Birlikte yatırmayın

Kimseye söyleyemedin mi canım

Mutlaka terapi destek alın.. Cok uzuldum durumunuza..

Konu sahibi konuyu açtığınız için teşekkür ederim. Umarım bu kötü olayın etkisini artık atarsınız üstünüzden.

Dünden beri çok kötüyüm, Müge anlı da gören vardır, ırmak o masum küçücük yavruya tecavüz edilip öldürüldü, 3.5 yaşında ya 3.5 ( bunu yapan komşusu ve bu canavar zamanında yeğenini tacizden hapse girip çıkmış, çocuğun annesi de benim kardeşim yapmaz diyen bir kahrolasıca! ! Bunu yapan da bir DAYI! !
Akrabaya da güvenmiycez mi diyenler buyrun güvenin!

Kimseye ama kimseye güvenmemek lazim. Bu konuda esim cok daha duyarli. Kimsenin kucagina bebekken bile vermedik. Millet minciklasin diye de dogurmadim ben.
Anne babasinin yanindan ayrilmamali cocuk. Beraber yatma nedir, annesiyle yatsin babasiyla yatsin zaten illa yatacaksa dayi mi kaldi.
Bütün anneler burayi okuyup dikkat etsin lütfen. Cocuklarimizi bir baskasiyla bas basa dahi birakmayalim. Seneler sonra bile olanlari ögrenemeyebilirsiniz.
Annem beni oraya buraya cok birakmis inanin hatirlamiyorum birsey olduysa bile. Ama sacma sapan korkak bir cocukluk gecirdim.
Nolcak canim cocuk yok sen onlari seviyordun. yok seni cok severlerdi.
Bir zahmet beni anne babam sevsin, baskalari sevmese de olur.

O adam kizin dayisi miymis

bazılarının gerçekten yatacak yeri yok

bende buyuk ablama bırakmıyorum kızımı iki oğlu var 16-11 yaşında

buyuk yiğenım ergenlıkten nerdeyse bize yürüyecek

Ağır cezalar getirilmeli hatta idam edinilmeli ki meydanda yapamasınlar niyeti olanlarda Allahım evlatlarımızı korusun

bazılarının gerçekten yatacak yeri yok
Çok kötüyüm, sabah oğluma yine mahrem yerlerini anlattım, komşumuzda olsa yanında biz yokken( ki tek asla bırakmam) , sana çikolata şeker tablet sevdiği ne varsa yani verirlerse alma, evlerine girme diye. Ama anne o x teyze bana kötü bir şey yapar mı ki diyor bende küçük bir kızı komşusu şeker verip kaçırmış oğlum ailesi arıyor bulamıyor sakın ama sakın kim olursa olsun alma evlerine gitme dedim.
Mahrem yerlerine dokunmak isteyen olursa oralar benim özel bölgem de izin verme dedim, ısrar ederse avazın çıktığı kadar bağır, seni tehdit ederse korkma hiç bir şey yapamaz. Sana sus yoksa sana zarar veririm ailene zarar veririm dese de korkma, annen baban çok güçlü kimse bize zarar veremez dedim.
Umarım anlıyordur umarım aklından çıkmaz, nerdeyse iki senedir anlatıyorum.

anne olmak zaten zor. bu ülkede hepten zor. inan böyle insanlar yüzünden, kendim bile emniyette değilken nasıl çocuk doğurucam ben. korkudan başına bişey gelecek diye erteyeleyip duruyorum. büyüyünce iş yok, aş yok, kalabalık ne yapar benim çocuğum ya onu koruyamazsam diye

Bunları düşünce evet çocuk hiç olmasın diyesi geliyor insanın ama nereye kadar. Gözümüz hep üstlerinde olacak kaç yaşına gelirlerse gelsinler.

ahhh ahhh sonra neden paranoyak oldum dıyorlar

bende tacıze ugradım komsumuzun oğluydu.orosp..cocugu !

kımseye dıyemedım...sımdı ıkı kızı var acaba onlara da yapıyor mu.her bok beklerım...suratına bakmak zorunda kaldıgım zamanlar oldu bellı edemezdım zaten cocuktum yalan soyluyorsun derler dıye korktum.ne acı bişey içinden çığlık atmak....Allah onun bin belasını versın ınşallah bin beter şekilde geberır...tüm psikolojık sorunlarım anksıyetemın duzelmeyışi ,ınsanlardan hep şüphelenmem,takıntılarım herşeyımın sebebı o.çocugu...

Anksiyete ve panik atak bende de oldu.1 yıl tedavi gördüm. Panik atak gecti ama anksiyetenin hala izleri var.Size de çok büyük geçmiş olsun...

evlat yetistirmek helede boyle civisi cikmis bir dunyaya cocuk getirmek cok zor ama biz bilincli anneler insallah allahim guc saglik verdikce koruruz cocklarimizi ben dayim degil babamin yanina bile yatirmam kotu bi tecrubem yok ama ben hic ama hic bir erkege guvenip kizimi yatirmam 1 yasindaki cocuklara bile neler yapildigni duyuyoruz allahim esirgesin gerekmedig mecbur kalmadigim surece kayinvalidem annemgile dahi kalmaya gitmeyiz allahim esirgesin yavrularimizi insallah

Rabbim korusun yavrularimizi müge anlidaki irmak olayi dün aklima geldikce agladim insanlar cok kötü babasi 2 kiza yillarca taciz ediyo annenin haberi yok ne igrenc o kizlar hayatta güvenecekleri kimse kalmadi en gävendigi insan bunu yapiyorsa lanet olsun oyle babaya

Cocugum yakinda iki yasina girecek onu krese verip calismaya niyetim vardi ama daha tuvalet ihtiyacini kendi göremiyor ve iki yasina kadar ögrenmiyecek sirf bu yüzden baskasi onun altini acmasin kreste ve bu durum aklinda normallesmesin diye. Cocugumu krese vermekten vazgectim 3 yasina kadar ögrenir insallah ozaman kendi derdini de anlatabilir kendisine azda olsa savunabilir diye düsünüyorum. Allahim bu tavizcilerin canini oku cektirdiklerin cilesini yüzbin katini yasasinlaronalra diyecek hakaret küfür bulamiyorum her küfür yanlarinda iyi kalir serefsizler insanliktan nasibini almamis varliklar. Dünden beri okadar kötüyüm ki normalde izlemem müge anliyi böyle olaylari görmemek icin ama dün denk geldim icim öyle sizliyor ki o kiz hep aklimda nasil ya nasil aklim almiyor nasil olur

Tv de saçma sapan programlar yerine günün belli saatlerin de tüm kanallarda zorun yayın olarak bu istismardan korumayla ilgili yayınlar olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…