• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ay sahi mi kııııııııııııızzzz aklinialirimsmile wuuuuuuuuuuuuwwww du bakalım şu kurbanı bi atlatalım da aşılama yaptırırız diye düşünüyoduk, olmazsa aşılamadan önce şu preseedi bi deneriz belki boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

İnşallah bebeğe de faydası olur bitanem, vesile olur inşallah, gelsin bakalım preseed güseli ya da yakışıklısı hihoyyyt

Amin canım...
Darısı başınıza..Bence siz de deneyebilirsiniz bu preseed i.
Hem bak ekşınlar da pek bir afilli geçiyormuş ona görezemuszemus

ayyy evde dolandığını hayal ediyorum bazennnn....
mini mini toto arkada kocaman göbek önde...
allahım ne büyük mutluluk...
başlarda ikiz istiyodum ben hep..yani bekarken..evlendikten sonra soğudum biraz..ama şimdi yine ikiz istiyommm... sempatiksalakcinni
allahım nolur ver meleklerimiziii... boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

Amin canım inşallah tez ve hayırlı zamanlarda gelsin bebişler:Saruboceq:
İkiz bakması zor ama onun tadıda eminim çok başkadır.Hem bir kerede fırtlatıyorsun ohh mis gibi

merabalar sizlere bişi sormak istiyorum,geçen gün rahimim okadar çooook ağrıdıki anlatamam hatta geçen söylemiştim,ama bugünde belim acayip ağrıyo anlamadım neden,rahim ağrısına çatmamamış yumurtan varsa çatlamıştır dediniz ama bu bel ağrısı neden peki.şimdikten tşk edrim.

Ay sahi mi kııııııııııııızzzz aklinialirimsmile wuuuuuuuuuuuuwwww du bakalım şu kurbanı bi atlatalım da aşılama yaptırırız diye düşünüyoduk, olmazsa aşılamadan önce şu preseedi bi deneriz belki boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

İnşallah bebeğe de faydası olur bitanem, vesile olur inşallah, gelsin bakalım preseed güseli ya da yakışıklısı hihoyyyt
valla kızzz süperrr oluyo.:kedi::kedi:..dur ben eğer hamiş kalırsam sende aşılamadan önce uygularsın ama kalmassam git aşılamana sen yine.:emir_bebek:.ama zevk için almak istersen o başka..sempatiksalakcinni
kızzzzz edepli olun bakim biraz..güccük kızlar var burda..(bennnnn yani bayanssulusmile onyedimden gün aldım henüzzz..bayanssulusmile )
bakk gari güccülde cebime barim girr..:1:kızzz o bebeyi kim yaptı o zaman sen güccüksen hee..:emir_bebek:sırnaşık şey
hattçemin kocişi kız istiyomuş..Rabbim prenses versin onlaraaaaa.:)))))) boshayallersmile
şöyle süslü püslü zilli olanından... bayanssulusmile
evet elifcim yaa bak nasılda biliyo.zemuszemus.aminn canım inş..:Saruboceq:
allahım sağlıklı versin kız olmuş erkek olmuş hiç fark etmz..boshayallersmile

Ben de zillisinden istiyom ben de ben deeeeeeeeeeeeeee :CüvCüv:
inşallah canım hepimize versim rabbim birer süslü zilli..:lepi::Saruboceq:
Hoşbulduk hayatımolumunekankayizsmile
İyi olmana çok sevindim..Aman sabahlar olmasın diyoruz dimi :)
Çok şükür bugün gayet iyiydim canım hiç olmadı bulantım..Benim böyle ara ara gelio gidiyor sürekli olmadı hiç bugüne kadar çok şükür.Bebeğim çektirmedi bana...
evet cicim olmasın diyoruzzz..kaydirigubbakcemile5
bebişinde üzmemiş seni bugün sevindim..opuyorumnanaktan

ayyy evde dolandığını hayal ediyorum bazennnn....
mini mini toto arkada kocaman göbek önde...
allahım ne büyük mutluluk...
başlarda ikiz istiyodum ben hep..yani bekarken..evlendikten sonra soğudum biraz..ama şimdi yine ikiz istiyommm... sempatiksalakcinni
allahım nolur ver meleklerimiziii... boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

evet yaa bende ikiz istiyommm...:emir_bebek::emir_bebek:
koçişime diyorumki ikiz olsun oda diyoki sen önce 1 taneyi bulda sonra ikiz üçüz düşün..:roflol::roflol::roflol:
aminnn diyorum elifcim inş. inş. inş..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merabalar sizlere bişi sormak istiyorum,geçen gün rahimim okadar çooook ağrıdıki anlatamam hatta geçen söylemiştim,ama bugünde belim acayip ağrıyo anlamadım neden,rahim ağrısına çatmamamış yumurtan varsa çatlamıştır dediniz ama bu bel ağrısı neden peki.şimdikten tşk edrim.

canım hoşgeldin...
benim belim bir yumurtlama döneminde ağrır birde adetime yakın ağrır...

Sağol canım bnde aranıza yeni katıldım sayılır.İnşallah güzel haberler olunca sizlerle paylaşırım. 3 gündür çok acayibim çünkü salı günü eşim test aldı evde yaptım 10 dk sonra falan çok ama çok hafif ışıkta bakınca daha net anlaşılan 2. kırmızı çizgi çıktı,bu arada adetime 1-2 gün vardı yani bugün adet olmam gerekiyordu daha olmadım. ERtesi günü yani dün hemen kan testine gittik sonucu 3,66 çıktı. Dr uma sordum bu durumu adettn en az 1 hafta 10 gün sonra kanda belli olur o kesin bişi diyemem çok erken daha dedi bana. Normalde adet ağrılarım vardı ama 2 gündür çok az gelip geçiyor ve 2 gündür adet olmadım hiç şaşmazdı benim 26-27 günde bir adet olurdum bugün tam 28 gün oldu. Kanda neden 0,1 yada 1 lerde çıkmadı mesela da 3,66 falan çıktı aklımı da bu karıştırıyor bu bile bir ihtimal olabilir mi? İdrar testi de çizgileri yalan mı söyledi yani :( nolur kızlar bişi söyleyin moraliim çook bozuk bu beklemek ne kadar zormuş, sabrın sonu selamet derler umarım herkes hamile olduğunun haberlerini alır allah kimseyi utandırmasın. Biraz telkine ihtiyacım var kızlar :çok üzgünüm:

teşekkürler canım allah isteyen herkese tattırsın bu mutluluğu...

slm kızlar...bende 24 ünü bekliyorum..biraz sanki umutluyum hayatımda çünkü ilk defa göğüslerim çok hassalaştı ve dolgunluk war inş. sabırsızlıkla bekliyorum.beklemek zorr..ne dersiniz ?

inş.canm seni çok ii anlıyorum..allahım hakkımızda hayırlısını versin..moralini yüksek tut

öylemi dersin,ama benim adetime daha var ve yumurtlama dönemim geçmiştir heralde,bugün 17.günüm cnm.
canım belki catlamamış olan yumurtan varsa o catlıyodur..CADIARZU
belkide ağır işmi yaptın ondanda ağrır...guclubacismile

slm kızlar...bende 24 ünü bekliyorum..biraz sanki umutluyum hayatımda çünkü ilk defa göğüslerim çok hassalaştı ve dolgunluk war inş. sabırsızlıkla bekliyorum.beklemek zorr..ne dersiniz ?

hoşgeldin canım..opuyorumnanaktan
rabbim hayırlısıyla cümlemizin hamiş kalmasını nasip etsin..:Saruboceq:
inşallah sende 24,ünde cift cizgiyi görürsün..:Saruboceq:

yeniyim ya nereye ne yazacağımı şaşırmış durumdaym...allahım kimsenin umutlarını yarım bırakmasın...

Amin canım Allah'ım hepinizin gönlüne göre versin inşallah..İnşallah ayın 24ünde çift çizgiyle müjdelenirsin.Bunu beklemek nasıl bir heyecan bilirim.Her ay yeni umutlarla beklersin ama Allah'ım bir gün o heyecanı mutluluğa dönüştürür inşallah..

Merhaba canım...
İyiyim çok şükür sürekli yemek yiyorum ben ya napıyım:bbo:
Sen nasılsın canım?Miden nasıl?Gribin geçti demi?

aman ıyı ol canım yaa benı soracak olursan grıp olayını atlattım sayılır artık ama cok ıstahsızım karnım acıkıyo ama canım hıcbırsey cekmıyo mıdem bulanıyo yaaa hafıfte olsa keyıfsız oluyorum yanıı bıde azonce adet agrısı gıbı bı agrı var karnımda yaaohaoldumsmile

kızlarr kmsecıkler konusmuyor bende fatmagulu ızlıyım barı gelırım yıne optum

Back
X