• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
lalenin mutlu haberi gelir ins tez :Saruboceq:

evet ya o kuzum benim işallah güzel haberle gelir:Saruboceq:

ssuuuuuuuuuu tamam mı?

kız yazdım ben öğlen kalkarım öğleden sonra anca test yaparımm tabi gelmezse :1closedeyes:

Kızlar hepinize iyi gecelera.s.
İnşallah Fatoş vee Su nun güzel haberlerini alırız.:Saruboceq:
Olmazsa da umutsuzluğa yer yokzemuszemus
opuyorumnanaktan

canım sağol işallah tatlı rüyalarr iyi gecelerrrropuyorumnanaktan

Fattooşşşşş!Nee çift çizgisi yaaaaaaaaaaaaaa!!! Kafam akrıştı bak;yarın git bir kan testi yaptır madem bilmiyorumkismile

ınşallah yaaaaaa!!Su da sen de şeref trübününde yerinizi alırsınız ve ben de size bakarım :))))

Fattooşşşşş!Nee çift çizgisi yaaaaaaaaaaaaaa!!! Kafam akrıştı bak;yarın git bir kan testi yaptır madem bilmiyorumkismile

İnşallah yaaaaaa!!Su da sen de şeref trübününde yerinizi alırsınız ve ben de size bakarım :))))

ya dünde oldu ona bliyorsun yazık kızcağız ne yapacağını şaşırdı akşam yine yapmış yine silik çift çizgi çıkmış hemen bir de kan gelmiş doktora gittiler işallah güzel haberle gelir :Saruboceq:

ahh canım nerdeeeee yaa :gitme:

dilemma_, islamitruhek, pembedana, SariLale+, smart_girl+, suozdek+

kızlar iyi geceler herkese
islamitruhek sen de hoşgelmişsin, ay ne zor adın varmış baka baka yazdım valla, daha kısa ne desek ki acep, (ay huyunu da bilmem ama gücenmezsin inşallah)

sucum, inşallah hayırlı haberler verirsin bize, sarılalem çok güzel olmuş bu ya, bikaç gündür bakamadım ne oldu ara kanama falan mı, e ama test niye öyle hay allah kimyasal falan olabilir mi ki? ameliyata az kala bakalım inşallah gerek kalmaz he..
smartııııııııııııııımmmmmmmm, teftişin bitti mi senin artık?
Geldim geldim :))
smarttttt, kaçtın mı ben gelene kadar hay allah, belki daha sonra görüşebiliriz
sırnaşık şey
:roflol: evet zaten kaydettim ben :))

selam canım iyiyiz sen nasılsın bakalımmmm
Kızım sen bu işi benden iyi yapıyorsun eminim ben :))

Son düzenleme:
ya ama kizlar nasil hesap yapiliyo ????

canım kaç günde bir regl oluyorsan ondan 14 çıkıcaksın..mesela 30 günde birse 30-14=16. gün oluyor.. tabi bu günden önce de çalışmalısın yumurtlamadan 2 3 önce de..nette hesaplayıcılar var oraya regl günlerini gir sana önemli olan tarihleri veriyoryerimseniben

fatoş gelmişsin hayatım
eee noldu ne zaman verecekler sonucu
yaptırabildin inşallah

canım kaç günde bir regl oluyorsan ondan 14 çıkıcaksın..mesela 30 günde birse 30-14=16. gün oluyor.. tabi bu günden önce de çalışmalısın yumurtlamadan 2 3 önce de..nette hesaplayıcılar var oraya regl günlerini gir sana önemli olan tarihleri veriyoryerimseniben

saol canim bakarim simdi :)

Back
X