bana gir kaydirigubbakcemile3 profilime yaniii albümü göriceksin
canım ben sana girdim :roflol: ama göremiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol::roflol: rent a car geyiği süper oturmuş valla buraya. yok para vermiyo ama dedim ya pek yufkadır yüreciği aileciğine karşı benden yumuşak yüz bulsa gönderir ama zor bulur anacım.kadının fendi her zaman erkeği yenerrrr:hooray:
kız sen de fıstıkmışsın![]()
yavru sen benim arkadasım dilsin nie dilsinnnklava:
saolun canım benimmmmmmmm opuyorumnanaktan
benim fıstığımmmmmm :jeyyar:
bak benden önce davrandınn :roflol::roflol:
:kedi: teşekkür ederimmm
kızlar be çıkıyorum...uyumazsam akşam görüşürüz..clemantine mesajını beklıyorum ..çok öptum mucuk
Şeniz yawru sen bana 10 basarsın :1hug:
ikili test düşünüyor musun dr lar gereksiz diyebiliyormuş ama güvenilirliği yüksekmiş ben isticem...devlet karşılamıyormuş..o paralıymış...senin bi fikrin var mı
bende resim yükledimmm :kedi:
kızlar be çıkıyorum...uyumazsam akşam görüşürüz..clemantine mesajını beklıyorum ..çok öptum mucuk
Şeniz yawru sen bana 10 basarsın :1hug:
yaptırıcam sanırım ne devlet desteklemıyomu hayıır yok öyle bişey hatta
devlet hastanesinde ikili testin ardından nolur nolmaz diye renklı ultrasına bile
alıyorlarmış :) giden arkadaşlar söyledi canım
12. haftadan beri yenimahalle devlet hastanesine gidicem
bende bakaıyom arkidiş olrk ekleıdm senı hadi kabul et benıı![]()
ay fatoş çok güzelmişsin valla çocuk gibisin kıs alkisalkisalkis ayrıca sarı saçlı halinde çok hoşmuş sırnaşık şey
ilk resim resmen kartpostal gibi çıkmış harika
süperr çok güzelsin hatta çekici diyelim
sarı saçta yakışmış kumral daha güzel sanki
maşşallahhhhhhhhhhh![]()
görüşürüz canım tamam akşam gönderirim
suuuuu ben göremedim ama senin resimlerini hemde arkadaşız :uhm:
bende bakaıyom arkidiş olrk ekleıdm senı hadi kabul et benıı![]()
özelde yok mu doktorun ayşecik?
canımcımm özürdileyecek birşey yok aşkolsun ben ciddi ciddi yazmadım kız onu şaka yoluyla yazdım bu kadar alıncağını bilsem yazmazdım( zaten dedim genelleme yapmadığını biliyorum diye sakın sen de yanlış anlama seni tanımıyormuyum sanki
klava: ben öyle şakacıktan yazdım yoksa yanlış anladığım birşey yok..canımsın hiç öyle şey olur mu :1hug::1hug:
kist için canımcımm
canım yeni gittiğin bi doktormu dedi şimdi bunu herkes farklı bişe diyo hangisine inancaz ya tatlım üzme kendini inş hemen atlatırsın da sadece ameliyatlamı oluyomuş peki
puhhhh maAllah sana delikafadulden bu ne güzellik hatunnn
oğlun aynı babası
canımsın valla sen benimmm dualrında oldugumu biliyorum :1hug:
benim yok ama sen maşşşaaaallah çok güzel vede tatlısın insanın dili yüzüne yansırmı acaba sen çok tatlı konuşuyorsun ya burda bizimle yüzüne bakınca o sıcaklığı aldım hemensizinde resimleriniz varsa nasıl bakılıyo kızlar :1rolleyes: