- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
Kimseye söyleyemedin mi canımKonuyu açıp açmamakta çok kararsizdim. Kolay bir şey değil benim için. Ama insanlar bilinçlensin istiyorum.Çocukken (10-12 yas) evde gece yatacak yer yok diye dayimla birlikte yatirildim ve tacize ugradim. Çogu gece kabus goruyorum.Beni buz gibi duvara sıkıştırıyor...Rüyamda ağlıyorum.Lütfen cocuklarinizi akraba, yaşıt vs kimseyle yatirmayin.Bu hayatta en önemli prensibiniz olsun. Iyi niyetle teklif eden bile olsa kabul etmeyin.Sevgilerimle
O adam kizin dayisi miymisKonu sahibi konuyu açtığınız için teşekkür ederim. Umarım bu kötü olayın etkisini artık atarsınız üstünüzden.
Dünden beri çok kötüyüm, Müge anlı da gören vardır, ırmak o masum küçücük yavruya tecavüz edilip öldürüldü, 3.5 yaşında ya 3.5( bunu yapan komşusu ve bu canavar zamanında yeğenini tacizden hapse girip çıkmış, çocuğun annesi de benim kardeşim yapmaz diyen bir kahrolasıca! ! Bunu yapan da bir DAYI! !
Akrabaya da güvenmiycez mi diyenler buyrun güvenin!
Sağolun evet devir çok kötüŞuanda cinselliğin ne olduğunu anlamadığı için pek dinlemiyo olabilir ama siz sürekli söyleyin illaki bi yerde anlıcak.
Çok zor çocuk yetiştirmek Allah yardımcımız olsun
Hayır yıllar önce kendi yeğenini taciz etmiş, pedofilik sapık!O adam kizin dayisi miymis
bazılarının gerçekten yatacak yeri yokKonu sahibi konuyu açtığınız için teşekkür ederim. Umarım bu kötü olayın etkisini artık atarsınız üstünüzden.
Dünden beri çok kötüyüm, Müge anlı da gören vardır, ırmak o masum küçücük yavruya tecavüz edilip öldürüldü, 3.5 yaşında ya 3.5( bunu yapan komşusu ve bu canavar zamanında yeğenini tacizden hapse girip çıkmış, çocuğun annesi de benim kardeşim yapmaz diyen bir kahrolasıca! ! Bunu yapan da bir DAYI! !
Akrabaya da güvenmiycez mi diyenler buyrun güvenin!
Çok kötüyüm, sabah oğluma yine mahrem yerlerini anlattım, komşumuzda olsa yanında biz yokken( ki tek asla bırakmam) , sana çikolata şeker tablet sevdiği ne varsa yani verirlerse alma, evlerine girme diye. Ama anne o x teyze bana kötü bir şey yapar mı ki diyorbazılarının gerçekten yatacak yeri yok
anne olmak zaten zor. bu ülkede hepten zor. inan böyle insanlar yüzünden, kendim bile emniyette değilken nasıl çocuk doğurucam ben. korkudan başına bişey gelecek diye erteyeleyip duruyorum. büyüyünce iş yok, aş yok, kalabalık ne yapar benim çocuğum ya onu koruyamazsam diyeÇok kötüyüm, sabah oğluma yine mahrem yerlerini anlattım, komşumuzda olsa yanında biz yokken( ki tek asla bırakmam) , sana çikolata şeker tablet sevdiği ne varsa yani verirlerse alma, evlerine girme diye. Ama anne o x teyze bana kötü bir şey yapar mı ki diyorbende küçük bir kızı komşusu şeker verip kaçırmış oğlum ailesi arıyor bulamıyor sakın ama sakın kim olursa olsun alma evlerine gitme dedim.
Mahrem yerlerine dokunmak isteyen olursa oralar benim özel bölgem de izin verme dedim, ısrar ederse avazın çıktığı kadar bağır, seni tehdit ederse korkma hiç bir şey yapamaz. Sana sus yoksa sana zarar veririm ailene zarar veririm dese de korkma, annen baban çok güçlü kimse bize zarar veremez dedim.
Umarım anlıyordur umarım aklından çıkmaz, nerdeyse iki senedir anlatıyorum.
Bunları düşünce evet çocuk hiç olmasın diyesi geliyor insanın ama nereye kadar. Gözümüz hep üstlerinde olacak kaç yaşına gelirlerse gelsinler.anne olmak zaten zor. bu ülkede hepten zor. inan böyle insanlar yüzünden, kendim bile emniyette değilken nasıl çocuk doğurucam ben. korkudan başına bişey gelecek diye erteyeleyip duruyorum. büyüyünce iş yok, aş yok, kalabalık ne yapar benim çocuğum ya onu koruyamazsam diye
Anksiyete ve panik atak bende de oldu.1 yıl tedavi gördüm. Panik atak gecti ama anksiyetenin hala izleri var.Size de çok büyük geçmiş olsun...ahhh ahhh sonra neden paranoyak oldum dıyorlar
bende tacıze ugradım komsumuzun oğluydu.orosp..cocugu !
kımseye dıyemedım...sımdı ıkı kızı var acaba onlara da yapıyor mu.her bok beklerım...suratına bakmak zorunda kaldıgım zamanlar oldu bellı edemezdım zaten cocuktum yalan soyluyorsun derler dıye korktum.ne acı bişey içinden çığlık atmak....Allah onun bin belasını versın ınşallah bin beter şekilde geberır...tüm psikolojık sorunlarım anksıyetemın duzelmeyışi ,ınsanlardan hep şüphelenmem,takıntılarım herşeyımın sebebı o.çocugu...
Konuyu açıp açmamakta çok kararsizdim. Kolay bir şey değil benim için. Ama insanlar bilinçlensin istiyorum.Çocukken (10-12 yas) evde gece yatacak yer yok diye dayimla birlikte yatirildim ve tacize ugradim. Çogu gece kabus goruyorum.Beni buz gibi duvara sıkıştırıyor...Rüyamda ağlıyorum.Lütfen cocuklarinizi akraba, yaşıt vs kimseyle yatirmayin.Bu hayatta en önemli prensibiniz olsun. Iyi niyetle teklif eden bile olsa kabul etmeyin.Sevgilerimle[/QUOTE yalniz degilsin canim bende kötü bi kac ani yasadim lanet olsun bazen kabuslar gärüyorum kücüktüm ozamanlar allah bin belasini versin asla ama asla kimseyle yatirmam cocuklarimi
Rabbim korusun yavrularimizi müge anlidaki irmak olayi dün aklima geldikce agladim insanlar cok kötü babasi 2 kiza yillarca taciz ediyo annenin haberi yok ne igrenc o kizlar hayatta güvenecekleri kimse kalmadi en gävendigi insan bunu yapiyorsa lanet olsun oyle babayaÇok kötüyüm, sabah oğluma yine mahrem yerlerini anlattım, komşumuzda olsa yanında biz yokken( ki tek asla bırakmam) , sana çikolata şeker tablet sevdiği ne varsa yani verirlerse alma, evlerine girme diye. Ama anne o x teyze bana kötü bir şey yapar mı ki diyorbende küçük bir kızı komşusu şeker verip kaçırmış oğlum ailesi arıyor bulamıyor sakın ama sakın kim olursa olsun alma evlerine gitme dedim.
Mahrem yerlerine dokunmak isteyen olursa oralar benim özel bölgem de izin verme dedim, ısrar ederse avazın çıktığı kadar bağır, seni tehdit ederse korkma hiç bir şey yapamaz. Sana sus yoksa sana zarar veririm ailene zarar veririm dese de korkma, annen baban çok güçlü kimse bize zarar veremez dedim.
Umarım anlıyordur umarım aklından çıkmaz, nerdeyse iki senedir anlatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?