merhabalarrrrr merhabaaallaaarrrr canlarım..sucuuumm gelmedı dımı...
Gelmedi gelmedi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lalenin mutlu haberi gelir ins tez :Saruboceq:
ssuuuuuuuuuu tamam mı?
Kızlar hepinize iyi gecelera.s.
İnşallah Fatoş vee Su nun güzel haberlerini alırız.:Saruboceq:
Olmazsa da umutsuzluğa yer yokzemuszemus
opuyorumnanaktan
:)) Yatanlara iyi geceler;kalanlara MERHABA :)
16 mart bana daha çok var. benim bu hafta gıdaklama haftam sırnaşık şey
Ciddi mi kızzzz???
Senin gıdaklama haftansa benimde öyledir!Heseplamadım hiççç!!fisfisfis
Ciddi mi kızzzz???
Senin gıdaklama haftansa benimde öyledir!Heseplamadım hiççç!!fisfisfis
Gelmedi gelmedi :))
Fattooşşşşş!Nee çift çizgisi yaaaaaaaaaaaaaa!!! Kafam akrıştı bak;yarın git bir kan testi yaptır madem bilmiyorumkismile
İnşallah yaaaaaa!!Su da sen de şeref trübün
Fattooşşşşş!Nee çift çizgisi yaaaaaaaaaaaaaa!!! Kafam akrıştı bak;yarın git bir kan testi yaptır madem bilmiyorumkismile
İnşallah yaaaaaa!!Su da sen de şeref trübününde yerinizi alırsınız ve ben de size bakarım :))))
Geldim geldim :))dilemma_, islamitruhek, pembedana, SariLale+, smart_girl+, suozdek+
kızlar iyi geceler herkese
islamitruhek sen de hoşgelmişsin, ay ne zor adın varmış baka baka yazdım valla, daha kısa ne desek ki acep, (ay huyunu da bilmem ama gücenmezsin inşallah)
sucum, inşallah hayırlı haberler verirsin bize, sarılalem çok güzel olmuş bu ya, bikaç gündür bakamadım ne oldu ara kanama falan mı, e ama test niye öyle hay allah kimyasal falan olabilir mi ki? ameliyata az kala bakalım inşallah gerek kalmaz he..
smartııııııııııııııımmmmmmmm, teftişin bitti mi senin artık?
sırnaşık şeysmarttttt, kaçtın mı ben gelene kadar hay allah, belki daha sonra görüşebiliriz
Kızım sen bu işi benden iyi yapıyorsun eminim ben :)):roflol: evet zaten kaydettim ben :))
selam canım iyiyiz sen nasılsın bakalımmmm
ya ama kizlar nasil hesap yapiliyo ????
ya ama kizlar nasil hesap yapiliyo ????
Geldim geldim :))
hoşgeldiniz canım nasılsınız bakalım
hoşgeldin hayatım....
canım kaç günde bir regl oluyorsan ondan 14 çıkıcaksın..mesela 30 günde birse 30-14=16. gün oluyor.. tabi bu günden önce de çalışmalısın yumurtlamadan 2 3 önce de..nette hesaplayıcılar var oraya regl günlerini gir sana önemli olan tarihleri veriyoryerimseniben