Sağol canım bnde aranıza yeni katıldım sayılır.İnşallah güzel haberler olunca sizlerle paylaşırım. 3 gündür çok acayibim çünkü salı günü eşim test aldı evde yaptım 10 dk sonra falan çok ama çok hafif ışıkta bakınca daha net anlaşılan 2. kırmızı çizgi çıktı,bu arada adetime 1-2 gün vardı yani bugün adet olmam gerekiyordu daha olmadım. ERtesi günü yani dün hemen kan testine gittik sonucu 3,66 çıktı. Dr uma sordum bu durumu adettn en az 1 hafta 10 gün sonra kanda belli olur o kesin bişi diyemem çok erken daha dedi bana. Normalde adet ağrılarım vardı ama 2 gündür çok az gelip geçiyor ve 2 gündür adet olmadım hiç şaşmazdı benim 26-27 günde bir adet olurdum bugün tam 28 gün oldu. Kanda neden 0,1 yada 1 lerde çıkmadı mesela da 3,66 falan çıktı aklımı da bu karıştırıyor bu bile bir ihtimal olabilir mi? İdrar testi de çizgileri yalan mı söyledi yani

nolur kızlar bişi söyleyin moraliim çook bozuk bu beklemek ne kadar zormuş, sabrın sonu selamet derler umarım herkes hamile olduğunun haberlerini alır allah kimseyi utandırmasın. Biraz telkine ihtiyacım var kızlar :çok üzgünüm: