Birlikte uyuyan anne ve eş

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
Hamileyim arkadaşlar bugün kaynanam geldi bi odamız müsait sadece yayılcak bi de yatak odası eşim grip oldu umarım bana bulaştırmazsın dedim bi kaç kere sonra kaynanam dedi ki aynı yatakta yatmayın sana bulaşmasın falan bende yok ya nolcak dün de grip gibiydi bişey olmadı dedim
Kaynanamın yanına bir kişi sığar gibi yerdede yatılır aslında
Kaynanam benim yanımda uyu dedi eşim de bu şimdi kıskanır dedi gülerek bende istediğin yerde uyu kendin bilirsin dedim
Adam koşa koşa pijamalarını giyip gitti
Ben sinir oldum yani ben mi abartıyorum bilmiyorum ama gerçekten sinir oldum
Siz ne düşünürsünüz bu konuda

Yok tuhaf. Benim kaynanam da oğullarıyla uyumaya meraklı eşimden soğuyorum. Size bulaşan hastalık annesine bulaşmıyor muymuş.

Benim tuhafima gitti.koca adamin annesinin yaninda yatmasi garip geldi.esime sordum simdi senin konuyu okuyup normal mi diye.oyle sacma sey mi olur hic dedi.bu arada tabiiki onlar anne ogul yanlis anlasilmalara sebebiyet vermeyeyimde.cunku baska baska anlamlara cekip nasil bir zihniyet bu onlar anbe ogul nasil boyle birsey dusunursun diyenler oluyor.bana sadece garip geldi bir nedeni yok.cunku erkekler belli bir yasttan sonra annelerinin yaninda yatmazlar gibime geliyor.yani en azindan esimle kardesim oyle.gerci ben de yatamam annemle sikinti basar beni.esim ve cocuklarim disinda kimseyle yatamam rahatt edemem

Banada tuhaf geliyor canım bu durum
Aslında 25 yaşında kızla 50 yaşındaki babanın aynı yatakta yatması gibi aslında yani baba olunca daha mı farklı aynı ama biz bu durmu tuhaf karşılardık ama anneyle oğulu normal karşılıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…