• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yazdıklarının hiç birini bilmiyordum:kedi:
saol canım öğrenmiş oldum.
o zaman benim tam tersini yapmam lazım bol bol dokunması lazım süt bezlerini uyarması için:kedi:

Canım senin doğuma yakın, bol bol kayısı kompostosu ve ayva yemen lazım, iki de çok güzel süt yapar, ve kesinlikle doğumdan hemen sonra bebeğini emzir, sütün olmasa da emzir, hem bebeğin emmeye alışsın, hem de göğüslerin uyarılıp sütün gelsin yerimseniben
Bi de göğüslerden ilk önce, süt gibi değil de başka bi şeffaf sıvı geliyo, onu mutlaka alsın bebeğin, o doğal antibiyotik ve bebeğini herşeyden o koruyacak ilk aylarda, benim ablamın o ilk gelen sıvısından hemşirelerden biri alıp gözüne sürmüştü, arpacık çıkmış da, çok faydalı bu deyip almıştı yerimseniben

Tatlım prolaktin süt hormonu biliyosun, hipofiz bezi , tiroit bezi gibi bezlerle ilişkisi var bu hormonun, ikisi de neden olabiliyo prolaktinin yükselmesine, bi de pko lularda da genelde yükselirmiş , ben bi de biyerde, göğüslerin çok uyarılması da prolaktini arttırır diye okumuştum, hani doğum yapan kadınların eğer sütü gelmiyosa, göğüslerini bol bol ovuşturması önerilir ya, onun gibi bişey heralde bilmiyorumkismile
Laf aramızda ben bundan şüpheleniyorum, benim kociş sağolsun hiç rahat bırakmıyo benim yumoşları :kedi: :kedi: :kedi:
evet bende dedim kocişime..sonradanda yok dedi.saçma bişeyy...ozaman kimsenin çocuğu olmaz..ama yinede fazla kurcalattırmamak lazım..kaydirigubbakcemile3

Canım senin doğuma yakın, bol bol kayısı kompostosu ve ayva yemen lazım, iki de çok güzel süt yapar, ve kesinlikle doğumdan hemen sonra bebeğini emzir, sütün olmasa da emzir, hem bebeğin emmeye alışsın, hem de göğüslerin uyarılıp sütün gelsin yerimseniben
Bi de göğüslerden ilk önce, süt gibi değil de başka bi şeffaf sıvı geliyo, onu mutlaka alsın bebeğin, o doğal antibiyotik ve bebeğini herşeyden o koruyacak ilk aylarda, benim ablamın o ilk gelen sıvısından hemşirelerden biri alıp gözüne sürmüştü, arpacık çıkmış da, çok faydalı bu deyip almıştı yerimseniben

bu ilk gelen sıvı dedin de sınırlı bişey mi o?Geçenlerde göğsümün ucu kabuk gibi bişey bağlamıştı kopardım ıslandı,sonra sıktım göğsümü dediğin gibi sarımsı sıvı geldi.soldan daha çok geldi.bakayım duruma diye geçen akşam da sıktım bu sefer çok gelmedi.ben kazara tüketmiş olabilir miyim bu sıvıyı?

evet bende dedim kocişime..sonradanda yok dedi.saçma bişeyy...ozaman kimsenin çocuğu olmaz..ama yinede fazla kurcalattırmamak lazım..kaydirigubbakcemile3

erkekler neden sever ki onları kurcalamayıkaydirigubbakcemile3

slm kizlar,benim bi sorum olacakdi,korunma oldugu halde hamile kalinirmi?prezarvatif ile,söyle söyliyim esim ile iliskiye basladigimizda kullanmiyor en son asamaya dogru takiyor,bu durumda hamile kalinirmi ?

bu ilk gelen sıvı dedin de sınırlı bişey mi o?Geçenlerde göğsümün ucu kabuk gibi bişey bağlamıştı kopardım ıslandı,sonra sıktım göğsümü dediğin gibi sarımsı sıvı geldi.soldan daha çok geldi.bakayım duruma diye geçen akşam da sıktım bu sefer çok gelmedi.ben kazara tüketmiş olabilir miyim bu sıvıyı?

Yok canım sen daha 7. ayındasın, bu kadar erken gelmesi imkansız, doğumdan sonra geliyo o sıvı merak etme sen yerimseniben
Bak burayı oku
http://www.msxlabs.org/forum/anne-ve-cocuk/210801-annelere-emzirme-kilavuzu.html

slm kizlar,benim bi sorum olacakdi,korunma oldugu halde hamile kalinirmi?prezarvatif ile,söyle söyliyim esim ile iliskiye basladigimizda kullanmiyor en son asamaya dogru takiyor,bu durumda hamile kalinirmi ?

ben erkekten gelen ilk sıvıda da bir miktar sperm olduğunu biliyorum.ama tabii ki gerçek ilişki sırasında spermin durumu önemli.hamilelik bu durumda zor olsa gerek.

Canım boşalmadan önce, yani ön sevişme sırasında erkeklerden zevk suyu gelir ve bu suyun az da olsa sperm içerdiği söylenir, bu şekilde hamile kalanlar oluyomuş, eğer prezervatifle korunuyosanız en başından takmanızı öneririm yerimseniben
Sizin için hyırlısı olsun canım boshayallersmile

ay canım evet okumuştum bak demeyi unuttum çok geçmiş olsun canıcım dikkat et kendine :1hug:

sağol hayatımmm

aaa evet biliyorum kaldirik i annem yapar bazen pazarda da buluyo alıyo ama diyo ıhh

bu bizim köyümüzün ki gibi değil kart kart diyo ona rağmen güzel oluyo kimbilir köydeki

ne güzeldir yemişimdir mutlaka ama hiç hatırlamıyorum :)

bide annem yazın sonlarına doğru yeşil domatesle taze fasulye yemeği yapar ama varya

o yemek değil böyle sihirli bişey olur ya yedin mi hiç karadenizliler çok yapar :)

çok lezzetli bişey :) bide biz turşu kavururuz off yemede yanında yat :)

ay evet sabah akşam kahvaltı demeden turşu kavurması yerim ben valla çok güzel oluyooo

aynı ülkede yaşıyoruz ama yemeklerimize ne kadar yabancıyız.hiç yemedim turşu kavurması.çok tuzlu olmuyo mu?yıkayıp da kavursan yine de tuzu gitmez kiCADIARZU

yok be canım herkesin yapması farklı tabii

Valla inşallah başlicam ben de yaa, kocişim bazen diyo ki, eşler birbirinin ibadetinden sorumludur, sen kılmayarak beni de zor durumda bırakıyosun, senin namazın benden sorulacak diyo, çok üzülüyorum ozaman bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

bizdede ben kılıyorum ama eşim kılmıyo hep dua ediyorum inş kılaar diyeee

sanmam canm sonuçta spermler prezarvatifi taktıktan sonra geliyosa yırtık olmadığı sürece bişe olmazzz

ben erkekten gelen ilk sıvıda da bir miktar sperm olduğunu biliyorum.ama tabii ki gerçek ilişki sırasında spermin durumu önemli.hamilelik bu durumda zor olsa gerek.

kafam karisik gecen ayki reglimi olmadim,sandim belkide geikme felan yasiyorum ama suphelenmeyede basladim,ama agiz kurulugu ve aksamlari asiri titreme usume yasiyorum belirti denirse eger,daha 9 aylik bebegim var ayyy nasil olcak ya kafam karman karisik.

kafam karisik gecen ayki reglimi olmadim,sandim belkide geikme felan yasiyorum ama suphelenmeyede basladim,ama agiz kurulugu ve aksamlari asiri titreme usume yasiyorum belirti denirse eger,daha 9 aylik bebegim var ayyy nasil olcak ya kafam karman karisik.

Canım test yapmadın mı ki? Bence test yap varsa çıkar heralde, inş. yoktur ama gerçekten zor olur senin için :1no2:
ama bi de şunu düşün, zaten daha 9 aylık çocuğun varmış, doğumdan sonra yumurtlama hemen eski düzeninde devam etmiyo bildiğim kadarıyla, doğumdan sonra da aylarca adet olmayan, sonra düzensiz adet görüp, 1 yıldan sonra yavaş yavaş yumurtlaması düzene girenler oluyo, belki seninki de öyle bi düzensizliktir sadece :teselli:

Ben geldımm ya habersız kayboldum kusura bakmayın bı dosya vardı hazırlamam gerek kendı yerımde deĞıl de baŞka bır yere geÇmek zorun da kaldımm Şımdıde yemek yıyıp gelıyorummm

geçen aydan önce düzenin nasıldı?zor olur gerçekten elindeki bebişle bi de.

Back
X