- 4 Kasım 2018
- 26.810
- 110.483
- 598
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
2gun yapmayin yemek. Ay deli oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ölme eşeğim ölme. Para biriktirip de ev alacak benim de ömrüm çürüyecek öyle mi?Ben de kiralar pahalı diye bu fikirde olduklarını düşündüm. Başka türlü para yetiştiremez zaten. Bence kalsın para biriktirip ev alınca çıkar
Bunu Birde gorumceniz sizin eve yerlesince soyleyinBen de kiralar pahalı diye bu fikirde olduklarını düşündüm. Başka türlü para yetiştiremez zaten. Bence kalsın para biriktirip ev alınca çıkar
Ben ironi yaptım ama eşinizin ailesi kesin böyle düşünüyor. Yapsın bir abilik diyorlardırÖlme eşeğim ölme. Para biriktirip de ev alacak benim de ömrüm çürüyecek öyle mi?
Ben de ikisi de yok çok şükür çöpsüz üzüm. AmaBunu Birde gorumceniz sizin eve yerlesince soyleyin![]()
Ben ironi yaptım ama eşinizin ailesi kesin böyle düşünüyor. Yapsın bir abilik diyorlardır
kadın ya da erkek kardeş farketmez. eğer kendi parasını kazanıyor ve sağlık durumunda herhangi bir sıkıntı yok ise evini tutsun düzenini kursun. aile çocuğunun yemeği önünde olsun bakımı yapılsın maksadı ile sizi kurban etmeye çalışıyor. eşinize bunu uygun bir dille anlatın ve kendi düzenini kursun.Eşimin kardeşi bizimle aynı şehirde iş buldu. Bir haftadır bizde kalıyor. Ona eşyalı bir ev falan bakıyorlar netten. Gidip bakmadılar daha. Aile büyükleri de birlikte kalın imasında bulunuyor. Eşime tamam desem dünden razı gibi duruyor. Ama ben asla asla istemiyorum. Kaçıncı yüzyıldayız da birlikte yaşayacağız? Kapalıym evde açık duruyordum doğal olarak. Şimdi kapalı durmak zorundayım. Küçük bebeğim var evim her zaman derli toplu olmuyor. Bunlardan da ötesi istemiyorum gerçekten. Evlenirken böyle bir durum yoktu sonuçta. O kadar sinirliyim ki buraya yazıp sakinleşmek istedim.
Düzenleme: Sinirden yazmayı unutmuşum. Eşim akşam vakti halı saha maçına gitti. erkek kardeşi ile beni evde tek bırakıp. Bundan dolayı da çok sinirliyim ona. Bu konuda ben mi abartıyorum. Bunun için ayrıca yorum yazar mısınız? Teşekkürler herkese destekleriniz için
Pardon ben sizi Piraye adlı kullanıcı ile karıştırdım. O da kalsın falan demiştiBen ironi yaptım ama eşinizin ailesi kesin böyle düşünüyor. Yapsın bir abilik diyorlardır
Eşinize net birşekilde istemediğinizi dile getirin..Eşimin kardeşi bizimle aynı şehirde iş buldu. Bir haftadır bizde kalıyor. Ona eşyalı bir ev falan bakıyorlar netten. Gidip bakmadılar daha. Aile büyükleri de birlikte kalın imasında bulunuyor. Eşime tamam desem dünden razı gibi duruyor. Ama ben asla asla istemiyorum. Kaçıncı yüzyıldayız da birlikte yaşayacağız? Kapalıym evde açık duruyordum doğal olarak. Şimdi kapalı durmak zorundayım. Küçük bebeğim var evim her zaman derli toplu olmuyor. Bunlardan da ötesi istemiyorum gerçekten. Evlenirken böyle bir durum yoktu sonuçta. O kadar sinirliyim ki buraya yazıp sakinleşmek istedim.
Düzenleme: Sinirden yazmayı unutmuşum. Eşim akşam vakti halı saha maçına gitti. erkek kardeşi ile beni evde tek bırakıp. Bundan dolayı da çok sinirliyim ona. Bu konuda ben mi abartıyorum. Bunun için ayrıca yorum yazar mısınız? Teşekkürler herkese destekleriniz için
Hayır ben de normalde çalışan biriyim. Şu an bebekten dolayı ücretsiz izindeyim. Ama çalışmaya başlayacağım. İşten gelip dadilik yapamam hiç kusura bakmasınlar ayy sinir oldum ben neyim niye bana hayatım boyunca bir şeyler hazır sunulmadıkadın ya da erkek kardeş farketmez. eğer kendi parasını kazanıyor ve sağlık durumunda herhangi bir sıkıntı yok ise evini tutsun düzenini kursun. aile çocuğunun yemeği önünde olsun bakımı yapılsın maksadı ile sizi kurban etmeye çalışıyor. eşinize bunu uygun bir dille anlatın ve kendi düzenini kursun.
Sakin kabul etmeyin bir kez ederseniz evinize yerlesir gonderemezsiniz. Kapali biri olmanizin disinda bir aile hayatiniz var evde biri varken her acidan dikkat etmeniz gerekecek. Bosverin bulsun ev gitsin sakin esnemeyin bu konuda bence.Eşimin kardeşi bizimle aynı şehirde iş buldu. Bir haftadır bizde kalıyor. Ona eşyalı bir ev falan bakıyorlar netten. Gidip bakmadılar daha. Aile büyükleri de birlikte kalın imasında bulunuyor. Eşime tamam desem dünden razı gibi duruyor. Ama ben asla asla istemiyorum. Kaçıncı yüzyıldayız da birlikte yaşayacağız? Kapalıym evde açık duruyordum doğal olarak. Şimdi kapalı durmak zorundayım. Küçük bebeğim var evim her zaman derli toplu olmuyor. Bunlardan da ötesi istemiyorum gerçekten. Evlenirken böyle bir durum yoktu sonuçta. O kadar sinirliyim ki buraya yazıp sakinleşmek istedim.
tam olarak bu durumu yaşamadım ama buna benzer olaylar yaşamış biri olarak söylüyorum ki bir kez alttan alır tamam dersen bunun sonu gelmez. en sonunda boşandım. ohhh mis. tabiki boşanın demiyorum ama kesinlikle istemediğiniz bir seyi de yapmayın.Hayır ben de normalde çalışan biriyim. Şu an bebekten dolayı ücretsiz izindeyim. Ama çalışmaya başlayacağım. İşten gelip dadilik yapamam hiç kusura bakmasınlar ayy sinir oldum ben neyim niye bana hayatım boyunca bir şeyler hazır sunulmadı
Afedersiniz ama nesi yakışıksız. Acaba bana bir şey yapar mı diye düşündüğümü mü zannediyorsunuz. O değil konu. Bebeğim akşam uykusuna yatıyor eşimin maça gittiği saatlerde. Ben yanında yatıyorum. Öyle uyuyor. Acıkınca mama veriyorum. Bunun için mutfağa gitmem lazım ya da kendi ihtiyaçlarım için lavaboya vs. Böyle durumlarda eşimi çağırıyordum . Bir şeye ihtiyaç olunca pijamalarımla evin içinde köşe bucak kaynıma yakalanmamak için koşturup durdum o akşam.ayni evde yasamak istememenizi anlarim bence de kabul etmeyin. ama kendinizi doldurmayin yani esinizin kardesi bu kisi, iki saat evde kaldiniz diye bir sey olmaz ben son cumlenizi cok yakisiksiz buldum.
Sorun birazcık siz de , neden hem kocanıza hem kocanizin kardeşine çeşit çeşit yemek yapmayın. Ne bileyim kardeşinin çamaşırlarını yikamayin. Eşiniz hali sahaya gidecekse , izin vermeyin, kardeşinle evde yalnız kalmam doğru değil deyin. Siz sadece yemeği sorun ederseniz , yemek yapma der, sadece temizliği sorun ederseniz temizlik yapma der. Örneğin emziriyor musunuz, gidip yatak odasında emzirmeyin, salonda emzirin böylece kardeşi salonu kullanamasin, hep onlara hizmet edecekken çocukla ilgili bir iş yapın. Ev işlerini kocanız yığın. Yemek yapma mi dedi sürekli disardan söyleyin sonunda dayanamayacak. Siz hem söylenip yaparsanız işleri, dirdircidan başka bisey olmazsınız. Evde kapalı dolasiyorsaniz kardeşi oda da yokken açık, kardeşi gelince panik şekilde kapatmaya çalışınki rahatsızlık verdiğini anlasın.Aynı şeyi söyledim eşime. Bazen yemek yapamıyordum bebekten dolayı. Sorun olmuyordu sadece eşim varken ama şimdi çeşit çeşit yemek yapmak zorunda hissediyorum. Bebegim peşimden ağlasa da. Eşim de yemeğin lafını yapacaksan yemek yapma dedi. Beni anlamak yerine benimle zıtlaşıyor
afedersiniz ama konunun neresinde yaziyor bunlar? esinize soyleyin bunlari.Afedersiniz ama nesi yakışıksız. Acaba bana bir şey yapar mı diye düşündüğümü mü zannediyorsunuz. O değil konu. Bebeğim akşam uykusuna yatıyor eşimin maça gittiği saatlerde. Ben yanında yatıyorum. Öyle uyuyor. Acıkınca mama veriyorum. Bunun için mutfağa gitmem lazım ya da kendi ihtiyaçlarım için lavaboya vs. Böyle durumlarda eşimi çağırıyordum . Bir şeye ihtiyaç olunca pijamalarımla evin içinde köşe bucak kaynıma yakalanmamak için koşturup durdum o akşam.
Kesinlikle haklısınız, kabul etmeyin.Eşimin kardeşi bizimle aynı şehirde iş buldu. Bir haftadır bizde kalıyor. Ona eşyalı bir ev falan bakıyorlar netten. Gidip bakmadılar daha. Aile büyükleri de birlikte kalın imasında bulunuyor. Eşime tamam desem dünden razı gibi duruyor. Ama ben asla asla istemiyorum. Kaçıncı yüzyıldayız da birlikte yaşayacağız? Kapalıym evde açık duruyordum doğal olarak. Şimdi kapalı durmak zorundayım. Küçük bebeğim var evim her zaman derli toplu olmuyor. Bunlardan da ötesi istemiyorum gerçekten. Evlenirken böyle bir durum yoktu sonuçta. O kadar sinirliyim ki buraya yazıp sakinleşmek istedim.
Evlenirken imzayi üç kisilik mi atmissiniz size ne ayol kocanizin kardesindenEşimin kardeşi bizimle aynı şehirde iş buldu. Bir haftadır bizde kalıyor. Ona eşyalı bir ev falan bakıyorlar netten. Gidip bakmadılar daha. Aile büyükleri de birlikte kalın imasında bulunuyor. Eşime tamam desem dünden razı gibi duruyor. Ama ben asla asla istemiyorum. Kaçıncı yüzyıldayız da birlikte yaşayacağız? Kapalıym evde açık duruyordum doğal olarak. Şimdi kapalı durmak zorundayım. Küçük bebeğim var evim her zaman derli toplu olmuyor. Bunlardan da ötesi istemiyorum gerçekten. Evlenirken böyle bir durum yoktu sonuçta. O kadar sinirliyim ki buraya yazıp sakinleşmek istedim.
Eşime fazlasıyla söyledim. Bilmediğiniz için size de durumu anlattımafedersiniz ama konunun neresinde yaziyor bunlar? esinize soyleyin bunlari.