Birlikte uyuyan anne ve eş

Siz bulaşır demişsiniz adam o yüzden annesiyle yatmış bence hem nolmus annesiyle yaptıysa o 50 yaşında gelse annesinin gözünde buyumezki bence

Bence hic tuhaf degil ozlemistir annesini olamaz mi yani.belki beraber konusup eski gunlerden bahsedecekler.ayy benim kizim kucuk buyuyunce bende isterim arada ona sarilip uyumayi.cocugunuz olunca daha iyi anlayacaksiniz bunu

Kızacak birşey yok hamilesin eşin gripmis dediğine göre de yatacak tek yer annesinin yanıymış doğru olanı yapmış takma bunu sürekli hale getirirse yani sen hamile değilken de yaparsa takmaya başlarsın

Normal sartlar altinda bence luzumsuz otesi bir hareket.
Ama hem bana bulaştırma diyip hem de istedigin yerde yatabilirsin diyince adam da gidip yatmistir anasinin yanina. Obur türlü size bulastirsa vicdan yapardi.

Aman boşver yatsınlar ama sen bence yatmalarina değil de kıskanır demesinden dolayı rahatsız oldun. Anne oğul onlar annesi bugün vefat etse içinde ukde kalır. Nasıl mutlu olucaklarsa

Sizle yatmamasi normal.
Yatacak baska yer yoksa mecburiyetten annesiyle yattiysa bu da normal.

Bence cok takilmayin bosverin

Canım o tepkiyi nasıl veriyim kadın misafir ota bka alınan bir tip
Sorun eşimde köşeye çekip bana soracaktı sessizce

koşa koşa gidip pijamasını giymiş ya :) sevimli ve zararsız. Takılma bence hamilelikten dolayı takılmış olabilirsin. Eşim annesiyle arasında böyle bir bağ olsa çok mutlu olurdum :)
Annesiyle böyle bir bağının olması çok hoş bence. Saygılı ve sevgi dolu bir ailede büyüdüğünü düşündüm nedense :)

Anne ile oğlun birlikte uyumasında nasıl kötü bir his algılanabilir. Eğer bir sapkınlık durumu yoksa ortada... kv nefretinden olayları Farklı yerlere çekmemek gerekir diye düşünüyorum.

anasına naz yapası gelmiş demek ki koskoca adamın,
ama bu adamlar hastalanınca da hiç çekilmiyor, ne güzel gitmiş iyi olmuş bence

bende annemle uyuyrum baba evıne gıdınce ama esımle gıttıgımde esımle uyırum annemle uyumam, ay sızınkı tıhaf derdım ama hastaymıs sıze bulastrmamak ıcın yatmıs cok da abartılacak bısey degıl

Valla bana cok garip geldi annesi ile ayni yatakta yatmasi, ayni oda farkli yataklar olsa tabiki cok normal ama obur turlusu tuaf...

Genel iliskilerinizde sorun yoksa yatması kötü niyetli bir davranış değil gayet doğal bir durumdur .ama sıkıntılar varsa bu da kötü niyetli yapılmıştır.bana ilk ihtimal daha olası geldi

Hem birkac kere umarim bana bulastirmazsin diye adamin senden uzaklasmasi icin israrla zemin hazirliyorsun. Sonra kv bu israr uzerine esinize bir teklif sunuyor. Siz aninda geri vitese aliyosunuz ancak kurtaramiyosunuz. Rahatsiz olacaktiniz madem kv varken esinize surekli bu uyariyi yapmasaydiniz. Ne bekliyordunuz. Oglunu yataktan kovan geline gerekli hareketi yapmis bence kv.

Aman yatsın bir günden ne olur ki. Sen umarım bana bulaştırmazsın dediğin için kv den bunu önermiş. Koşa koşa pijamalarını giyip gitmesini gözümde canlandırdım da gece gece güldürdü beni

Benim yataktan kovduğumu nerden çıkardınız
Adam hapşyrıyor sağa sola umarım bana mikroplarını bulaştırmazsın dedim ne alaka böyle deyince evi terketsin madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…