• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Gunaaadııınn kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm opuyorumnanaktan ay ben sizi çok öslüyom yaaaaaaaaaa :gitme: geçmişe geleceğe bakmıyom valla, sadace size bi günaydın deyip kaçıyorum, çok hastayım ben, doktora gidip rapor alıcam 2 gün, bademciklerim şişti, ağzım burnum tıkalı, astımım tuttu gene mahvetti beni gece :sinifsinif:
Onun dışında çok iyiyim, bebek konularından uzak kalmak iyi geldi bana, ama sizden fazla uzak kalamicam galiba dayanamıyom yaaa :gitme:
Sizi çok seviyorum kepeleklerim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeronuzu ösleyin anacıııııııııııııııııııııııııııııımmmm bayanssulusmile bayanssulusmile
:3: :3: :3: :3: :3:

çok geçmiş olsun şekercımmm dıkkat et kendıneeee olumunekankayizsmile
hem boyle ara sıra da olsa gellll ozletme kendınıı senden oğreneceğimiz ekşınlarr varr kızımmm Şeniz Şeniz Şeniz

hem sen gell kımsecıkler sana bebiş muhabbetını açmaz mrak etmeeee olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Gunaaadııınn kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm opuyorumnanaktan ay ben sizi çok öslüyom yaaaaaaaaaa :gitme: geçmişe geleceğe bakmıyom valla, sadace size bi günaydın deyip kaçıyorum, çok hastayım ben, doktora gidip rapor alıcam 2 gün, bademciklerim şişti, ağzım burnum tıkalı, astımım tuttu gene mahvetti beni gece :sinifsinif:
Onun dışında çok iyiyim, bebek konularından uzak kalmak iyi geldi bana, ama sizden fazla uzak kalamicam galiba dayanamıyom yaaa :gitme:
Sizi çok seviyorum kepeleklerim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeronuzu ösleyin anacıııııııııııııııııııııııııııııımmmm bayanssulusmile bayanssulusmile
:3: :3: :3: :3: :3:

tatlımmm geçmiş olsunnn :)

sen bırakabülümüsün bizi yauuu ama nasıl istiyosan öle olsun canım kafan rahat olucaksa

accuk uzakta kal napalım...yat dinlen hadi iileş hemen :)

kuşummm...hoşgeldinn.güle gülee...
evet burdan kopamıyo insann.. seviyoz birbirimizi be yahu... olumunekankayizsmile
ama bi süre uzak kalmak iyi olur..bende düşünmemeye çalışıyorumm..
bu ara başka bişeyin derdine düştümki zatenn.sormayın gitsinn.. :sinifsinif:
kendine idkkat ett..hastalanma..bol bol sebze yee..üşütmee..hadi bakemmm.mucuk mucukk...

günaydın yavyum kız neyin derdine düştün hayırdır...

Şüpheli şahıs ihbarından 'üniversiteli dramı' çıktı - Milliyet.com.tr

ayy kızlarr çok güselll bi haber bu yaaaa agladım okurkennn.türkiyenin böyle insanlara ihtiyacı var bence

kimisi üstüne para versen okumaz kimiside zorluklar yüzünden okuyamaz
Allah yardımcısı lsun herkesin....

hoşbulduk canım...
inşallah canım ya burda 1-2 arkadaşımızada vesile olmuştu preseed inşallah sanada vesile olur tatlımmmmm...
birileri canımı fena halde sıktı agız tadıyla sevinemedim ev aldıgımıza:(((((
bizimkinin sorunu sperm sayısı az ve hareketleri yavaş...bende alsam acaba işe yararmıki????

ewet herşeyin hayırlısı canım...

canım preseed için zaten sperm dostu diyorlar bi deneseniz belki işe yarar
anam bide bakıyomuşsun nane hamiş
anaamm...düşüncesi bile muhteşemm sositososito sositososito sositososito

herkese benden günaydın

günaydın canım geçmiş olsun bende giremediğim vakit özlüyorum iyi bağımlılık yaptı valla:kedi::enbuyukkk:

günaydın canımm :)

cnm bencede al şu preseed 'i denemekten bişi çıkmazz.bu arada hayırlı olsun ev almışsınız.krediylemi aldınız biz evlendigimizden beri kredi ödüoruzda akannehirakannehir

bizde ev kredisi ödüyruz 1 yıllık evliyken aldık 1 senesi bitti bile kaldı 8 yıl

Allah hepimizin yardımcısı olsun :))

gunaydın şekerlerımmmmmmmmmmm

nasılsınızzzzzzzzzzzz yemeklerımı yaptım oyle geldımmmm

hoşgeldin canım :)

annemde yemekleri hep sabahtan yapardı gün içinde gezip tozdugu için :)))

gezmedii zamanda elinde iş yapar ev bütcesine katkıda bulunurdu hatun olmak zor anacım :)))

Son düzenleme:
canım preseed için zaten sperm dostu diyorlar bi deneseniz belki işe yarar
anam bide bakıyomuşsun nane hamiş
anaamm...düşüncesi bile muhteşemm sositososito sositososito sositososito

günaydın canımm :)

bizde ev kredisi ödüyruz 1 yıllık evliyken aldık 1 senesi bitti bile kaldı 8 yıl

Allah hepimizin yardımcısı olsun :))

amin canım biz evlendigimizde aldık evimizi 3 senedir ödüyoruz 10 sene çekmiştik krediyi ama sonra 5 seneye indirdik şimdi 2014 te bitcek hayırlısıylaaa

hoşşşgeldinn canummm

hoşbuldukkk bal böceğimmmm :hulya:

hoşgeldin canım :)

annemde yemekleri hep sabahtan yapardı gün içinde gezip tozdugu için :)))

gezmedii zamanda elinde iş yapar ev bütcesine katkıda bulunurdu hatun olmak zor anacım :)))

hoşbulduk şekercımmmm olumunekankayizsmile

ahhh ahhhh aslındaa okulumu çok ozluyorumm .öğrencılerım göruyor benı bazen balkondaa hocccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammm dıye bağırıyrlarrr sempatiksalakcinni çok hoşuma gıdıyorr ama eşim rapor olayını ayarladı bıleee raporluyumm gıtmeyeceğimmm daha sonrada uzretsız ızıne ayrılcamm bıu yıl boyle olacakkk bayanssulusmile

evet benım annem bankacıydı.. kadın akşam 9da eve gelırdı ama yemekelerımızı yedıkten sonra hemen yarının yemeğinı yapardı ee kadıncağızın mutfaktan çıkması 12 1 ı bulurduu düşün bır de sabah 7de ayakta mecburennn :bbo: yanı allahh kolaylık verısn bız kadınlaraaa

hoşbulduk canım...
inşallah canım ya burda 1-2 arkadaşımızada vesile olmuştu preseed inşallah sanada vesile olur tatlımmmmm...
birileri canımı fena halde sıktı agız tadıyla sevinemedim ev aldıgımıza:(((((
bizimkinin sorunu sperm sayısı az ve hareketleri yavaş...bende alsam acaba işe yararmıki????...
inşallah hayatım...:Saruboceq:
bence sende kullan preseed topiğinde özellikle sperm sorunu olanlarda cok işe yaramış kullanmakta bir sakınca yok yan etkisi filanda yok birşey kaybetmessin belki kazanırsın.:emir_bebek::emir_bebek:.
bu arada eviniz hayırlı olsun canım rabbim gülü güle oturmayı nasip etsin..opuyorumnanaktan
inşallah yeni evinizle beraber bebişlerinizde gelir..:Saruboceq::Saruboceq:

herkese benden günaydın :
günaydın canım hoşgeldin....opuyorumnanaktan
kuşummm...hoşgeldinn.güle gülee...
evet burdan kopamıyo insann.. seviyoz birbirimizi be yahu... olumunekankayizsmile
ama bi süre uzak kalmak iyi olur..bende düşünmemeye çalışıyorumm..
bu ara başka bişeyin derdine düştümki zatenn.sormayın gitsinn.. :sinifsinif:
kendine idkkat ett..hastalanma..bol bol sebze yee..üşütmee..hadi bakemmm.mucuk mucukk...
hoşgeldin canım..opuyorumnanaktan
hayrola ne oldu..kaydirigubbakcemile2.

gunaydın şekerlerımmmmmmmmmmm

nasılsınızzzzzzzzzzzz yemeklerımı yaptım oyle geldımmmm

günaydın şeker hoşgeldinn..zemuszemus
ben iyiyim kendi adıma..ohh ohh yemeklerinede pişirdin ne yaptın bakalım fikir ver banada..cokacimcoook

inşallah hayatım...:Saruboceq:
bence sende kullan preseed topiğinde özellikle sperm sorunu olanlarda cok işe yaramış kullanmakta bir sakınca yok yan etkisi filanda yok birşey kaybetmessin belki kazanırsın.:emir_bebek::emir_bebek:.
bu arada eviniz hayırlı olsun canım rabbim gülü güle oturmayı nasip etsin..opuyorumnanaktan
inşallah yeni evinizle beraber bebişlerinizde gelir..:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın canım hoşgeldin....opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım..opuyorumnanaktan
hayrola ne oldu..kaydirigubbakcemile2.

günaydın şeker hoşgeldinn..zemuszemus
ben iyiyim kendi adıma..ohh ohh yemeklerinede pişirdin ne yaptın bakalım fikir ver banada..cokacimcoook

hoşbulduk hayat kelebeğiii olumunekankayizsmile

hemen soyleyeyımmm mönü mu yazayımm canmm

mercimekli erişte kesme çorbasıı
parça etlı patateslı taze fasulye
domates pılavı bunu akşama yapacağımmm eşimın gelmesıne yakınn taze tazee

nasıll opuyorumnanaktan

günaydın yavyum kız neyin derdine düştün hayırdır...

ay anlatsammıki...
canım sıkılacak yine ama..
ya ben memleketten ablamla döndüm..geçem ablam pazarda dolaşırken burda bir iki genç bakmış buna.buraya kadar normal..
sonra bunlar gidip burda bizim tanıdığımız bi abiye bu kız kim diye sormuşlar..
sonra bu abi bize bunu söyledi..bunlar çok pislikler..o... çocuğu bunlar..dikkat edin,,onlar burda bi gelinin evine pencereden zorla girmeye çalıştılarda kaçtı onlar burdan başka şehire falan...
çok pislik bunlar..aklın almaz falan dedi..
canım acayip sıkıldı..ablamında benimde.eşimin haberi yok.. :sinifsinif:
kızlar herşey bizim için.herşey geliyo aklımaa...eve girebilirler..
girseler kötü bişey yaparlarr...
ve en çok korktuğumda ben burda yalnzım..bana iftira falan atarlar..
allahım o kadar korkuyorumki..
he beni ailem biliyo eşim biliyo ama..
ben kaldıramam bunu..
beni burda görseniz varya..paranoyak oldumm..kimseye selam vermiyorum.evden işe işten eve..
eminim iş yerindekiler dahi soğuk falan diyolardır.konuşmuyorum falan diye belki yadırgıyolardır.ama böyle olmak zorundayımm.zaten elimde değil.başka türlü olamıyorumm..
benim eşim yanımda değil..Allah korusun böyle kötü niyetli insanlardann...
namus hiçbişeye benzemezz...

kızlar ben hala adet olmadım belımde agrı var kasıklarım batıyo ama herzzamankı adet belırtılerım dııl baska bı rahatsızlık olmasın bu :uhm:

amin canım biz evlendigimizde aldık evimizi 3 senedir ödüyoruz 10 sene çekmiştik krediyi ama sonra 5 seneye indirdik şimdi 2014 te bitcek hayırlısıylaaa

ooohhh ne güzell :)

canım nasıl 5 sneeye indirttiniz toplu para mı ödediniz yoksa yeniden hesaplamamı yaptırdınız
ayy hiç bişey kalmamış ya hayırlıısyla o da biter hemencik inşallah :))))

hoşbuldukkk bal böceğimmmm :hulya:

hoşbulduk şekercımmmm olumunekankayizsmile

ahhh ahhhh aslındaa okulumu çok ozluyorumm .öğrencılerım göruyor benı bazen balkondaa hocccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammm dıye bağırıyrlarrr sempatiksalakcinni çok hoşuma gıdıyorr ama eşim rapor olayını ayarladı bıleee raporluyumm gıtmeyeceğimmm daha sonrada uzretsız ızıne ayrılcamm bıu yıl boyle olacakkk bayanssulusmile

evet benım annem bankacıydı.. kadın akşam 9da eve gelırdı ama yemekelerımızı yedıkten sonra hemen yarının yemeğinı yapardı ee kadıncağızın mutfaktan çıkması 12 1 ı bulurduu düşün bır de sabah 7de ayakta mecburennn :bbo: yanı allahh kolaylık verısn bız kadınlaraaa

e doğumdan sonra döncenmı okula bebeke kım bakcak canım....

hoşbulduk hayat kelebeğiii olumunekankayizsmile

hemen soyleyeyımmm mönü mu yazayımm canmm

mercimekli erişte kesme çorbasıı
parça etlı patateslı taze fasulye
domates pılavı bunu akşama yapacağımmm eşimın gelmesıne yakınn taze tazee

nasıll opuyorumnanaktan

ohh menü süpermişş acıktığımı hissettim..cokacimcoook
ellerine sağlık canım....cokacimcoook

canım nasıl 5 sneeye indirttiniz toplu para mı ödediniz yoksa yeniden hesaplamamı yaptırdınız

evet canım çok az kaldı hayırlısıyla oda bitse canım toplu para ödemedik yeniden hesaplattırdık eskiden 850 ödüyoduk şimdi 905 ödüoruzzz hemde 20 milyara yakın karımız oldu.allahım herkeze kolaylıkla ödemeyi nasip etsin işallah

Son düzenleme:
kızzlarrr ya ben şu yumurta gününümü nasıl hesaplıcam ya ilk adet tarihim 30 eylüll
hayatım böyle uğraşıcana alsana ovulasyon testi o zaman daha basit olur adamerve ve su öyle hamile kaldı..ben kendimi 15 gün yumurtluyo diye biliyodum yumurta takibinde 13 gün olduğunu öğrendim..
bence en mantıklı yol adetinden 11. gün başlıcam çalışmaya 20 güne kadar yani riske atmanın anlamı yok..

ay anlatsammıki...
canım sıkılacak yine ama..
ya ben memleketten ablamla döndüm..geçem ablam pazarda dolaşırken burda bir iki genç bakmış buna.buraya kadar normal..
sonra bunlar gidip burda bizim tanıdığımız bi abiye bu kız kim diye sormuşlar..
sonra bu abi bize bunu söyledi..bunlar çok pislikler..o... çocuğu bunlar..dikkat edin,,onlar burda bi gelinin evine pencereden zorla girmeye çalıştılarda kaçtı onlar burdan başka şehire falan...
çok pislik bunlar..aklın almaz falan dedi..
canım acayip sıkıldı..ablamında benimde.eşimin haberi yok.. :sinifsinif:
kızlar herşey bizim için.herşey geliyo aklımaa...eve girebilirler..
girseler kötü bişey yaparlarr...
ve en çok korktuğumda ben burda yalnzım..bana iftira falan atarlar..
allahım o kadar korkuyorumki..
he beni ailem biliyo eşim biliyo ama..
ben kaldıramam bunu..
beni burda görseniz varya..paranoyak oldumm..kimseye selam vermiyorum.evden işe işten eve..
eminim iş yerindekiler dahi soğuk falan diyolardır.konuşmuyorum falan diye belki yadırgıyolardır.ama böyle olmak zorundayımm.zaten elimde değil.başka türlü olamıyorumm..
benim eşim yanımda değil..Allah korusun böyle kötü niyetli insanlardann...
namus hiçbişeye benzemezz...
anammm allah korusun canım aklına kötü şeyler sokma..
allahım kötü iftiradan korusun..
içine kurt düşürme öyleleri allahındn bulsun..

kızlar ben hala adet olmadım belımde agrı var kasıklarım batıyo ama herzzamankı adet belırtılerım dııl baska bı rahatsızlık olmasın bu :uhm:

canım sen dr. gitmişmiydin..adet söktürücü vermedimi sana..

doneceğim tabıkıı annem ya da kayınvalıdemm yaza kadar yanımda olurlarr..ek ders almak ıstemıorum bu yıl pek fazlaa..burası kuçuk bıyer yaa saolsunlarr anlayışlılar yaaa(okul mudurum falan)ee hazıranda okul kapanıor,snra buyur eylule kadar ,sonra bı bakıcı buluruz sanırımmm..bakalım hayırlısı ..kayınvalıdemle aynı evde kalamam ben.yanı kötulukten değil de yapı meselesı kendı evımde rahat edemem benn eşime de soyledımm bunu :emir_bebek:

ohh menü süpermişş acıktığımı hissettim..cokacimcoook
ellerine sağlık canım....cokacimcoook

gel beraber yıyelım hayatımm kaydirigubbakcemile4 :teytey:

Back
X