- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.233
- 498
Kızlar ben artık kaçayım, memur geliyo bilg.ının başına, bidaha da giremem heralde, kendinize iyi bakın kepeleklerim, yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktan
görüşürüz canım.erken gel yarın.:hulya:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben artık kaçayım, memur geliyo bilg.ının başına, bidaha da giremem heralde, kendinize iyi bakın kepeleklerim, yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktan
o zaman inşallah bebiş vardır canım.yerleşme kanaması kahve leke veya hafif kanama olmak üzere genelde adet tarihinden 1 hafta önce görülmesi beklenir.ama senin geç döllenmedir belki genelleme yapmamak lazım.
Yaklaşık 1 hafta - 10 gün sonra canım, inşallah yerleşme kanamasıdır seninki de :teselli:
Hıcte anlamıyorum su işlerden daha ılk defa basladık 10 gundur.Sımdı esım aradı basladım aglamaya ne degısık psıkoljıymıs meger mafoldumben Adet sancısı gıbı agrım ama akıntım degısık,aksama kadar bellı olur heralde...
Selam kızlar nasılsınız. AyŞe... Derya.İnc.....elson... İpek26
selam aysu,ben de inan ki neden hiç konuşmaz ki bu kız diyordum kendimcekaydirigubbakcemile2
tabii normalde akşama kadar gelmesi lazım.eğer gelmezse inşallah yerleşmedir.ben de bu konuda çok konuşup çok gaza getirmek istemiyorum seni aslında.burda daha önce de kızlar 1 hafta önce lekelenme gördüler sonra negatif çıktı falan filan işte her hamilelik kendine özgü,milyonlarca hormonun kişiye özgü salgılanmasından çıkan milyon tane değişik kombinasyon.
selam hoşgeldın aysulay :)
işlerim çok yogun canım.takip ediyorum sizi ama yazmaya vakititm yok bugünlerde. Bu arada memleketimde havalar nasıl. Senle hiç sohpet edememiştik.sevgiler ipekcim.
SELAM AYŞECİM. OKUDUGUM KADARIYLA MİDE BULANTILARIN VAR. BEBİŞ SENİ ÜZÜYOR DEMEKKİ.
OLSADA BENİDE ÜZSE KEŞKe((
slm kızlar
dr herhangı bı kötu durum yok dedı ank dakı dr umu da aradık allaha şükür bşey yokmuş. zaten ben yanlış yazmışım lezyon değil vajınal erezyon gorulmuş kı zaten ank dakı dr dedı kı hıçkımsenın servıksı zaten tam pürüzsuz olmaz bu da çok normal dedı...şimdı bır de trbz dakı dr a gosterecek eşim faks attı da hayırlısı çok kötuydum şimdı bıraz daha ıyıyım yaaaa
slm kızlar
dr herhangı bı kötu durum yok dedı ank dakı dr umu da aradık allaha şükür bşey yokmuş. zaten ben yanlış yazmışım lezyon değil vajınal erezyon gorulmuş kı zaten ank dakı dr dedı kı hıçkımsenın servıksı zaten tam pürüzsuz olmaz bu da çok normal dedı...şimdı bır de trbz dakı dr a gosterecek eşim faks attı da hayırlısı çok kötuydum şimdı bıraz daha ıyıyım yaaaa
ben çıkıyorum kızlar
iyi akşamlar hepinize
ütü mütü yapamıcam valla
bi yemek yapabilirsem ne ala
öpüyorummm
olsun üzsün aysulaycım kolay değil ki zor oldugunu bile bile girdik bu yola ama bazen dayanılmaz oluyo hele hele şu aralar bebiş için yemem lazım ama bulantıdan yiyemıyorm
ya en çok ona üzülüyorum...
sizede nasib olur inşallah canım Allah ım sağlıkla ve hayırlsııyla versin yeter ki bebeişin
olsun inşallah ve çok da üzmesin annesini :) annelik kucağına taşıdıgın bebekle değil
kalbindeki şefkatle oluyo....bebeişinide kucaklayınca tamamlanıyo herşey o da
gelir inşallah hayırlıısyla.....
bak gördünmü hı gördün mü değdi mi ağladıgına şimdiklava: anında cadılaşırım valla he
bilmeden etmeden sıkıyosun canını neyseki bişey yokmuş boshayallersmile
ben çıkıyorum kızlar
iyi akşamlar hepinize
ütü mütü yapamıcam valla
öpüyorummm
burası beklenenden daha iyi.yani eskişehirde bu zamanlarda bu hava nasıl olur hayret.geçen cumartesi bahar gibiydi resmen herkes dışardaydı porsuk civarına serilmiş.evet pek fırsat olmadı konuşmak için,işlerin düzene girince gel bekleriz.
ben çıkıyorum kızlar
iyi akşamlar hepinize
ütü mütü yapamıcam valla
öpüyorummm
bıraz rahatladım ama netten de okuyoryum yakılır falan dıo ama eşim buna gerek yok olsa drlar der dıo bakalım bu ne dıyecek. gerçi ankadakı dr tanıdığımız kötu bşey olsa derdı kesın allahım herkese sağlık ve tez zamanda bebiş ver içinde de bana :Saruboceq:
ya aplacım ben bişey sorcam doktor bana 12. haftaya kadar progestan kullan dedi
11 hafta +3 günlüğüz
şimdi benım 2 tane hapım kaldı yeni hap alsammı almasam mı karar veremıyorum
12. hafta içinde içiyim mi içmeyim mi napim ya ne dersin ?
doktor kan topağı dağılmış azalmış düşük tehlikende geççmek üzere dedi
ama genede içsem mi napsam karar veremıyorum...