• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:roflol::roflol: rent a car geyiği süper oturmuş valla buraya. yok para vermiyo ama dedim ya pek yufkadır yüreciği aileciğine karşı benden yumuşak yüz bulsa gönderir ama zor bulur anacım.kadının fendi her zaman erkeği yenerrrr:hooray:

sende azcık yumuşamassan canın sıkılmaya devam eder sölim :mymeka:
maddi imkanın varsa yardım etsen incilerin mi dökülür :dilcikar:
ama dediğim gibi eğerki gerçekten zor durumdaysalar..

bana gir kaydirigubbakcemile3 profilime yaniii albümü göriceksin

sana mı :bbo: deli :roflol:
bakcam şimdi
hele bi girem sana :roflol:

ay fatoş çok güzelmişsin valla çocuk gibisin kıs alkisalkisalkis ayrıca sarı saçlı halinde çok hoşmuş sırnaşık şey

kızlar be çıkıyorum...uyumazsam akşam görüşürüz..clemantine mesajını beklıyorum ..çok öptum mucuk

ikili test düşünüyor musun dr lar gereksiz diyebiliyormuş ama güvenilirliği yüksekmiş ben isticem...devlet karşılamıyormuş..o paralıymış...senin bi fikrin var mı

yaptırıcam sanırım ne devlet desteklemıyomu hayıır yok öyle bişey hatta
devlet hastanesinde ikili testin ardından nolur nolmaz diye renklı ultrasına bile
alıyorlarmış :) giden arkadaşlar söyledi canım
12. haftadan beri yenimahalle devlet hastanesine gidicem

bende resim yükledimmm :kedi:

bende bakaıyom arkidiş olrk ekleıdm senı hadi kabul et benıı :D

yaptırıcam sanırım ne devlet desteklemıyomu hayıır yok öyle bişey hatta
devlet hastanesinde ikili testin ardından nolur nolmaz diye renklı ultrasına bile
alıyorlarmış :) giden arkadaşlar söyledi canım
12. haftadan beri yenimahalle devlet hastanesine gidicem

özelde yok mu doktorun ayşecik?

aaaaaaa kızlar size daldım saati unuttum geç kaldım ya şimdi yarım saatlik yolu 15 dakikada almam lazım eyvahedigeldismile neyse akşama görüşürüz kendinize iyi bakın öpüyorum kocaman

ay fatoş çok güzelmişsin valla çocuk gibisin kıs alkisalkisalkis ayrıca sarı saçlı halinde çok hoşmuş sırnaşık şey

ilk resim resmen kartpostal gibi çıkmış harika
süperr çok güzelsin hatta çekici diyelim
sarı saçta yakışmış kumral daha güzel sanki
maşşallahhhhhhhhhhh:nazar:

görüşürüz canım tamam akşam gönderirim

suuuuu ben göremedim ama senin resimlerini hemde arkadaşız :uhm:

bende sarfışın halimi çok begeniyordum hatta hayatta saçımı başka kuafre elletmezdim bile fön için bile ama bi deli aklım esti boyadım

çok teşekkür ederimmm :kedi: hepinizeee

ayşe ekledim canımmm

ayrıca suda bomba :))) esmer bombaaa

özelde yok mu doktorun ayşecik?

canım özelde doktorum var ama oraya sadece 12. haftaya kadar gidicem

çünkü yenimahalle de 12. haftaya kadar gebelik bölümü değil jinekoloji bakıyo

onun için gitmek istemedim....

özel hastaneye sonrada giderim ama daha seyrek acil bişey oldugunda fln çünkü hastane çok yakın bana

doğumu yenimahallede yapmak istediğim için şimdiden tüm incelemelerim tahlillerim

ordada bulunsun bütün işlemler orda yapılsın istiyorum ayrıca özellerde çok pahalı

özellikle kadın doğum üzerine kocaman bi hastane yenimahalle kadın doğum

ve işlerinde çok hassaslar :)

canımcımm özürdileyecek birşey yok aşkolsun ben ciddi ciddi yazmadım kız onu şaka yoluyla yazdım bu kadar alıncağını bilsem yazmazdım :(( zaten dedim genelleme yapmadığını biliyorum diye sakın sen de yanlış anlama seni tanımıyormuyum sanki :oklava: ben öyle şakacıktan yazdım yoksa yanlış anladığım birşey yok..canımsın hiç öyle şey olur mu :1hug::1hug:

canım ya geçendede bi yanlış anlaşılma olmuştu canım çok sıkılmıştı şimdide sen öyle ddeyince kendime kızdım ne diyom ben acaba diye neyse sevindim şimdi ama öyle düşündüğüne :1hug:

kist için canımcımm

canım yeni gittiğin bi doktormu dedi şimdi bunu herkes farklı bişe diyo hangisine inancaz ya tatlım üzme kendini inş hemen atlatırsın da sadece ameliyatlamı oluyomuş peki

puhhhh maAllah sana delikafadulden bu ne güzellik hatunnn
oğlun aynı babası

canımsın valla sen benimmm dualrında oldugumu biliyorum :1hug:

sizinde resimleriniz varsa nasıl bakılıyo kızlar :1rolleyes:
benim yok ama sen maşşşaaaallah çok güzel vede tatlısın insanın dili yüzüne yansırmı acaba sen çok tatlı konuşuyorsun ya burda bizimle yüzüne bakınca o sıcaklığı aldım hemen

Back
X