Birlikte yaşanılan eve gelen eski sevgili

Eski sevgilinizin eski sevgilisinin nişanlısı da eski sevgilisiyle son kez buluştuysa pembe dizi gibi olay 🤣
10 dakikada insan ne konuşabilir hızlandırılmış vedalaşma sahnesi sanki yersen 😏
Bi kahve içilmiştir mutlaka belirtilerini de hissettim fazla mı dikkatliyiz kadınlar hisseder mi desem bilemiyorum aldatan erkek tavırlarını gördüm önceki günlerde

Baskıyla söylediği sözlerle karar mekanizmamı öyle şaşırttı ki beni suçlu çıkarmaya çalıştı
Suçlunun suçunu bastırma psikolojisidir mağduru suçlamak. Erkeklerin tuhaf bulduğum çirkin ve doğal bir yeteneğidir bu. Şiddeti uygulayanı değil mağduru suçlamak (ne yapmış ta dayak yemiş, adam da durduk yere öldürmedi ya! gibi). Aldattıkları halde kadını suçlamak ( Sen beni başka kadınlara itiyorsun gibi.) Ucuzunu aldıkları eşya iki günde bozulunca kadına sen kullanmayı bilmiyorsun gibi! Hatta mükemmel bir eşe bile o kadar kusursuzsun ki kendimi o kadının yanında rahat hissediyordum (yine senin yüzünden :-)). Sen aklıma sokuyorsun, sen kıskançsın, sen art niyetlisin ve daha yüzlerce vs. Ortak eve habersizce getirilen eski eşin, sevgilinin, flörtün, partnerin hoş görülüp normal karşılanabilecek hiç bir bahanesi, nedeni, mantığı yoktur. Dediğim gibi ne yaptıkları, aktiviteleri, konuşmaları zerre önemli değil. Hemcinslerim konuşturmayın bile böyle tipleri. Paspasınızda bile yer kaplamasına izin vermeyin!

türkiyede oldu bayağı ünlü birileri ama kimliği açıklanmadı. Çırağanda falan düğün yapmışlar da. Kızın bekarlığa vedasına nijeryalı dansçılar geliyor. Kız bir doğum yapıyor bebek zenci 😊
Ekside okudum şimdi m.d diye açıklamışlar kimliğini. O tarihte çırağanda evlenen çiftlere bakmışlar manolya demirören'i işaret ediyormuş her şey. Zenci bebeği ne yaptılar acaba ya

Aklıma bekarlığa veda gecesinde zenci dansçıdan hamile kalan sosyetik gelin geldi.

O değil de düğün hazırlıkları yüzünden ben son üç ay nişanlımın yüzünü zor gördüm, bunlar aşna fişneye kadar vakit buluyor çıldıracağım.
Konuyla alakasız ama noldu o sosyetik geline.tv de duymuştum ama Türkiye'de yaşamadığım için noldu bilmiyorum.😂😂

Suçlunun suçunu bastırma psikolojisidir mağduru suçlamak. Erkeklerin tuhaf bulduğum çirkin ve doğal bir yeteneğidir bu. Şiddeti uygulayanı değil mağduru suçlamak (ne yapmış ta dayak yemiş, adam da durduk yere öldürmedi ya! gibi). Aldattıkları halde kadını suçlamak ( Sen beni başka kadınlara itiyorsun gibi.) Ucuzunu aldıkları eşya iki günde bozulunca kadına sen kullanmayı bilmiyorsun gibi! Hatta mükemmel bir eşe bile o kadar kusursuzsun ki kendimi o kadının yanında rahat hissediyordum (yine senin yüzünden :-)). Sen aklıma sokuyorsun, sen kıskançsın, sen art niyetlisin ve daha yüzlerce vs. Ortak eve habersizce getirilen eski eşin, sevgilinin, flörtün, partnerin hoş görülüp normal karşılanabilecek hiç bir bahanesi, nedeni, mantığı yoktur. Dediğim gibi ne yaptıkları, aktiviteleri, konuşmaları zerre önemli değil. Hemcinslerim konuşturmayın bile böyle tipleri. Paspasınızda bile yer kaplamasına izin vermeyin! Çok güzelyazmışsınız elinize sağlık ❤️

Merhaba öncelikle hepimizin 8 Mart dünya kadınlar günü kutlu olsun.Ben mutlu olmam gereken bu güne mutsuz ve yalnız uyandım.Birlikte yaşadığım sevgilim ben yokken eve sözde on dk konuşmak vedalaşmak için evlenmek üzere olan eski sevgilisini çağırmış bunu ağzından kaçırdı tartıştık evden kovdum.Güvenimi kırdığı için kızdım doğal bir tepki olduğunu düşünüyorum sizce abartmış mıyım
bence o kızın nişanlısına ulaşın ve durumu bildirin. Kim olsa bilmek ister

Ben de duymuştum da sonu ne oldu
Kimbilir ne oldu :) eğer manolya demirören'se ki çoğu yerde kesin o yazıyor, hala aynı adamla evli, 2.cocugu olmuş. Ak parti bilmemne şeysinde başkanlık falan yapıyormus kadın. Çocuğu da nijeryalı babaya kakalamislar demek ki ya da evlatlık vermişlerdir. Nijeryalı danscinin röportajı vardı ben bakarım falan diyordu. Parayla üstünü örtmüşler işte

Onu ben de düşündüm ama böyle entrikalarla uğraşacak vaktim de enerjim de kalmadı 😪
Bence söylemek lazım intikam için değil adam evlendiği kişinin kumaşını bilsin diye yapmalı bunu. Ben evleneceğim kişi böyle birşey yapmışsa bilmek isterdim.

Back
X