• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sağol canım
evet bitti çalışmalae zaten kesin ondan oldu üşüttü garibim
belirti felan yok sadece akıntım var gene adet olucam galibaaa

olumsuz düşünmeyelim be tatlım bende de bellirti yok hatta çalışdık bizde ama ne zaman çalışdık yumurta dönemine denk geldimi bilmiyorum ama ümitliyim yinede bapalım olursa olur olmazsada bidaha ki ayyy çoook çalışırız hayırlı zamanda inş. ama bu ay eşim çok istiyo şimdi hamiş değilsem eşime bunu nasıl sölicem çook üzülecekk yaaa inş olur RABBİMMM

olumsuz düşünmeyelim be tatlım bende de bellirti yok hatta çalışdık bizde ama ne zaman çalışdık yumurta dönemine denk geldimi bilmiyorum ama ümitliyim yinede bapalım olursa olur olmazsada bidaha ki ayyy çoook çalışırız hayırlı zamanda inş. ama bu ay eşim çok istiyo şimdi hamiş değilsem eşime bunu nasıl sölicem çook üzülecekk yaaa inş olur RABBİMMM

inş canım olurda güleriz hepimizzz

hoşbulduk ayşecim...bu arada çok sevindim canım senin adına bebeğinin kalp atışlarını duymuşsunuz...inşallah sağlıcaklada kucagına almayı nasip eder güzel Allahım... :Saruboceq:

sağol canım a.s. evet duyduk çok şükür ya :) inşallah hayırlısıyla canım

Allah sizlerede nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla inşallah :)

sağol canım a.s. evet duyduk çok şükür ya :) inşallah hayırlısıyla canım

Allah sizlerede nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla inşallah :)

ayşe sen bilirsin kakaolu küçük toplar var ya onun tarifi var mı sende bisküvi ile yapılandan.nette biri yumurta koymuş biri koymamış biri margarin koymuş biri sıvı yağ koymuş.CADIARZU

Kızlaaaaaaaaaaaaaar sarma pişmek üzere zemuszemus bi de kabak tatlısı yaptım bu arada kocişe, onu da attım dolaba, soğusun yerimseniben bu gece kocişe ziyafet var, :teytey: :teytey: :teytey:

Kızlaaaaaaaaaaaaaar sarma pişmek üzere zemuszemus bi de kabak tatlısı yaptım bu arada kocişe, onu da attım dolaba, soğusun yerimseniben bu gece kocişe ziyafet var, :teytey: :teytey: :teytey:

ohh eline sağlık lahana da ne güzel olur yaaaaa.cokacimcoook

ayyy ben hem lahanaya hem kabak tatlısına bayılırım yaaa off nasıl canım çektii eee ne de olsa karadenizliyiz:)
benimde sarılmış var eve gidince hemen ocaga koyayım pişirmek için...üfff kokusunu alır gibiyim opuyorumnanaktan

ayşe sen bilirsin kakaolu küçük toplar var ya onun tarifi var mı sende bisküvi ile yapılandan.nette biri yumurta koymuş biri koymamış biri margarin koymuş biri sıvı yağ koymuş.CADIARZU

canım şimdi kakaolu küçük toplar şeklinde bi kurabiye var ona margarin neym katılıyo

kakaolu küçük toplar derken bisküvili yapılanından fln bahsediyosan buna da truff denir

ve margarinle yapılmaz truff he internette yapanlar var işte bisküviyi blendırdan geçirip

margarini eritip yapanlar var ama pişmemiş margrin benim midem almıyo onları hiç

blogumda bi tarifim var istersen onun linkini vereyim başka tariflerde var denediğim

blogumda olmayan yazayım istersen ama o margarin eritip bisküviyi blendırda çekip katıp

yuvarlak yapanlar iğğ pişmiyo fln ay bi hoş oldu midem :sinifsinif:

ayyy ben hem lahanaya hem kabak tatlısına bayılırım yaaa off nasıl canım çektii eee ne de olsa karadenizliyiz:)
benimde sarılmış var eve gidince hemen ocaga koyayım pişirmek için...üfff kokusunu alır gibiyim opuyorumnanaktan

Buyur şekerim yerimseniben

Eklentiler

• $SS851990.webp
    $SS851990.webp
    4 KB · Görüntüleme: 21
ipek aplacım işte benim tarifim burda

http://eyluluntarifdefteri.blogspot.com/2009/02/kusuzumlu-truff.html

ben kalan kek paralarını vetya dilimlerini hemen buzluğa kaldırırm

truff yaparım veya kuplara koyp üzerine de tiramisu nun kremasından yaparım kuplarda tiramisu yaparım

her işe yarar yani :) tabii truff yaparken bisküvide kullanılabilir ben tarifimde kremam ldugu için çikolatamı

krema kaynama noktasına gelince onun içinde erittim ama sen eğer ki böyle bişey yapacaksan

çikolatayı benmari usulu eritip içine sıcak süt ekleyip iyice karıştırırsan (bisküvileri biraz yumuşatsın diye)

da güzel olur....son günlerde benim canım ta havuçlu toplardan istiyo blogada ne zamandır bişey

eklemedim yapıp yazmak lazım artıkın :)

canım şimdi kakaolu küçük toplar şeklinde bi kurabiye var ona margarin neym katılıyo

kakaolu küçük toplar derken bisküvili yapılanından fln bahsediyosan buna da truff denir

ve margarinle yapılmaz truff he internette yapanlar var işte bisküviyi blendırdan geçirip

margarini eritip yapanlar var ama pişmemiş margrin benim midem almıyo onları hiç

blogumda bi tarifim var istersen onun linkini vereyim başka tariflerde var denediğim

blogumda olmayan yazayım istersen ama o margarin eritip bisküviyi blendırda çekip katıp

yuvarlak yapanlar iğğ pişmiyo fln ay bi hoş oldu midem :sinifsinif:

hah işte aradığım buydu.hayatımda ilk kez ıslak kek yapacakken nette yine margarini eritin 1 bardak yaptığınız harçtan ayırın yazıyodu.ama pişmemiş margarin iğrenç koktu ben aynen keke çevirmiştim onu.Senin dediğin gibi iste bisküvüleri kırıp blendırdan geçiriyorsun.........versene:hulya:

Tatlı / Tuzlu Anılarım....: Kuşüzümlü Truff

truff yaparım veya kuplara koyp üzerine de tiramisu nun kremasından yaparım kuplarda tiramisu yaparım

her işe yarar yani :) tabii truff yaparken bisküvide kullanılabilir ben tarifimde kremam ldugu için çikolatamı

krema kaynama noktasına gelince onun içinde erittim ama sen eğer ki böyle bişey yapacaksan

çikolatayı benmari usulu eritip içine sıcak süt ekleyip iyice karıştırırsan (bisküvileri biraz yumuşatsın diye)

da güzel olur....son günlerde benim canım ta havuçlu toplardan istiyo blogada ne zamandır bişey

bu da güzel ve kolaymış valla.bunu da deniycem en kısa zamanda.saol ayşecikkaydirigubbakcemile5

Tatlı / Tuzlu Anılarım....: Kuşüzümlü Truff

Kıııııııııııııııııııııııs ne güsel blogun varmış senin yerimseniben ay ben sık sık girerim buraya artıkın sositososito

karasuuuu...albümleri gezerken gördüm seni..hoş bi gelin olmuşsun canım..allah mesut etsin diyim önce..acayip güler yüzlüsün..kuaförde gülücükler dağıtıyosun..beni görmeliydiniz kuaförde..astım suratımı..saçlarım o kadar çirkin olduki..ki bu en önem verdiğim konuydu..bişeye çok titizlenmiyceksin işte...mafoldumbenmafoldumben
gerçi allah bahtımızı güzel yapsın ama işte insanın içinde ukte kalıyor..şimdi nerde gelin görsem direk saçına bakıyorum..zemuszemus

bayan karasu cnm bişey sorucam. benim progestan değeri 9,08 çıktı. düşükmü. doktorum 10 normal dedi. progestan hapı verdi.birde progestan değeri düşük olması gebeliğe engelmi. cevaplarsan sevinirim cnm

Back
X