Birlikte yatırmayın

Offff ne diyeceğimi bilemedim
Aklınızda herşey.....
Ben kafamda sildim tüm görüntüleri
Bazen başkası yaşamış gibi hatırlıyorum
Bölük pörçük şeyler
Ama üzerimde taşımıyorum anıları
Sadece kulağıma küpe hayatıma ders yaptım. Bunlarda hayatta yaşanıyor diye..
Bence sizde en azından ayrıntıları düşünmeyin.
O şer.....in hala size zarar vermesine izin vermeyin....

Peki bunu çocuklarımıza nasıl anlatacağız nasıl bilinclendirecegiz anlatmak için doğru zaman ne zaman
Çocuklara mahremiyet eğitimi nasil ve ne zaman verilmelidir diye yazdigimizda googleda çok egitici yazılar ve videolar var.Ben hep okuyorum. Benimde bir evladım var. Herkes bu konuda bilinçlenmeli...

Bunlar o söylenenleri, yapılanları çocuk nasıl olsa unutur gözüyle mi bakıyorlar da bu kadar iğrençleşiyorlar. Bi kadın kaç yaşında olursa olsun başına gelen en iyi şeyleri de en kötü şeyleri de unutamıyor bunu o kalın kafslarına soksalar keşke...

Çocuklara mahremiyet eğitimi nasil ve ne zaman verilmelidir diye yazdigimizda googleda çok egitici yazılar ve videolar var.Ben hep okuyorum. Benimde bir evladım var. Herkes bu konuda bilinçlenmeli...
Bende okuyup inceledim ama nasıl anlatmam gerektiğini bilemiyorum 4 yaşında şuan ve beni kesinlikle dinleyip ciddiye almıyor ona güzellikle pantolonu nu git dememe rağmen saatlerce uğraş ağlama sonrası giydirebiliyorum amcası falan kızıyor ama nafile zaten büyük kaynım ve benim dışındakiler olsun ne olacakki çocuk daha diye bize tepki veriyorlar eşimde bazen uyarıyor bazen boşver büyüdükçe anlar diyor

Birincisi etraf madem şüpheleniyordu hiç mi vicdan sahibi yoktu arasalardı yetkili merciileri isim vermeden söyleselerdi.gerçi insanlar böyle şeyler bilmiyorlardı o zamanlar yine de bu bahane olamaz ama neyse.evlatlık verilen çocuk hiç mi denetlenmiyordu bunu da anlamadım.diğeri de şimdi bu pislikleri öldürmek suç ya yemin ederim elime verseniz insanlığımdan çıkana kadar işkence yaparım yemin ederim.bir de bunları insan yerine koyuyoruz mecburen işte öldürsek ceza alıyoruz.biliyor musunuz böyle pislikleri ceza evine koymak ceza yöntemi değil çıkar ordan yine yapar bunları tek tek geberteceksin

Zaten bir sürü pskopat depresif ruh hastaları ya Karilari ni başka adamlar altında görmekten zevk alıyor yada kendisini yengesi teyzesi kuzeni vs ile canlandirarak hatta yaşayarak bu durumdan zevk aliyor. Öz babanın oz kızına öz kardeşinin oz kardeşe tecavüz ettiği bu devirde Afedersiniz erkek sineğe bile güvenmem böyle insanları özellikle deney olarak kullanılan masum hayvanların yerine kullanacaksin oldurmeyeceksin hergununu zehir edeceksiniz çok kılım bu tarz olaylara ya. Hiç gelemiyorum hiç başıma gelmemis olmasi kimsenin basina gelmicek anlamina gelmiyor malesef. Allah ıslah etsin böyle insan kiliklilari. Iyiki bir organları var

Yani bayan olupta böyle iğrenç anısı olmayan yok ne yazık ki .
kimin bu şekilde kiminin farklı. ..
Bu söyleme katılmıyorum, çok şükür her kadın evine gelen akrabası tarafından böyle bir olaya maruz kaldı/kalacak/kesin kalmıştır diye birşey yok. Hayatında hiç tacize uğramayan kadınlar da var. Gönül ister ki taciz olayı sıfıra düşsün ama taciz edilen insan çok fazla maalesef. Ama çok şükür en azından bu konudaki gibi bir olay yaşamayan biri olarak ben varım. Küçükken sadece teyzemle uyurdum o da zaten kırk yılda bir bize geldiğinde (uzaktaydı) onu sevdiğim için bazen birlikte sarılıp uyurduk. Tek bir yanlış hareketini görmedim. Ama ben de herhalde çocuğumu asla kendimden başka birisiyle yatırmazdım sanırım. Ne gerek var...

Etraf adamin iktidarsiz olduğundan bahsediyordu o yüzden bu kızı evlatlık almis diye aralarında hep konusurlardi. O zamanlar bunun ne demek oğlunu bilmiyordum zaman geçtikten sonra anladim. Başka şeyler bilselerdi annemler göndermezdi heralde oraya yatmaya.

Annen haklı. Eşin dünyanın en iyi adamı olabilir. Aklından hiçbir kötülük geçmemiş yada geçmeyecek olabilir. Ama sen yinede annenin sözünü kulakardı etme

Tüylerim diken diken oldu. Mahremiyet eğitimi vermek istedimde bile saçmalıyor oluyorum abartılıyor oluyorum . Çevremizde öyle insanlar olmazmış korurmusuz. Çocuk opulurken izin istenir dedimde guluyorlar böyle cahil kafalarla uğraşıyoruz üstelik hemcinslerimiz tarafından reddediliyor bu durum. Kimse kusura bakmasın oğluma mahremiyet eğitimi vericem ve çokta dikkat edicem...Allahim korusun kötü insanlardan çocuklarımızı.

Benim aklıma başka birşey geldi. Belkide adam sadece küçük çocuklara karşı sapık duygular besliyordu. Olabilir malesef. Şu karamandaki olaydada adamın eski eşi ifadesinde. Yurda başladıktan sonra cinsel sorunlar yaşamaya başladığını yazmışlardı.

Allah kahretsin. Ya bebek çocuk kadın erkek hiç farketmiyor.

Bugün direksiyon dersi alırken parkur da bir bölüm vardı. Hoca burdan dönerken dikkat edin arabalar çıkıyor dedi aniden. Sonra bir kadın gördüm orda aç kurtlar gibi 3 araba bekliyor önünde. Her geçişte izledim üzüldüm iğrendim. Kadını düşündüm. Ne yaşadın ne yaşıyorsun seni bu leş kargalarının önüne atan hikaye ne diye. En nefret ettiğim küfür dür. O..pu. Ne kolay çıkıyor ağzımızdan. Oysa ne hayatlar var o küfürün altında. Şansı olsa tutunacak dalı olsa bizler gibi yuva kuracak kadınlar onlarda.
Peki orda bekleyen adamlar. Nasıl bir arsızlık. O yolun ortasında otur büyük tuvaletini yap desen olurmu ayıp diyecek insanlar bu iş için orda bekliyor.

Ah ah sorma bende çok üzülüyorum onlara. Hic bir kadın bile isteye leş kargalariyla yatmazda iste kimbilir kim sürükledi oraya. Ben 12 yıl gayrimenkul işi yaptim ve iki kişi tanıdım öyle. Birini kocası sürüklemis o yola ve kadında adanadan izmire gelmiş bağımsız çalışmaya yani kocasından kaçmış birde kızı vardi. Bir kişi de abisinin tecavüzüne uğramış ondan sonra olmuş böyle. Ev almışlardı bizden çok acı hayatlar.. Rabbim yardımcıları olsun.

Inanin boyle konular duydukca artik babasina bile biraktigimda kizimi merak ediyorum ne yapiyorlar. Bazen acaba eve gizlice kamera mi taksam diyorum. Kesinlikle suphelenmiyorum, kesinlikle cok guveniyorum ama seytan artik insanlarin hucrelerine islemis, insanlar bile bilmiyor ne yaptigini.

Bizde yatırılmaz uyku hali

Benimde 10 yaşımda böyle bişey başıma geldi. Eskiden babaannemlerle bir kalırdık. O zaman amcam arkadaşını eve getirdi. Bende salonda yatıyordum. Sabah kalktığımda evde o adamdan başka kimse yoktu. Adam baş ucuma gelmiş beni gözleriyle taciz ediyordu. Uyanmasam daha neler olucaktı. Bir fırladım yataktan. Dedim herkes nerde? İşleri var gelirler dedi. Baktım gelmeye başladı herkes yemeğe. Sonra ne olduğunu hatırlamıyorum. Şimdi aklıma geldi kötü oldum.

Kadin upta tacizi yasamayan yoktur sanirim,konu sahibi unutmaya calismalisin o pis hayvan ,it dayinin ayibi,Allah belasini versin rezil herif

Bide sunu derler öldugunde seni baban yıkayamaz ama dayin yikar derler dusun

Rabbim bu kotu niyetli insanlari uzak tutsun bizden ve çocuklarımızdan

35 yasima geldim yeni hAmileyim,boyle bir dünyaya cocuk gwtirmeye hep korktum oysa,

Ama boyle haberlerde olsun,( gecen gun otobusteki olay tutuklandi hani )
burada olsun ,yakalatipta hezap soran kadinlari gorxukce umut oluyo banada

Baştan sona iğrençlik ama kadının ki de pes yani söylenecek söz çok da söylemeyeyim

Şu dünyada ne düzenbaz ne iğrenç insanlar var bir bilseniz.

Akıllarından geçeni hayal dahi edemezsiniz. Sahsen ben edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…