Çok kötüyüm, sabah oğluma yine mahrem yerlerini anlattım, komşumuzda olsa yanında biz yokken( ki tek asla bırakmam) , sana çikolata şeker tablet sevdiği ne varsa yani verirlerse alma, evlerine girme diye. Ama anne o x teyze bana kötü bir şey yapar mı ki diyorbende küçük bir kızı komşusu şeker verip kaçırmış oğlum ailesi arıyor bulamıyor sakın ama sakın kim olursa olsun alma evlerine gitme dedim.
Mahrem yerlerine dokunmak isteyen olursa oralar benim özel bölgem de izin verme dedim, ısrar ederse avazın çıktığı kadar bağır, seni tehdit ederse korkma hiç bir şey yapamaz. Sana sus yoksa sana zarar veririm ailene zarar veririm dese de korkma, annen baban çok güçlü kimse bize zarar veremez dedim.
Umarım anlıyordur umarım aklından çıkmaz, nerdeyse iki senedir anlatıyorum.
Böyle şeyleri koymazlar daha da yozlaştırma amaçları var umurlarında mı çoğunun hoşuna gidiyordur ülkede böyle şeylerin olmasıTv de saçma sapan programlar yerine günün belli saatlerin de tüm kanallarda zorun yayın olarak bu istismardan korumayla ilgili yayınlar olmalı
Ama o kadar çok izleyen var ki kalkmaz o programlar...Ev hanımları gerekirse tv yi açmamalı ben sabahları kesinlikle açmıyorum belki çok nadir elim o an bossa derya bayka li izliyorum o kadar neler yapılabilir bilmiyorum
İşte bilinçlenmesi lazım kadınlarınAma o kadar çok izleyen var ki kalkmaz o programlar...
Zor bacım zor benim teyzemler halamlar izliyor öyle şeyler ne izleyecekler ki o yaştakiler kendilerini geliştirselerdi zamanında insanlarımızın şu an hiç kimse öyle şeyleri izlemez saçma bulur şikayet ederdi..İşte bilinçlenmesi lazım kadınların
Kayınvalide me anne özlem bunları dedim ne izleyeyim kızım dedi kp der o kadar sindirmiski dışarıya bile çıkamıyor kadınZor bacım zor benim teyzemler halamlar izliyor öyle şeyler ne izleyecekler ki o yaştakiler kendilerini geliştirselerdi zamanında insanlarımızın şu an hiç kimse öyle şeyleri izlemez saçma bulur şikayet ederdi..
Tek annemle bizim ailecek saçma sapan programlar izlemiyor olmamız tesadüf müdür yoksa bilinçli olmamızdan mıdır?
Tamam da tacize uğramayan kadın yok demekle aynı şey değil bu. Çoğu kadın tacize uğruyor deseniz daha uygun olurdu. Tamam acı tablo ortada ama bu kadar keskin bir genelleme yapmak da yanlış. Uğramayan da var. Yani bence yeterince moral bozucu ve gurur kırıcı bir olayı siz bir de "tacize uğramayan kadın yoktur, başına gelmeyen kadın yoktur" diyerek daha da kırıcı yapıyorsunuz. Tıpkı Deniz Akkaya'nın dayak yediği zaman televizyona çıkıp "ben de her kadın gibi dayak yiyorum" demesine benziyor. Pardon çok kesin konuştum demek yerine halen daha ısrar ediyorsunuz. İşin kötüsü bazı beyinler "zaten tacize uğramayan kadın da yokmuş baksana" deyip normalleştiriyor. Lütfen herkese açık bir platformda söylediklerimizde biraz daha dikkatli ve hassas olalım. Başka da sözüm yok.İlla akrabadan aileden olmasına gerek yok. Sokakta pazarda otobüste is yerinde her yerde kadınlar taciz ediliyor.
Hayır söylemedim. Sadece ben ve sizler biliyorsunuz.Çok üzüldüm gerçekten, ailenize söylediniz mi peki?
Inanmicaklarindan ve iftira diceklerinden korkuyorsun demi her tacize ugrayan kadin ve kizlar gibiHayır söylemedim. Sadece ben ve sizler biliyorsunuz.
Yüzsüzlugun de boylesi acip bi hakaret etseydiniz keskeEn kotusu de kimseye soyleyememek ben anlattigimda annem olur mu oyle sey kizim sen yanlis anlamissindir o senin dayin ne ayip boyle dusunmen demisti.allahtan basima daha sonra baska bisey gelmedi guvenimi kirdigi icin anlatamazdim.neyse ki yillar sonra kuzenim de anlatinca yalan soylemedigim cikti meydana.ben hala gorusmuyorum karsilasirsak kazayla yabanci gibi tokalasiyorum.bi de utanmadan aradi bi kac kez cvp vermedim allah belasini versin pislik kopek.
Yüzsüzlugun de boylesi acip bi hakaret etseydiniz keskeEn kotusu de kimseye soyleyememek ben anlattigimda annem olur mu oyle sey kizim sen yanlis anlamissindir o senin dayin ne ayip boyle dusunmen demisti.allahtan basima daha sonra baska bisey gelmedi guvenimi kirdigi icin anlatamazdim.neyse ki yillar sonra kuzenim de anlatinca yalan soylemedigim cikti meydana.ben hala gorusmuyorum karsilasirsak kazayla yabanci gibi tokalasiyorum.bi de utanmadan aradi bi kac kez cvp vermedim allah belasini versin pislik kopek.
Evet canim gayet haklisin millet aman nolcak yatsin dayisinin oglu amcasinin oglu teyzesinin oglu gecin bunlari ya . benim tanidigim biride anlatti ben kucuktum.diyor 7 yaslarinda filan amcasinin ogluda biraz buyuk yanina yatarmis tobe estagfirullah resmen adamn seyinin kalktgni hissedermis ve kac yil sonra bana anlatti ve ben sok yani cocukda olsa unutmamisKonuyu açıp açmamakta çok kararsizdim. Kolay bir şey değil benim için. Ama insanlar bilinçlensin istiyorum.Çocukken (10-12 yas) evde gece yatacak yer yok diye dayimla birlikte yatirildim ve tacize ugradim. Çogu gece kabus goruyorum.Beni buz gibi duvara sıkıştırıyor...Rüyamda ağlıyorum.Lütfen cocuklarinizi akraba, yaşıt vs kimseyle yatirmayin.Bu hayatta en önemli prensibiniz olsun. Iyi niyetle teklif eden bile olsa kabul etmeyin.Sevgilerimle
Dimi kesinlikle katiliyorum size illaki 10kisiden biri bu olayi yasamistir . cok kotu birsey yaYani bayan olupta böyle iğrenç anısı olmayan yok ne yazık ki .
kimin bu şekilde kiminin farklı. ..
Bunlara dikkat edelim ve en önemlisi çocuklarımızla iletişimde olalım böyle bir şeyle karsilastiklarinda tek başlarına mücadele etmek zorunda hissetmesinler ilk bize annelere koşup anlatsinlar. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?