Birlikte yediğiniz ilk yemeği hatırlıyor musunuz?

Birlikte yediğiniz ilk yemeği hatırlıyormusunuz?

• Evet

OY: 110 85,9%
  • Hayır

OY: 18 14,1%

• Ankete Katılan
    128
Hayır. Çünkü birlikte yemek yiyemedik.hatta birlikte hicbirsey yapamadik. Ama onu delisiye sevmistim. Hicbir sey yasamadan boylesine seviyorsam yasadigimi dusunsen neler olurdu acaba....

Milkshake icmistik :) ben bitirememistim

Arkadaştık o zaman, kahvaltıya gitmiştim ona. Tüm gece uyumamıştı olur da uyanamazsam diye. :))

Aynı yerde çalışıyorduk, orada yediğimiz öğle yemeklerini ve kahvaltıyı saymıyorum tabii :)

Ilk tanistigimiz gundu arkadaslariyka kahvalti yapacakmislar kahvaltilik sos ve sıcak ekmek getirmisti ikram etmisti tadina bakmistim kahvaltiya davet etmisti yeniydim cekinmistim kabul etmemistim

heyecandan bir şey yiyememiş aç aç türk kahvesi içmiştim o kahvaltı ederken. sonra kıymalı börek yemiştik teee öğlen. hey gidi günler

Özsüte gitmiştik. Ben heyecandan hiçbir şey yiyememiştim o gün onunla buluşunca acı bir kahve içmiştim o da gözleme gömmüştü

Köfte yemiştik hey gidi eski günler ne kadar da mutluyduk ,ayrı da olsak onla her an Aşk doluydu. :)

Kuruçeşme kahvesinde kahvaltıya gitmiştik
İlk defa birbirimizi gördüğümüz gündü ayrıca

ühüh gerçekten odun gibi hissettim 5 hayır diyen kişiden biriyim
71 evet 5 hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…