• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aaa evet biliyorum kaldirik i annem yapar bazen pazarda da buluyo alıyo ama diyo ıhh

bu bizim köyümüzün ki gibi değil kart kart diyo ona rağmen güzel oluyo kimbilir köydeki

ne güzeldir yemişimdir mutlaka ama hiç hatırlamıyorum :)

bide annem yazın sonlarına doğru yeşil domatesle taze fasulye yemeği yapar ama varya

o yemek değil böyle sihirli bişey olur ya yedin mi hiç karadenizliler çok yapar :)

çok lezzetli bişey :) bide biz turşu kavururuz off yemede yanında yat :)

kaydirigubbakcemile3 he he he kaydirigubbakcemile3 kıs bizde de ona kaldırayak derler kaydirigubbakcemile3 ama kaldırik daha güselmiş beeeh kaydirigubbakcemile3
Bu arada turşu kavurmasına ben de bayılırım heeeeee cokacimcoook

bende bende geldimmm:) herkes yemegini yiyip çayını yanına alıp gelmişler oh oh süper...:)
sucum sende hoşgeldin...nasılsın?

ben yemek yiyemedim gene yaa off iğrenç ötesi bişey pişirmişler gene

yemek seçmeyen ben bu hale geldim bu iş yerinde ama sağlam insan yese hasta

olur üf bi elma aldım geldim yedim bitti o da :) artık getirdiğim zeytine peynire devam

etces napalım :) afiyet olsun herkese

kaydirigubbakcemile3 he he he kaydirigubbakcemile3 kıs bizde de ona kaldırayak derler kaydirigubbakcemile3 ama kaldırik daha güselmiş beeeh kaydirigubbakcemile3
Bu arada turşu kavurmasına ben de bayılırım cokacimcoook

aynı ülkede yaşıyoruz ama yemeklerimize ne kadar yabancıyız.hiç yemedim turşu kavurması.çok tuzlu olmuyo mu?yıkayıp da kavursan yine de tuzu gitmez kiCADIARZU

olur üf bi elma aldım geldim yedim bitti o da :) artık getirdiğim zeytine peynire devam

bugun neler getirdin kendin ve bebiş için bakalım??:kahve:

Olsun canım, evden getirdiğin zeytin peynir daha sağlıklıdır zaten, orda pişen yemeklerin hangi şartlarda ne kadar temiz hazırlandığını nerden bileces ki dimi yerimseniben

Sağol şekerim, öyle oldu malesef ama bugün dinlenirm evde, bi de papatya çayı çok iyi geliyo, bunu da içeyim sabah akşam , yarına bişeyim kalmaz inşlallah yerimseniben
Sen nasılsın cicim?

işallah canım dikkat et kendine :1hug: ben de iyiyim işte..

bende bende geldimmm:) herkes yemegini yiyip çayını yanına alıp gelmişler oh oh süper...:)
sucum sende hoşgeldin...nasılsın?

hoşbulduk kızzz iyiyim sen nasılsın :)) sen ank'nın neresindesin canım merak ettimyerimseniben

Son düzenleme:
aynı ülkede yaşıyoruz ama yemeklerimize ne kadar yabancıyız.hiç yemedim turşu kavurması.çok tuzlu olmuyo mu?yıkayıp da kavursan yine de tuzu gitmez kiCADIARZU

Ne tuzu kıs, öyle çok tuzlu falan olmuyo ki yerimseniben, zaten turşunun suyunu sıkarak atıyosun tencereye, bol soğanlı pişiriyosun, öyle lezzetli oluyo ki, genelde fasulye ve domates turşusundan yapılır, ben ekşiciyim zaten, tam benim damak zevkim, eminim yesen sen de bayılırsın ama boshayallersmile

canım evim yakın..kılabiliyorum...ama ikindiyi kaza yapıyorum...yeni başladım bende..inş bu sefer bırakmam...şeytan çok uğraşıyo çünkü...

aaa uğraşmaz mı..inşallah devam edersin.ben doğum izninde başlamayı düşünüyorum.Evde iş falan da yapamam ya bebişimle huzur buluruz o şekilde diye.

Bu arada turşu kavurmasına ben de bayılırım heeeeee cokacimcoook

yeşil domatesli taze fasulye yedin mi bak o da müthiş oluyo ya dene bi şekilde :)
yada yeşil domates çıktıgı zamanlarda ben sana samsundaki teyzemin adresini verim pişrisin sen gidip yersin kaydirigubbakcemile3 nası fikir aklinialirimsmile

ayy valla bu topicdeki herkesi bigün çaya davet etcem kııızz yöresel yemeklerimizi

şaapmış olurusnuz kaydirigubbakcemile3 ay ipek aplacım yani çok lezzetli oluyo

bide böyle tabii annemin lahana tursundan falan kavurulursa daha güzel annem lahana

tursuunu çok güzel yapar hee ımmmmhh ımhhh ay ya gelebilseniz de yedirsem ha mirmirmirmir

canım evim yakın..kılabiliyorum...ama ikindiyi kaza yapıyorum...yeni başladım bende..inş bu sefer bırakmam...şeytan çok uğraşıyo çünkü...

Benim de kocişim hiç kaçırmıyo, 5 vakit kılıyo ama ben kılmıyom yaa bilmiyorumkismile aslında kılsam keşke ama ... bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

karasu yaa sıkıldın benden biliyorum ama...:kedi:
prolaktinin yüksek olduğunda diğerleri nasıl çıkmıştı..yani dr.bitek bumu yüksek dedi.yoksa diğerlerininde bu hormon yüzünden dengesi bozulmuş falan dedimi...bana öyle dedide...tamam bu son bak..bu hafta gidicem inş.dr.a
...

olsun canım ordaki yemeklerden yiyip rahatsızlanmaktan iyidir zeytin peynir elma...

işallah canım dikkat et kendine :1hug: ben de iyiyim sağol biraz yorgunum spora başladım ya dayanamıyorum :))

hoşbulduk kızzz iyiyim sen nasılsın :)) sen ank'nın neresindesin canım merak ettimyerimseniben

saol canım bende iyiyim...ben balgattayım canım sen neresindensin :1hug:

yeşil domatesli taze fasulye yedin mi bak o da müthiş oluyo ya dene bi şekilde :)
yada yeşil domates çıktıgı zamanlarda ben sana samsundaki teyzemin adresini verim pişrisin sen gidip yersin kaydirigubbakcemile3 nası fikir aklinialirimsmile

ayy valla bu topicdeki herkesi bigün çaya davet etcem kııızz yöresel yemeklerimizi

şaapmış olurusnuz kaydirigubbakcemile3 ay ipek aplacım yani çok lezzetli oluyo

bide böyle tabii annemin lahana tursundan falan kavurulursa daha güzel annem lahana

tursuunu çok güzel yapar hee ımmmmhh ımhhh ay ya gelebilseniz de yedirsem ha mirmirmirmir

bakarsın canım bi gün toplanırız belli mi olur hayat bu:hulya:

Ay denicem mutlaka merak ettim valla aklinialirimsmile

Benim de kocişim hiç kaçırmıyo, 5 vakit kılıyo ama ben kılmıyom yaa bilmiyorumkismile aslında kılsam keşke ama ... bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

bravo valla.aslında o kılıyosa birlikte daha kolay olur.ben de başlamak istiyorum Allah güç versin şeytan uzak dursun da.

karasu yaa sıkıldın benden biliyorum ama...:kedi:
prolaktinin yüksek olduğunda diğerleri nasıl çıkmıştı..yani dr.bitek bumu yüksek dedi.yoksa diğerlerininde bu hormon yüzünden dengesi bozulmuş falan dedimi...bana öyle dedide...tamam bu son bak..bu hafta gidicem inş.dr.a
...

Aaaaaa olur mu öyle şey yaaaa kızıyorum ama bak, bıkmak da neymiş :oklava:

Canımcım benim doktorum sadece prolaktinimin çıkıp progesteronumun düştüğünü söylemişti, diğerlerinde bi anormallik yoktu galiba, olsa söylerdi yani yerimseniben

bravo valla.aslında o kılıyosa birlikte daha kolay olur.ben de başlamak istiyorum Allah güç versin şeytan uzak dursun da.
şeytan uğraşıyo gerçekten..olmadık yerde şaşırıyosun..bu yüzden nas suresini okumyı tavdiye ediyo hocalar..bol bol okuyun...

bugun neler getirdin kendin ve bebiş için bakalım??:kahve:

dünkilerden kalmıştı sadece biraz daha kaşar getirdim bi de simit :) ama yetmiycek gibi
annem dün dedi sen ordakı yemekleri yiyemeyınce arasana beni getiriym hemen aa
niye böyle yapıyosun dedi annem iş yerime yakında ama bendew işte yorulmasın diye
aramıyom acıkıyom ama zaten 9 ay karnında 23 sene de dışarda kahrımı çekiyo kadın
bi de peşimden yemek mi taşıttrııym diyom ay ya anne adayı olunca hiç kıyamıyo insan annesine

Olsun canım, evden getirdiğin zeytin peynir daha sağlıklıdır zaten, orda pişen yemeklerin hangi şartlarda ne kadar temiz hazırlandığını nerden bileces ki dimi yerimseniben
Doğru evet ya zeytin peynir daha iyi :)
Ne tuzu kıs, öyle çok tuzlu falan olmuyo ki yerimseniben, zaten turşunun suyunu sıkarak atıyosun tencereye, bol soğanlı pişiriyosun, öyle lezzetli oluyo ki, genelde fasulye ve domates turşusundan yapılır, ben ekşiciyim zaten, tam benim damak zevkim, eminim yesen sen de bayılırsın ama boshayallersmile
Annem fasulte ve lahanadan yapar daha doğrusu ne varsa katar turşu namına :D bazen sadece lahanadan yapar 

bizde evdeyken eşimle beraber kılıyoruz çok kolay oluyor gerçekten ikimiz birbirimize telkin edince şeytan fazla uğraşamıyor:))
amin aminn Allah hepimize güç versin..

Back
X