• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ahh su acayıp hareketlı ve yaramaz anne karnında bellıydı bırde erkek bebek mı ole acaba bılmıyom da ÇOK HAŞİN..BEBEK DEDİĞİN AGU BUGU KİBAR OLUR..EGENIN AGULAMASI BILE KADIR INANIR GIBI..HAYRETLE TANIMAYA CALIŞIYORUM..:delphin:

:roflol::roflol: ayy koptummmmm

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mercan.a......................8 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
sel................................9 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Emos3985....................12 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

nurum84...................................13 EKİM
yaren0144.................................17 EKİM
Yildiz10.....................................17 EKİM
hatunsultan..............................29 EKİM
yelizcem..................................30 EKİM
Seliz.........................................31 EKİM
GamzeliKiz..............................9 KASIM
pembedana.............................9 KASIM
trhn1677.................................12 KASIM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
Hilmi_ve_Fatma--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:
tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

:roflol::roflol: ayy koptummmmm

GÜLMEEEE KOMŞUNA GELİR BAŞINA...VALLAHİ EVİN OTORİTESİ OLDU ŞİMDİDEN ..BABASI BİLE BEN BUNDAN KORKMAYA BAŞLADIM DİYO..KUCAĞIMA ALIYOM GAZI İÇİN AYAKLARIYLA TIRMANIYO OMZUMA ..kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ayşe yorumlarına bayıldım..
haklısın canım benim ya hastaneye sağlam gitsen bunların yüzünden
hasta olup çıkarsın..:olmaz: Allah kimseyi oralara düşürmesin,yokluğunu da göstermesin ama tabi adam gibi doktorlar olsun mümkünse :oklava:

kaydirigubbakcemile5

haklısın ayşe sinir olmakta.mercan varmı kız yoksa beibş hadi inş.tınkerbell saç kurutma makinesiyle hala karnında sanıyodur ege kendini

sağol yarencim :)

ayşee geçmiş olsun canım..

sağol tinkercim :) gaz mı vaamış egecikte gazmanmı oolmuş o süpermendi hani :1:

GÜLMEEEE KOMŞUNA GELİR BAŞINA...VALLAHİ EVİN OTORİTESİ OLDU ŞİMDİDEN ..BABASI BİLE BEN BUNDAN KORKMAYA BAŞLADIM DİYO..KUCAĞIMA ALIYOM GAZI İÇİN AYAKLARIYLA TIRMANIYO OMZUMA ..kafamçokkarıştı

:roflol: ay maşallah kızzz şimdiden böyleyse büyüyünce yandınız desene :))
ay şimdi yanımızda olsa da ıssırsak pofur pofur kollarını bacaklarını :)

Ay birde erkek bebeğin altını acmak ne zormus.zaten kaka yaptımı malum yerını temızlemek cok zor ....(yumurtalıkları )çıkmıyo sılmeyle bende hep yıkıyom ...
Ay gecende altını actım tazdıklı bırsekılde kaka yaptı benım ustum basım vede suratım kaka oldu...zaten her acxmada pıpı dıkdık oluyo ve fıskiye gıbı suluyo heryerı yenı yenı önlem almayı öğrendim
erkek anne adaylarına duyurulur

kaydirigubbakcemile5

sağol yarencim :)

sağol tinkercim :) gaz mı vaamış egecikte gazmanmı oolmuş o süpermendi hani :1:

AY BILSEYDIM GAZMAN KOSTÜMÜ ALIRDIM DRA GITTIK CART CART DURMADI KIÇI..AYRILANA KADAR.ÇZATEN BU LAKABI DR TAKTI:roflol:

Ay birde erkek bebeğin altını acmak ne zormus.zaten kaka yaptımı malum yerını temızlemek cok zor ....(yumurtalıkları )çıkmıyo sılmeyle bende hep yıkıyom ...
Ay gecende altını actım tazdıklı bırsekılde kaka yaptı benım ustum basım vede suratım kaka oldu...zaten her acxmada pıpı dıkdık oluyo ve fıskiye gıbı suluyo heryerı yenı yenı önlem almayı öğrendim

amanınnnnnn bak sen yaramaza ya neler de yapmış :)) akannehir
aklımızda olsun da erkek olursa ona göre önlem alalım biz de :emir_bebek:

ne kızıyon yaaa heyecan yaptım dedik yaaa

kızmadım canımcım sen sinirli söleyince bi cevap verin diye ben okur okumaz tebrik ettim seni yoksam

Alllahhh yandık deseneee fiskiye ile sulancaz sempatiksalakcinni

:roflol::roflol:

ay tinker ne güzel yorum yapıyosun ya gülmekten öldüm valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

akannehirakannehirakannehir
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben kaçtım aglıyo yıne ...allah iniş takımlarımıza zeval vermesin..öle miydi o söz...:roflol:

eheueheu ben demiştim dedesinin su tabancası almasına gerenk yok arkadas bildiğin
doğuştan su tabancasıyla doğuyo ah canım erkek kardesım var benım cok iyi anlıom ben
seni annem ne ugrasırdı bızde ara sıra dğeiştirirdik altını da ordan bılıom

şimdi kazık kadar oldu valla hiç inanamıorm o bakıp büyüttügümüz bebek bu sıpamıydı diye boshayallersmile

akannehirakannehirakannehir
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben kaçtım aglıyo yıne ...allah iniş takımlarımıza zeval vermesin..öle miydi o söz...:roflol:

ALLAH SENİ NAPMASIN :roflol::roflol::roflol::roflol:
BAK HER DEFASINDA YIKAMA O BEBEĞİ
ISLAK MENDİL YADA ILIK SU İLE SİL
Bİ HASTA EDERSİN BÖBREKLERİ YAda TAKIMLARI
ALLAH MUHAFAZA:delphin:

1 saatte ancak bu kadar çıkar
ee tabi ölçülerin yok mobilyanı bilmiyorum en azından bak işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $2.webp
    $2.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 31
  • $3.webp
    $3.webp
    15 KB · Görüntüleme: 26
eheueheu ben demiştim dedesinin su tabancası almasına gerenk yok arkadas bildiğin
doğuştan su tabancasıyla doğuyo ah canım erkek kardesım var benım cok iyi anlıom ben
seni annem ne ugrasırdı bızde ara sıra dğeiştirirdik altını da ordan bılıom

şimdi kazık kadar oldu valla hiç inanamıorm o bakıp büyüttügümüz bebek bu sıpamıydı diye boshayallersmile
ah ah aklıma sen gelıyon zaten kız işemesi neyse püskürtmeli kaka yaptı yüzüme kadar..lülülülülülü
ALLAH SENİ NAPMASIN :roflol::roflol::roflol::roflol:
BAK HER DEFASINDA YIKAMA O BEBEĞİ
ISLAK MENDİL YADA ILIK SU İLE SİL
Bİ HASTA EDERSİN BÖBREKLERİ YAda TAKIMLARI
ALLAH MUHAFAZA:delphin:

haklısında bellerıne kadar pisliyo kakayı..mendil tam çıkarmıyo öle olunca...ssoba karşısında yapıyom merak etme..ayrıntıya girmek istemiyom ama yumurtalıklarındakı derı kıvrımlı ya:roflol: arasına giriyo hassas alet oldugu ıcın bastıramıyo insan mecbur kalıyom ay iyiki ayrıntıya girmedim...ama söz konusu bir bebek ...di mi ama ..ben gercekten kaçtım simdi byyyy

1 saatte ancak bu kadar çıkar
ee tabi ölçülerin yok mobilyanı bilmiyorum en azından bak işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
waooooowwwwwwww süpperrrrrrrrrrr:lepi::lepi:

Back
X