım hiç de yükselmiyo bak zemuszemus

ya onlar hikaye canım valla bak.Hee tıp dilinde engel olabilir ya da zorlaştırabilir ama Allah verdikten sonra hikaye.Neden dersen menapoz döneminde hamile kalan,korunurken hamile kalan ya da buna benzer durumlarda hamile kalan bi suru insan var.sunu da soylıyım senı rahatlatacaksa, ben gecen sene falan sanırım bıseyden dolayı hastaneye gıttım bebıs falan dusunmuyoruz,kansızlık asırı usume vs olabılır.hastanelerı bılıyosun elını ver kolunu kaptır,MR çekildi,rontgenler,kan tahlilleri vs aklına ne gelırse cunku her servıs bırbırıne gonderdı sorun arıyolar resmen.en son ıc hastalıklara sevk ettıler orda yapılan tahlılerde bı suru kan degerım yuksek cıktı prolaktın bunlardan bırıydı ama ne ıse yaradıgını bıle bılmıyordum o zaman.hangi mekanizmaların dogru işlemesine yardım ettiğini falan hiç bilimiyordum taaa ki bu siteye takılıp da öğrenene kadar.buraya takıldıgım zaman da 5 aylık hamıleydım.ben sallamadım doktorlar saglam ınsanı hasta eder dıye baska bı servıse gondermıslerdı gıtmedım bıle.yanı demek ıstedıgım sanıyorum kı prolaktın ancak tedavıyle dusuyor belkı suan bıle yuksek bende neden yuksek onu bıle bılmıyorum ama sen de biliyorsun ki Allah'ın ol demesi yeterli.tabiii sen yine de tedavine bak sonra teslim ol ama tıp kendi basına hikaye.

kımınde bu hormonlar yuksek çıkıo kımınde düşük ben de bunu anlamıorum her ıkı sonuçta olumsuzluğa sebebiyet verıor anladığım kadarıyle. benım de progestron düşüktu bıraz ama snra bakıldım normal çıktı :Sbilmiyorumkismile

Kaç çıkmıştı canımcım seninki, ve sonra kaça çıktı ?

nerde canım kocişin.moralini bozmayım da onsuz nasıl uyuyosun geceleriaklinialirimsmile ay çok mu kötüyüm:kedi:

canım eşim memlekette işe girdi..pek kolay bulunamayacak bi işti..burdaki işini bıraktı o yüzden...bide ben tayin isteyebileyim diye yani..geceleri tırsa tırsa yatıyorum vallaeyvahedigeldismile tv açık..salonda..kanepe köşelerinde...mafoldumben
amma bunalım yaptımmm.neyse...kaydirigubbakcemile3
işte düşünün bu şartlarda fırsat bulup eşinle münasebette bulunacaksında...gıy gıy da gıy gıy...kafamçokkarıştı

az kalmış yanii.inşallah bebişin karnındadır bu ay canım ya:Saruboceq:
ya liste çok kalabalık takip edemiyoruz.gelmeyenler silinsin kızlar ya.En azından moral de olur size,daha çabuk yukarı çıkarsınızaklinialirimsmile

evet az kaldı ama gün geçmiyoki bide insan belirti aramaya çalışıyo ama neden se bu ay hiç belirti hissetmöiyorum pisikolojik olarakda yok yani:roflol: sadece geçende yazmışdım eşim gögüslerin büyümüş senin dedi ama ben bunu da fark etmiyorum

Kızlar fazla kilo sperm hareketini engellermiş ,kocişi dün akşam spora başlattım, bundan sonra da bol bol sebze yedirecem, nassııııııııııııııl aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Eklentiler

• $GetAttachment.webp
    $GetAttachment.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 28
:Saruboceq:

ayh ılkınde baya düşüktu atta ank dakı doktorum demişti yumurta buyutmek için mı neyse artık bı tedavıye başlamak ıstersen başlayalım dıe ama erken demişti daha 4 aylık evlısın beklemelıyız dedı. sonra trbzonda bakıldım geçen ay gayet guzel <çıktığını soledı doktorum.ama o da beklemelıyız dedı. sadece folbıol verdı içmem için. bunu 3 ay kullan gel dedı. 1 senen bı dolsun dedı. olmadı sonra çaresıne bakarız dedı.ama kafana takma çunku olmaması için hiç bir sebep yok dedı.

o yuzden takmayacaksın çalışacaksın dua edeceksın kı hayırlısı olsun...kı ben umut edıorum olacak allahımın ıznıyle :Saruboceq:alkisalkisalkis

canım eşim memlekette işe girdi..pek kolay bulunamayacak bi işti..burdaki işini bıraktı o yüzden...bide ben tayin isteyebileyim diye yani..geceleri tırsa tırsa yatıyorum vallaeyvahedigeldismile tv açık..salonda..kanepe köşelerinde...mafoldumben
amma bunalım yaptımmm.neyse...kaydirigubbakcemile3
işte düşünün bu şartlarda fırsat bulup eşinle münasebette bulunacaksında...gıy gıy da gıy gıy...kafamçokkarıştı

delikafadulden hakketten zor bi durum.ben de geceleri yalnız yatmaya korkarım benimki evde olmasa senin gibi koltukta ışık açık,tv açık uyurum bi de kabus görürüm.Allah yardım etsin canım.İnşallah en kısa zamanda sen de tayin aldırtırsın ama memurların bazı prosedurleri var diye biliyorum.Ne kadar zamandır ayrısınız?Bir de hafta sonları da mı olmuyoooo:1no2:

Kızlar fazla kilo sperm hareketini engellermiş ,kocişi dün akşam spora başlattım, bundan sonra da bol bol sebze yedirecem, nassııııııııııııııl aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

ya ben de almak istiyorum koşu bandı.siz kaça aldınız sorması ayıp.bi de alanlar 2 gün sonra hevesin kaçıyo diyolar.ayrıca koşma bacak kası yapar tempolu yürüme de aynı şekilde herkes mekik aletleri vs daha ii diyolarCADIARZU

Kızlar Günaydın nasılsınız? beni soracak olursanız ehhh diyelim.. eşimle tartıştım tam da çalışma haftasında! mafoldumben
dün nihayet bir jinekologtan randevu aldım....ilk defa gidicem korkuyorum ve çekiniyorum.eyvahedigeldismile

Kızlar Günaydın nasılsınız? beni soracak olursanız ehhh diyelim.. eşimle tartıştım tam da çalışma haftasında! mafoldumben
dün nihayet bir jinekologtan randevu aldım....ilk defa gidicem korkuyorum ve çekiniyorum.eyvahedigeldismile

selam canım.geçen hafta da ben tartışmıştım,oluyo böyle şeyler ama yine de üzücü geliyo.bugün bitmeden barış evde yüzyüze gelmeden önce.Çekincek bişey yok kız daha sonra iice alışıyosun görmedik yerin kalmıyo doktorun.kaydirigubbakcemile3

benjm smearsanırm kötü çıkmış 26,01,10da alacaktım arıyorum sürekli bahane bufünde sorular sordular garip garip cuma ara dediler

gunaydın ıdılcım

hayırıdr neden tartıştın hem de tam çalışma zamanında yapılacak şey mı bu aaaa:oklava:

nıe gıdıosun doktora kontroller için mı canımcım

benjm smearsanırm kötü çıkmış 26,01,10da alacaktım arıyorum sürekli bahane bufünde sorular sordular garip garip cuma ara dediler

benım de bugun alınacaktı o sonuç ama alamıororuz tabıkıde belkı eşim alır gerçi sonucu doktoruma da gosterır aaa ıyı fıkır aslında hemen arasam da solesem ne ıyı olur bakalım gıdıp alabılecek mı bilmiyorumkismile gerçi bşey çıksa allah korusun kan tahlıllerınde ultrasonlarda alttan muayenelerde falan hep bellı olur tam teşekkullu bakım için yapılması gerekıor tabıkı bu testın

bayankarasu kullanıcısından alıntı

ayh ılkınde baya düşüktu atta ank dakı doktorum demişti yumurta buyutmek için mı neyse artık bı tedavıye başlamak ıstersen başlayalım dıe ama erken demişti daha 4 aylık evlısın beklemelıyız dedı. sonra trbzonda bakıldım geçen ay gayet guzel <çıktığını soledı doktorum.ama o da beklemelıyız dedı. sadece folbıol verdı içmem için. bunu 3 ay kullan gel dedı. 1 senen bı dolsun dedı. olmadı sonra çaresıne bakarız dedı.ama kafana takma çunku olmaması için hiç bir sebep yok dedı.

o yuzden takmayacaksın çalışacaksın dua edeceksın kı hayırlısı olsun...kı ben umut edıorum olacak allahımın ıznıyle

Back
X