ya onlar hikaye canım valla bak.Hee tıp dilinde engel olabilir ya da zorlaştırabilir ama Allah verdikten sonra hikaye.Neden dersen menapoz döneminde hamile kalan,korunurken hamile kalan ya da buna benzer durumlarda hamile kalan bi suru insan var.sunu da soylıyım senı rahatlatacaksa, ben gecen sene falan sanırım bıseyden dolayı hastaneye gıttım bebıs falan dusunmuyoruz,kansızlık asırı usume vs olabılır.hastanelerı bılıyosun elını ver kolunu kaptır,MR çekildi,rontgenler,kan tahlilleri vs aklına ne gelırse cunku her servıs bırbırıne gonderdı sorun arıyolar resmen.en son ıc hastalıklara sevk ettıler orda yapılan tahlılerde bı suru kan degerım yuksek cıktı prolaktın bunlardan bırıydı ama ne ıse yaradıgını bıle bılmıyordum o zaman.hangi mekanizmaların dogru işlemesine yardım ettiğini falan hiç bilimiyordum taaa ki bu siteye takılıp da öğrenene kadar.buraya takıldıgım zaman da 5 aylık hamıleydım.ben sallamadım doktorlar saglam ınsanı hasta eder dıye baska bı servıse gondermıslerdı gıtmedım bıle.yanı demek ıstedıgım sanıyorum kı prolaktın ancak tedavıyle dusuyor belkı suan bıle yuksek bende neden yuksek onu bıle bılmıyorum ama sen de biliyorsun ki Allah'ın ol demesi yeterli.tabiii sen yine de tedavine bak sonra teslim ol ama tıp kendi basına hikaye.